Bow Valley College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Du skal stige Bow Valley College

Vi har nådd toppen tier av to-årig skole i Nord-Amerika ved å hjelpe elevene bidra til hele spekteret av deres evne til, å bli det beste de kan være.

En betydelig utvidelse i 2013 gjort oss Calgary topp omfattende community college. Den over $ 290 millioner transformasjon skapt en av Western Canadas ledende utdanningsinstitusjoner, serverer over14,000 elever på tre studiesteder og 20 regionale sentre i Alberta.

Over 1.000 Internasjonale studenter hvert år 115 - Land som representeres av studenter ved BVC 93% - Sysselsetting rate på alumni innen 6 måneder grad

Studenter Triumph her

På BVC, får du en utmerket utdannelse som passer til din læringsstil - som helst, hvor som helst, hvilken som helst bane, og enhver tempo - og sikrer at du kan overvinne eventuelle hindringer for en oppfylle karriere.

Du oppgradere med en work-klar utdanning i ett år for et sertifikat eller to år for et diplom, i vitale områder av virksomheten, helse, rettferdighet, menneskelige tjenester, eller administrasjon.

Sertifikat akademikere vil være kvalifisert til å søke om en 1-års post-graduate arbeidstillatelse. Diplom nyutdannede vil være kvalifisert til å søke om en 2 eller 3-årig post-graduate arbeidstillatelse.

De ferdighetene du få vil få deg en in-demand graduate, akkurat det globale arbeidsgivere ser etter, og gir deg muligheten til å begynne reisen til en vellykket fremtid.

Fordi vi gjøre mer enn å hjelpe deg å lage en levende - vi hjelpe deg å gjøre et liv.

En flott by å lære i

Det finnes en rekke gode grunner til at The Economist rangerer Calgary som nummer fem på sin liste over de beste stedene å leve på jorden.

Opportunity - Nest høyeste konsentrasjonen av hovedkontor i Canada. Strong - blomstrende økonomi og lav arbeidsledighet. Beautiful - The Rocky Mountains og Banff National Park danne et fantastisk bakteppe til liv i Calgary. Sikker - Topper listen i som en av de tryggeste og sunn store byer i Canada. Young - Den yngste befolkningen i Canada holder oss levende. Blue Skies - Flere soltimer enn noen annen storby i Canada.

Et flott land å lære i

Canada er et fantastisk sted å få en utdannelse, åpner opp dører for deg rundt om i verden.

Rimelig - Canada tilbyr de laveste undervisning priser for utenlandske studenter i forhold til Storbritannia, Australia, New Zealand og USA. World Class Utdanning - En av de mest avanserte og mest respekterte, utdanningssystemene i verden. Innbydende Miljø - Canada er et land av innvandrere og flerkulturelt mangfold, slik at alle er velkommen her. Høy levestandard - Alle fordelene ved en av verdens mest utviklede land; trygg, sikker, omfattende helsevesen og trygde nettverk.

Stipend for internasjonale studenter

På Bow Valley College, fjerner vi all mulig barriere for din suksess, herunder økonomisk.

Som en internasjonal student, er du kvalifisert for en rekke internasjonale studenter Stipend Det er også flere anerkjennelse awards for beste medarbeidere i løpet av skole sikt.

Steder

Calgary

Bow Valley College

Address
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Calgary, Alberta, Canada
Telefon
1-403-410-3476