Camber College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Camber College er en av Canadas mest innovative og dynamiske språksentre. Etablert i 2003, har Camber College vært å gi studenter med høy kvalitet engelsk språkopplæring i 12 år.

På Camber College, vi undervise i engelsk på mange forskjellige måter, fordi vi vet at alle studenter er unike, lærer forskjellig og har forskjellige mål. Våre unike programmer, både i og utenfor klasserommet, maksimere hver elev pedagogisk eventyr.

Mange års erfaring har lært oss at optimal læring skjer når elevene vet at deres verdier og meninger virkelig betyr noe, og at de ikke er bare et annet nummer på en klasseliste.

Hver dag vi lære deg praktiske kommunikasjonsferdigheter med masse detaljert tilbakemelding fra læreren din, slik at du er mer trygt forberedt på å styre og kontrollere virkelige situasjoner som utfordrer deg.

Hvorfor velge oss Det er mange forskjellige måter å lære engelsk, men vi har stor tro på er det ingen bedre måte enn å lære ansikt-til-ansikt. Vi mener at den beste metoden er rundt deg med sin opprinnelige kultur og mennesker.

Vi har 12 års erfaring undervisning engelsk og gi studenter med verdensklasse språkopplæring.

Vi feirer alle kulturer og lære av mangfold. Vi finner måter å kommunisere vår kulturarv. Vi er åpne tenkende, reflekterende og omsorg om alle kulturer. Innovative klasser og vennlig familieatmosfære.

Camber Agder Sosial aktivitetsprogram: ta del i aktivitetsprogrammer organisert av oss til å forbedre din engelsk utenfor klasserommet. Helhetlige og effektive eksamen forberedelse programmer.

Alle Camber College lærere er høyt utdannede, erfarne og sertifisert til å undervise i engelsk som andrespråk (ESL).

Camber College tilbyr en full-service av høy kvalitet homestay program med henting på flyplassen er tilgjengelig på forespørsel.

Powell River har et mildt vestkysten klima. Det er sjelden for varmt eller for kaldt. Snø er ekstremt sjeldne.

Camber College er akkreditert og tilknyttet alle nivåer av regjeringen og industri. Følgende gjenkjenne Camber College for sin høye industristandarder.

Steder

Powell River

Address
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Powell River, British Columbia, Canada