Les den offisielle beskrivelsen

En orienteringsprogram for internasjonale studenter

CampusCanada gir innkommende internasjonale studenter med en introduksjon til Canada og grunnlaget for akademisk suksess ved et kanadisk universitet eller høyskole. Denne integrerte online og på campus kursprogram gir en tverrfaglig læreplan fokusert på å forstå kanadisk kultur og samfunn, tilpasse seg et nytt miljø, og utvikle ferdigheter som fører til akademisk suksess;

Tilgang til tilpassede verktøy utviklet for å støtte internasjonale studenter (f.eks faglig støtte, bibliotekressurser, språktrening, karriereveiledning); Praktisk "hvordan" råd om daglig bor i Canada (sikkerhet, bank, transport, etc.) Raske vennskap bygget på programmets omfattende nettverk og sosiale aktiviteter. Viktigst, gir CampusCanada internasjonale studenter med et konkurransefortrinn i å oppnå suksess med sine akademiske bestrebelser i Canada ved å sikre at de er forberedt på å realisere det fulle potensialet av deres universitet eller høyskole.

The Capital Advantage

Ottawa er Canadas fjerde største by og landets politiske og teknologiske senter. Byen er vakker og ren, har en høy levestandard, og er anerkjent for sine mange nasjonale museer, gallerier, parker og sentre for utøvende kunst. Ottawa er blant de tryggeste byene i Canada. Folket i Ottawa er høyt utdannet, med mer enn halvparten av befolkningen har universitets- eller høyskoleutdannelse og den høyeste per innbygger konsentrasjon av ingeniører, forskere og doktorgrader i Canada. Carleton University, vert for CampusCanada, Er en høyt rangert omfattende universitet ligger i Ottawa.

Fra 1 til 13 august 2016, får du sjansen til å oppleve Canadas hovedstad i den vakreste tiden av året. Summers i Ottawa har et rimelig stort antall varme og solfylte dager med gjennomsnittstemperatur på 26 ° C (80 ° F). I løpet av denne perioden, vil du finne mange aktiviteter for musikk, friluftsliv, museum, kunst og kulturinteresserte. Byen er levende og et flott reisemål for din introduksjon til Canada.

Ottawa ligger i sør øst i landet ved siden av Gatineau, Quebec som danner landets National Capital Region. Servert av store flyselskapene, VIA jernbane og greyhound busser, vil du være i stand til å besøke andre store byer som Montreal, Toronto og Quebec ganske enkelt.

Hvorfor bli CampusCanada

Justering til universitet eller høyskole liv i et ukjent land kan være en overveldende utfordring. CampusCanada gir en "myk landing" for internasjonale studenter for å tilby en morsom, samarbeid og interaktiv mulighet til å oppleve campus liv og oppdage Canada i hjertet av landets hovedstad. Grunner til å bli CampusCanada:

Føl deg trygg på din første dag av klasser. Vi vil lære deg hva ressursene du trenger for å navigere gjennom noen kanadisk universitet eller høyskole. Utforsk hovedstaden i Canada. Ottawa er kjent for sine mange nasjonale museer, gallerier, parker og sentre for utøvende kunst. Få komfortabel i en kanadisk klasserommet. Lær om den kanadiske undervisningsstil og faglig struktur. Bor på campus. I to uker, vil du mestre studentlivet og boformer i et on-campus residence. Forstå kanadiske kulturelle quirks. Lær om Canadas unike skikker og vaner. Få nye venner. Du får møte andre internasjonale studenter som er nye til Canada. Tenk deg, du kan ha en venn i hver provins innen utgangen av programmet!

Avgifter

Programmet gebyr på CAD $ 4500 (+ HST) inkluderer:

Canada 101: et nettbasert kurs introdusere internasjonale studenter til Canada; Campus 101: ti dager med interaktiv programmering på campus og gjennom Ottawa og den nasjonale hovedstaden regionen; Instruksjon av kvalifiserte Carleton University fakultetet med ekspertise i kanadiske studier; Bolig på campus ved Carleton University fra 1. august - 13; Frokost, lunsj og middag levert av Fresh Food Company Tilgang til et bredt spekter av akademiske og fritidssentre; Off-campus utflukter til nasjonale institusjoner, så vel som sportslige, kulturelle og friluftsliv sider

Hvordan registrere

Du kan registrere deg CampusCanada ved å fylle ut registreringsskjemaet på https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Vi vil kreve din kontaktinformasjon, informasjon om universitet eller høyskole du har blitt akseptert til, og engelsk språk testresultater. Vi krever ikke at du å sende inn noen dokumenter på dette punktet.

Når du har fylt ut registreringsskjemaet, vil du bli sendt til et sikret tredjeparts nettsted, hvor du fullføre betalingen. Når betalingen er behandlet, er du registrert for CampusCanada.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

CampusCanada

CampusCanada tilbyr intensiv og oppslukende programmering utformet for å svare på de spesielle utfordringene som møter innkommende internasjonale studenter. Disse utfordr ... [+]

CampusCanada tilbyr intensiv og oppslukende programmering utformet for å svare på de spesielle utfordringene som møter innkommende internasjonale studenter. Disse utfordringene ofte innebære familiarisering og navigering av campus og akademiske liv på et nytt universitet eller høyskole, mens på samme tid, å tilpasse seg livet i en ny by, og ja, et nytt land.

Mens CampusCanada ligger ved Carleton University og iscenesatt hele National Capital Region, gir programmet nye internasjonale studenter, uavhengig av kanadisk universitet eller høyskole de deltar, med kompetanse og relevant informasjon for å hjelpe dem med hell gjøre seg kjent med sine nye innstillingene og starte sin akademiske karriere og erfaring i utlandet på sikrere fotfeste.... [-]

Canada Canada Online Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

An Orientation Program for International Students