Canadian College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CCEL ligger i sentrum av Vancouver, på Alberni street sammen med high-fashion-forhandlere, topp restauranter og kjente hoteller. Vårt campus inkluderer klasserom, eh! restaurant, kontorer og en solrik takterrasse. Vi har også en off-campus studentbolig innen gangavstand.

Bygning

Klasserommene er plassert på den andre, tredje og fjerde etasje, med kontorer i 4. etasje og en stor takterrasse i 5. etasje.

klasserom

Våre moderne klasserom, hver utstyrt med høyhastighetsinternett, kraftverk for elevenes enheter og en HD-skjerm, er utformet for å lette student-sentrert læring.

eh! Restaurant

Med god mat og en vennlig atmosfære, Eh! er et perfekt sted å spise, drikke og sosialisere etter klassen. Eh! tilbyr diskonterte måltidsplaner for studenter og er også vert for en gratis samtaleklubb hver uke.

kontorer

I fjerde etasje, i vårt store åpne konseptkontor, er vårt innbydende personale tilgjengelig for å hjelpe deg under ditt opphold.

Takterrasse

Takterrassen er et flott uteområde hvor elevene kan spise lunsj og delta i flere aktiviteter, som sommergrill, ping pong, yoga og danselektioner.

Student Residence

Beliggende i sentrum av Vancouver, studentboligen ligger kvartaler unna Stanley Park, nær mange rimelige restauranter og barer, og en kort spasertur til CCEL.

Steder

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Canada