Les den offisielle beskrivelsen

Studer ved CES

På CES innser vi at det å lære et annet språk vellykket krever mer enn bare en lærebok og et foredrag. Våre ESL-klasser for voksne er målrettet med en kommunikativ tilnærming til språkopplæring. Vi beriker elevernes liv med virkelige språk og kulturmuligheter. Vi utdanner studenter ved hjelp av moderne metoder som setter studenten først. Vi inspirerer elevene til å realisere sine mål og utvide deres horisonter.

Lær engelsk i Toronto

Rangert som en av de sikreste byene i Nord-Amerika, Toronto er en by hvor folk kan føle seg trygge og komfortable. Det er konsekvent stemt til et av de beste stedene å bo og besøke. Dette skyldes i stor grad måten mennesker i Toronto feirer og omfavner mangfold. Det er en karakteristisk verdensklasse som feirer en kjærlighet og respekt for de mange kulturer som trives her.

Sosiale aktiviteter

CES gir mange muligheter til å oppleve severdighetene og lydene i Toronto. Sjekk ut noen av våre mest populære aktiviteter!

Aktivitetsledere: De fleste av våre aktiviteter er organisert og ledet av vår aktivitetskoordinator, som også hjelper studenter med rutinemessige grunnleggende for livet i Toronto. I tillegg bortsett fra å introdusere virkelige praksis og utforskende leksjoner i sine klasser, leder lærere ekstra-curricular aktiviteter to ganger i måneden. Våre studentrådgivere går også med på moroa og hjelper elevene til å tilpasse seg Toronto-livet.

Med en overflod av flotte attraksjoner i byen, fantastisk arkitektur, herlige restauranter og pulserende natteliv, har Toronto mye å tilby besøkende på ethvert budsjett! Det er også mange spennende aktiviteter og opplevelser som skal være gratis.

plassering

Capital English Solutions ligger i Canadas største og mest mangfoldige by, og er et ypperlig reisemål for ivrige studenter å fordype seg i engelsk og kanadisk kultur. Våre ESL-klasser for voksne er beleilig plassert midt i hjertet av Toronto sentrum ved Yonge Street og Wellesley Street. Du finner deg selv omgitt av mange lokale butikker, kafeer, barer, restauranter og spesialforretninger. Wellesley T-banestasjon ligger rett rundt hjørnet, og bare en kort tur til sentrum av denne vakre byen og Lake Ontario.

Uttalelser

"En av de beste skolene i Toronto! De ansatte og studentene er så hyggelige og alle lærerne er veldig erfarne. Jeg ankom i Toronto uten å vite noe om engelsk, men alle har hjulpet meg med å forbedre seg. Jeg er veldig glad for å velge CES. "

- Nadia, Mexico

"Da jeg kom til CES, var jeg på et veikryss i livet mitt. Men med skolens hjelp forbedret jeg ikke bare engelsk, men jeg utviklet også mitt personlige liv. Jeg møtte mange mennesker som var og vil være til stor hjelp for meg, og jeg er stolt av veksten min. "

- Serdar, Tyrkia

"Jeg gjorde venner og snakket med mange mennesker fra forskjellige land på CES, slik at jeg kunne forbedre mine engelskkunnskaper på kort tid. Jeg likte leksjonene veldig mye, og nå er jeg en trygg engelsktalende. Dette var en verdifull opplevelse for meg. "

- Kazuki, Japan

"Jeg er sikker på at den beste ESL-skolen i Toronto er CES! De ga meg utdanning, et liv i Toronto, og en følelse av uavhengighet og utvikling. Skolerådgiverne er fantastiske og alle er bare så vennlige! "

- Jinpyo, Korea

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

CES Torontons generelle engelskkurs er strukturert slik at du raskt lærer hvordan man søker riktig grammatikk skriftlig og riktig frasering i engelskspråklige. ... [+]

Engelske leksjoner: Generelle engelskkurs

CES Torontons generelle engelskkurs er strukturert slik at du raskt lærer hvordan man søker riktig grammatikk skriftlig og riktig frasering i engelskspråklige. Hvert kurs er undervist i klassen, og med små klassestørrelser på vår beleilig plassert campus, en 1-minutters spasertur fra Wellesley t-banestasjon.

Når du har fullført kursene nedenfor, har du muligheten til å fortsette videre til CES Torontos spesialiserte engelskkurs, som gir mer dybde engelsk trening.

Vil du prøve det? Vi tilbyr prøveklasser hvor du kan sitte på en klasse og se om vår tilnærming er det rette alternativet for deg å ta engelsk til neste nivå!

Aktiv grammatikk... [-]
Canada Toronto
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

For mer avanserte elever tilbyr CES Toronto akademiske engelskkurs på campus i sentrum av Toronto. Mange elever uteksaminerer seg til dette nivået fra generell engelsk, e ... [+]

Akademisk engelskkurs - Spesialisert engelsk

For mer avanserte elever tilbyr CES Toronto akademiske engelskkurs på campus i sentrum av Toronto. Mange elever uteksaminerer seg til dette nivået fra generell engelsk eller kommer til å forbedre sin engelsk, for å forberede seg på arbeidsplassen.

Forretningsengelsk

Et ideelt kurs for studenter som ønsker å forbedre kommunikasjonen i engelsktalende forretningsmiljøer. Studenter i dette kurset vil lære forretningsspråk og språkformer, forsknings- og presentasjonsferdigheter og globale forretningsprosesser. Studentene skal også utarbeide tematiske ukentlige prosjekter ved hjelp av lyttematerialer / lesematerialer hentet fra ulike relevante kilder.... [-]

Canada Toronto
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Ikke bare tilbyr CES Toronto ESL-klasser for voksne, vi tilbyr også Pathway for studenter interessert i å delta på en av våre partnere, kanadiske eller internasjonale høy ... [+]

ESL-klasser for voksne: Pathway

Ikke bare tilbyr CES Toronto ESL-klasser for voksne, vi tilbyr også Pathway for studenter interessert i å delta på en av våre partnere, kanadiske eller internasjonale høyskoler eller universiteter. Inngang til en av våre partnerhøgskoler krever vellykket gjennomføring av CES General English Upper Intermediate-nivå.

CES er en stolt partner for:

For studenter som ønsker å fremme forberedelsene til høyere utdanning, anbefaler vi et av våre mest populære kurs, College-University Preparation Course.

CUPC: Høgskolen og Universitetsforberedende kurs

Dette intensive kurset som er tilgjengelig i fire til tolv uker, tar sikte på å forberede studentene til suksess i et engelsktalende post-sekundært miljø. Med fokus på integrerte faglige ferdigheter levert ved hjelp av høyskole-nivå materialer, vil studentene:... [-]

Canada Toronto
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk