College Boreal

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Takk for din interesse i Collège Boréal!

Siden 1995 har vår institusjon er å forberede våre fremtidige ledere, kulturelle ambassadører og entreprenører. Faktisk fungerer Collège Boréal hardt med å dyrke rikdom og fulle potensialet til hver og en. Vårt mål er å gjøre din opplevelse med oss ​​oppfylle og vellykket; Vi tar sikte på å gi deg de nødvendige verktøy for å bidra aktivt til både samfunnet og arbeidslivet og begynner å realisere alle dine drømmer.

Våre 36 sentre som ligger i 27 lokalsamfunn i hele Ontario har tillatt Collège Boréal å bli ledende innen Francophone postsecondary utdanning. Dedikert under Språkloven fransk, fører Collège Boréal vei i samfunnet som helhet, påvirker det sosiale, kulturelle og økonomiske landskapet. Faktisk, vår visjon om formål å "fremme kunnskap og stimulere kultur" går langt utover klasserommet.

Kvalitet installasjoner og høyt kvalifisert personell med kompetanse på begge offisielle språk tillate Collège Boréal å tilby opplæring og tjenester basert på dyktighet, forbereder kandidatene for internasjonale karrierer.

Vår misunnelsesverdig rykte er direkte knyttet til våre eksepsjonelle resultater i høgare tilfredshet blant de 24 høgskolene i Ontario. Vi er også stolte av å vite at arbeidsgivere har klart indikert sin lit til Collège Boréal som 96% av dem ville anbefale å ansette våre kandidater.

For alle disse grunner, vi hjertelig inviterer deg til å bli en stolt medlem av "Boréal familien", slik at du kan nå ditt fulle potensial med oss. Vi kan forsikre deg om at vår visjon, misjon, lidenskap og tradisjoner virkelig motivere alle våre valg og handlinger. Dette engasjementet er nøkkelen til vår suksess, som vi kommer nærmere vår 20-års jubileum!

Takk for å tro på Collège Boréal!

Visjon

Anerkjent for kvalitet, tilgjengelighet og fleksibilitet av sin opplæring og tjenester, er Collège Boréal førstevalget blant franskspråklige skoler.

Mission

Collège Boréal gir et høyt kaliber personlig utdanning til et variert klientell og praksis lederskap for å fremme en bærekraftig utvikling av Ontario Francophone samfunnet.

Motto

"Nourrir le savoir et faire vibrer la culture"

Verdier

Excellence
humanisme
inkludering
Innovasjon
Respekt

Steder

Sudbury

Address
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Sudbury, Ontario, Canada

Hearst

Address
Hearst, Ontario, Canada

Kapuskasing

Address
Kapuskasing, Ontario, Canada

Temiskaming Shores

Address
Temiskaming Shores, Ontario, Canada

Timmins

Address
Timmins, Ontario, Canada

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Windsor

Address
Windsor, Ontario, Canada

Niagara Falls

Address
Niagara Falls, Ontario, Canada

Temiscaming

Address
Temiscaming, Quebec, Canada

North Bay

Address
North Bay, Ontario, Canada