Les den offisielle beskrivelsen

106802_rsz_106798_cll_vue_aerienne.jpg

Cégep de Lévis-Lauzon (CLL) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon som tilbyr 31 høykvalitetsprogrammer, både for universitet og teknisk.

Å studere ved CLL betyr å ha tilgang til mange idretter, sosio-kulturelle og internasjonale aktiviteter og flere tjenester for å hjelpe elevene til å lykkes. Det har tilgang til boliger på campus, slik at du kan ha en amerikansk stil studentopplevelse.

Å studere ved CLL er å bygge ditt studieprosjekt omgitt av et team av tilgjengelige lærere, som er forpliktet til studenters suksess og som følger med dem gjennom hele karrieren.

Å studere på CLL handler om å bevege seg i et trygt og stimulerende miljø som kombinerer fordelene med byliv med nærheten til landsbygda.

Å studere på CLL åpner en rekke dører for en mest utfordrende karriere i en by og en region med en av de laveste arbeidsledighetene i Canada.

Programmer gitt i:
  • French (Canada)

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Cégep de Lévis-Lauzon

Hjelper folk: Dette er grunnen til forsikring og finansielle tjenester. Upstream, meglere, agenter og planleggere som rådgiver kunder ved å tilby produkter skreddersydd f ... [+]

Hjelper folk: Dette er grunnen til forsikring og finansielle tjenester.

Upstream, meglere , agenter og planleggere som rådgiver kunder ved å tilby produkter skreddersydd for deres økonomiske og familiemessige situasjoner for å hjelpe dem med å oppnå sine økonomiske mål eller for å få feilfri beskyttelse i tilfelle vanskelig. I feltet påstår skaderegulatorer som beveger seg til tragediens scene, tar saker i egne hender og utfører etterforskning . Bak dem, abonnenter , som mestrer statistikken , studerer filene og fungerer som en ressurs for sine kolleger.

I hjertet av alt: kundene. Familier, bedrifter, yoga skoler, restauranter, festivaler; et fenomenalt mangfold . Umulig å kjede deg!... [-]

Canada Levis
September 2020
French (Canada)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Cégep de Lévis-Lauzon

Industrielle vedlikeholdsteknologer har bare ett mål: at utstyret fungerer best. De jobber oppstrøms, det vil si at de griper inn for å forhindre problemer ved å sette op ... [+]

Industrielle vedlikeholdsteknologer har bare ett mål: at utstyret fungerer best. De jobber oppstrøms, det vil si at de griper inn for å forhindre problemer ved å sette opp vedlikeholds- og kontrollguider, de hjelper til med å trene andre ansatte, de er verdifulle ressurser under treningen. design og installasjon av utstyr og er alltid på utkikk etter muligheter for å forbedre materialets ytelse .

Selvfølgelig kan de også gi diagnostikk for brudd eller sammenbrudd fordi de er ekstremt allsidige , men etter det vil de være sikker på å gi råd og forbedringsstrategier. Og deres allsidighet har ingen grense: hydraulisk, pneumatisk, smøring, automatisering, mekanikk, elektrisitet, datamaskiner, robotikk ... ingenting er til deres test!... [-]

Canada Levis
September 2020
French (Canada)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Cégep de Lévis-Lauzon

Bioteknologiteknologer spesialiserer seg på laboratoriearbeid innen de ulike feltene innen kjemi og biologi. ... [+]

Vei for spesialisering i bioteknologi

Bioteknologiteknologer spesialiserer seg på laboratoriearbeid innen de ulike feltene innen kjemi og biologi.

Deres laboratorietrening gir dem mulighet til å skaffe håndteringsteknikker med spesialiserte enheter som finnes på arbeidsplasser relatert til bioteknologi. Teknologer er trent til å jobbe på en rekke felt. Hva interesserer dem mest, er de levende organismer . De manipulere mikroorganismer vokse bakterier, celler og klone séquencent DNA. De kan delta i utviklingen av produkter og teknologier innen landbruk, mat, legemidler og miljø.

Hva lærer vi?Avanserte prinsipper innen analytisk og instrumentell kjemiHvordan ta prøver, analyser dem og produser rapporterBruken av sofistikerte analyseinstrumenterIdentifikasjon, manipulering og modifisering av mikroorganismerHvordan lese DNA og utføre testerHvordan vokse celler og vevHvordan klone segEr dette programmet riktig for deg?Biologi fascinerer deg og kjemi interesserer deg.Du liker å lære av betongen.Du er fascinert av laboratoriearbeid.Du vil bruke sofistikerte instrumenter.Du har interesse for ny teknologi.Du har en god følelse av ansvar og observasjon.Du er metodisk og grundig."Laboratorieforsøk er i hjertet av trening"Hvorfor velge Lévis-Lauzon?Den eneste CEGEP i Øst-Quebec for å tilby en høyskoleutdanning innen bioteknologi.Laboratorier i forkant av teknologien og arrangert i henhold til standarder som finnes i bioteknologi og kjemisk industri.Opplæring fokusert på praktisk arbeid.Professorer høyt kvalifisert for sin yrkeserfaring og forskningsarbeid.Utdanning fokusert på realiteten på arbeidsmarkedet.Praktiske praktikplasser i selskaper med mulighet for internasjonalt praktik på 8 uker (Frankrike, Belgia, USA og Mexico) .Mulighet til å gjøre siste økt (kurs og praktik) i Frankrike .Praktisk praktik på en arbeidsplass i Quebec (3 uker).Computer Assisted Experimentation (CAO) i de ulike kursene i programmet.College... [-]
Canada Levis
September 2020
French (Canada)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk