BLI Language Schools

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Er det en bedre måte å lære et språk på enn å leve det? BLI tror ikke det. Derfor er alle våre engelsk og franske kurs designet for å møte studenters behov og interesser, og er basert på en dynamisk og kommunikativ tilnærming som ikke bare hjelper elevene til å bli dyktige på et språk, men vil også gi dem verktøyene for å lykkes på globalt nivå. BLI gjør språklig kunnskap relevant for livet ditt i en rekke fordelaktige aspekter utenfor fantasien. Utvide alternativene dine og maksimere suksess er det vi BLI tar sikte på.

BLI tar språkopplæringsprosessen utenfor klasserommet ved å tilby studentene et bredt utvalg av morsomme og interessante aktiviteter og et kvalitetshemstedsprogram som gjør det mulig for elevene å ta sin lærerfaring til et annet nivå, lære i den virkelige verden. Et annet aspekt av en BLI-læringserfaring er skreddersy og tilpasning av programmer som vil hjelpe elevene til å lære om sine personlige interesser, i et vennlig miljø, med muligheten til å engasjere seg med andre BLI-studenter fra hele verden.

I over 30 år har vi hjulpet tusenvis av studenter fra hele verden til å oppfylle sine drømmer og bli globale borgere. Hver og en av oss, BLI opplærere, administratorer og koordinatorer, gleder oss til å ønske deg velkommen på en av våre skoler og å være ved din side i denne flotte livserfaringen: "Lære et språk i utlandet".

 • 40 års erfaring
 • Excellence i utdanning
 • Individuell studentoppmerksomhet
 • Personlige programmer
 • Toppkvalitets pensum
 • Et bredt utvalg av programmer
 • Fleksible startdatoer
 • Garantert suksess
 • Små klasser
 • Mangfold
 • Kvalifiserte lærere
 • Spennende aktivitetsprogram
 • To steder i Canada
 • Flerspråklige programmer

BLI HISTORY

Tilfreds studenter siden 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) åpnet sin engelskspråklige skole i 1976 i Montreal, Quebec. Målet var å tilby forretningsopplæring til ledende ansatte og administratorer i flere bransjer og kompetanseområder. Kort tid etter begynte BLI velkommen studenter fra hele verden for å delta i sine franske og engelske nedsenkningsprogrammer.

Etter å ha etablert sitt rykte som et selskap som representerer kompetanse, innovasjon og eksemplarisk kundeservice, reagerte skolen på den økende etterspørselen etter språktjenester og begynte å tilby sine toppkvalitets oversettelsestjenester til lokale og internasjonale selskaper, fra statens akkrediterte kontorer .

Et dedikert og lidenskapelig lærerpersonal, samt en vennlig og positiv atmosfære, er signaturen til BLI, som har lykkes med å skaffe seg en annen campus i hovedstaden Quebec.

Vår Quebec City campus baner vei for trening av internasjonale studenter på fransk språk.

Siden da har BLI oppdatert sin metodikk for å møte studenters evolusjonerende behov og interesser. I dag er BLI en av de mest anerkjente språkskolene i verden, og tilbyr ulike programmer skreddersydd til studenter fra forskjellige kulturer og bakgrunner.

På bedriftsmarkedet fortsetter BLI ikke bare å tilby tilpasset språkopplæring, men leverer også språklige tjenester som oversettelser, evalueringer, workshops, osv. Våre bedriftskunder inkluderer multinasjonale selskaper som Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec, etc.

BLI MONTREAL

IDEALT STED FOR Å Lære to språk på samme tid

Montreal ligger på en øy i St. Lawrence-elven, og er en by full av kontraster og originalitet, en by hvor sjarmen til det gamle kontinentet ligger opp til sofistikert Nord-Amerika. Montreal er en flerkulturell by hvor folk fra ulike bakgrunner lever i harmoni.

Som en by hvor fransk og engelsk kulturer møtes, er det et ideelt sted å lære begge språk.

BLI Montreal ligger i hjertet av gamle Montreal, et område fullt av liv, i nærheten av alle de store stedene i Montreal. Vi er beleilig plassert bare to minutter fra Place-d'Armes t-banestasjon, i en arvbygning nær den berømte Notre-Dame-basilikaen. Våre moderne fasiliteter gir studentene en komfortabel og hyggelig atmosfære som gjør læringsprosessen veldig hyggelig og morsom.

Akkreditert av språk Canada, BLI er en språkskole med over 40 års erfaring i språkutdanningsbransjen og svært vellykkede faglige og generelle nedsenkingsprogrammer for alle nivåer.

Vi bruker en dynamisk og kommunikativ tilnærming som ikke bare hjelper elevene til å bli dyktige på et språk, men vil også gi dem verktøy for å lykkes på globalt nivå.

BLI QUEBEC

RICH CULTURE UTMERKET PLASSERING

Quebec er en vakker canadisk kulturby. Hjertet av fransktalende kultur i Nord-Amerika. Et stykke Europa på det nye kontinentet. Quebec City ligger på de majestetiske breddene av St-Lawrence-elven, og er en av de mest pittoreske byene i verden.

Den største, hovedsakelig fransktalende byen i Canada og hovedstaden i Quebec, Quebec City, er stedet å fordype deg på fransk språk mens du nyter alt Quebec kan tilby, fra hvalsafari i Tadoussac, til vinsmaking i de østlige townships .

BLI Quebec sprer seg over to etasjer i en moderne bygning i sentrum av Quebec City, lett tilgjengelig med offentlig transport og innen gangavstand fra alle fasiliteter og turistattraksjoner.

BLI Quebec gir ikke bare et ekte nedsenkningsmiljø for å lære fransk, men organiserer også ulike typer aktiviteter for å hjelpe elevene å utforske byen og omfavne den unike franske kanadiske kulturen!

Steder

Montreal

Address
70, rue Notre-Dame O., suite 400
Montréal, QC, Canada, H2Y 1S6

H2Y 1S6 Montreal, Quebec, Canada

Québec City

Address
763, rue St-Joseph E., suite 104
Québec, QC, Canada, G1k 3C6

G1k 3C6 Québec City, Quebec, Canada