Centre for Arts and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Du skal suge opp læring for Centre for Arts and Technology .

Det er her du blir omringet av andre drevne, kreative mennesker - akkurat som deg. Du vil jobbe alene, samarbeide med et lag og samtidig gjøre hverandre det beste du kan være. Du vil føle at du tilhører her.

Hele tiden din veiledere og instruktører vil inkludere eksperter som allerede har bevist seg i sine fagområder, og som vil fortelle deg alt riktig og galt ting å gjøre for at du skal lykkes.

Vi har to universiteter for å betjene deg, Kelowna BC og Surrey BC. Våre to universiteter deler noen funksjoner, men opprettholder sin egen identitetsfølelse. Kelowna er vårt flaggskips campus, med to lydopptaksstudier, dedikerte animasjonslaboratorier og kunstrom, digital fotografering og digital filmproduksjonsstudio, interiørdesign og mye mer. Et travle knutepunkt med kreativitet og læring, vil besøkende bli møtt i resepsjonen vår og umiddelbart se et bredt spekter av studentarbeid på veggene, en tett samling av ansatte og studenter og en følelse av ungdom og oppfinnsomhet. Vår splitter nye Surrey campus er moderne, elegant og noe vi er veldig stolte av.

Sentralt i Surrey, er dette moderne, nylig renoverte rommet mindre enn vår Kelowna campus, men pakker sin egen slag. Med gulv til tak-bilder, stilige overflater og lyse farger, kan man ikke unngå å føle seg inspirert i dette rommet.

Surrey campus er vert for et animasjonslaboratorium og kunstrom, mac lab, fotograferingsstudio og et dedikert personale for å hjelpe deg med å oppnå dine pedagogiske mål.

Steder

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Address
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, British Columbia, Canada
Telefon
+1 250-860-2787

Surrey

Address
Surrey, British Columbia, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss