Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Ligger i Kootenay Rocky Mountains i sørøstlige BC, tilbyr vi deg livsstil og læringsmuligheter for å matche vår spektakulære setting.

Vår hovedkampus og Gold Creek Campus ligger i Cranbrook. Vi har også regionale campus i Creston, Fernie, Golden, Invermere og Kimberley, som tilbyr unike programmer og kurs.

Hva er College of the Rockies fordel?

  • Mindre klassestørrelser
  • Personlig instruksjon
  • Up-to-date teknologi
  • Gode støttetjenester
  • Profesjonelt, vennlig personale som er dedikert til studentens suksess, gjør College of the Rockies det beste stedet å bo, lære og leke!

Vårt oppdrag

Å TRANSFORMERE LIV OG VÆRE FELLESSKAPER VID KRAFTET FOR UTDANNELSE.

Vår visjon

Å SKAPE OG LEVERE DEN MEST PERSONALE STUDENTE OPPLEVELSEN I CANADA.

Våre verdier

Det er ikke det vi sier, men det vi gjør er viktig.

Student suksess driver vår suksess

Fra inngangsdøren til klasserommet er vi lidenskapelige i vår forpliktelse til å ta en personlig interesse i å oppdage hva som motiverer og opphisser hver student.

Setter pris på mennesker, land og kultur

Enten student, medarbeider eller fellesskapsmedlem, ser vi etter og nærer hverandres potensial. Vi nærmer oss hverandre med vennlighet og omsorg for vår fremtid og fremtidens samfunn. Vi feirer hverandres historier og prestasjoner, og vet at når andre gjør det bedre, gjør vi alle bedre.

Hør og akselerere forståelse

Vi lytter først slik at vi kan fremme hverandres suksess. Forbedre vår lytting forbedrer vår læring, våre relasjoner og produktivitet samtidig som konflikt og misforståelse minimeres.

Vær nysgjerrig og kreativ

Vi lærer her! Og når vi nærmer oss læring og liv med et åpent sinn, klar for forandring, og i stand til å se ting på nye måter, kan vi bedre støtte de rundt oss for å vokse og lære også. Vi vil dømme mindre og spør oftere "Hva lærte vi?" og "Hvordan kunne vi også nærme oss dette?"

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


College of the Rockies

Trenger du å forbedre engelsk før du tar et høyskoleutdanningsprogram? Vår engelskspråklige program (ELP) forbereder deg for akademisk suksess i et klasserom med kanadisk ... [+]

Programoversikt

Hvert semester tilbyr en rekke kurs for alle nivåer av språkopplæring å forbedre:

·Lesning

· Skrive

· Snakker

· Lytte

·Kritisk tenking

Etter at du har tatt vår vurdering, vil du starte på et nivå som er best for deg basert på din evne. Kursene er engasjerende og interaktive på alle nivåer. Våre instruktører oppfordrer studentdeltakelse i alle klasser.

Pathway

Studenter som fullfører det avanserte nivået i ELP-programmet (ELP 70 og ELP 75), mottar et engelskspråklige sertifikat.... [-]

Canada Cranbrook
September 2020
Engelsk
Heltid studier
15 uker
Campus
Les mer på norsk
College of the Rockies

Våre Business Management-programmer fokuserer på bærekraft forbereder deg til å være konkurransedyktige i det skiftende forretningslandskapet. Vurder forretningspraksis o ... [+]

Handle om

Våre Business Management-programmer fokuserer på bærekraft forbereder deg til å være konkurransedyktige i det skiftende forretningslandskapet. Vurder forretningspraksis og avgjørelser når det gjelder virkningen på det lokale eller globale miljøet, samfunnet ditt, samfunnet og økonomien.

Våre små klassestørrelser gir muligheten for den typen av en-mot-en-interaksjon du trenger å utmerke seg. Ikke rart at våre forretningsstudenter regelmessig vinner priser på Western Canadian Business Competition.

Diplomprogrammet tilbys både deltid og heltid, og kurs er tilgjengelig både i klassen og på nettet. Velg ditt studieområde fra følgende programstrømmer:

regnskapGenerell ledelsemarkedsføringregnskap... [-]
Canada Cranbrook
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
College of the Rockies

Alle College of the Rockies assisterende grader er lik de to første årene av en bachelorgrad i kunst eller i vitenskap. Studentene bør planlegge nøye for å sikre at alle ... [+]

Oversikt

Alle College of the Rockies assisterende grader er lik de to første årene av en bachelorgrad i kunst eller i vitenskap. Studentene bør planlegge nøye for å sikre at alle gradskrav oppfylles. Utdannelsesrådgivere er tilgjengelige for å hjelpe studenter med å planlegge sine kursvalg for tilknyttede grader.

Generelle KravSixty-semester studiepoeng på første og andre årskurs.En gjennomsnittlig samlet karakter på C eller bedre beregnet på alle kurs som teller mot en tilknyttet grad, med en minimumsklasse på C i et enkelt emne.definisjonerEt førsteårs kurs er definert som et kurs som har tildelt overføringskreditt på 100 nivå ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.Et annetårs kurs er definert som et kurs som har tildelt eller ikke-tildelt overføringskreditt på 200 nivå eller høyere ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.Et kunstkurs er et kurs i et fagområde for hvilket det er en Baccalaureate of Arts-grad ved UBC, SFU, UVic eller UNBC. Disse institusjonene er ansvarlige for å bestemme humaniora (herunder kreative og utøvende kunst) og samfunnsvitenskapelige kurskrav.Et vitenskapskursus er et emneområde i et fagområde som det er en Baccalaureate of Science-grad eller Baccalaureate of Applied Science-grad ved UBC, SFU, UVic eller UNBC.... [-]
Canada Cranbrook
September 2020
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
College of the Rockies

Vårt turismeforvaltningsprogram forbereder deg til en karriere i skianlegg, hotell og annen turisme. Du kan velge mellom et ettårig sertifikat eller fullføre det toårige ... [+]

Handle om

Turistindustrien er HOT - Start din karriere her.

Vårt turismeforvaltningsprogram forbereder deg til en karriere i skianlegg, hotell og annen turisme. Du kan velge mellom et ettårig sertifikat eller fullføre det toårige diplomprogrammet. Programmet inkluderer kurs i turisme, bedriftsledelse og relaterte spesialitetskurs.

Dette programmet er tilgjengelig helt online. Du kan også ta de fleste kurs i person på vår Cranbrook campus. Rockies er rett utenfor døren, og gir deg muligheten til å blande livsstil og læring i et av de mest spektakulære stedene på jorden - og en av BCs heteste turisme destinasjoner!

Hvorfor velge turisme som en karriere?Turisme er en topp kanadisk industri - 20 millioner reisende velger årlig Canada.I BC er turismen en $ 15 milliarder bransje - nær 20.000 turisme-relaterte bedrifter opererer i BC.Det er flere jobber tilgjengelig enn arbeidssøkere - siden 2013/14 har etterspørselen etter arbeidstakere i BC turisme industrien vesentlig overskredet tilbudet.Programalternativer... [-]
Canada Cranbrook
September 2020
Engelsk
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
College of the Rockies

Med vårt toårige Diplom i Bærekraftig Forretningspraksis, vil du studere forretningsprinsipper og fokusere på kunnskap og analytiske ferdigheter som trengs for å fremme b ... [+]

Handle om

Med vårt toårige Diplom i Bærekraftig Forretningspraksis, vil du studere forretningsprinsipper og fokusere på kunnskap og analytiske ferdigheter som trengs for å fremme bærekraftinitiativer i bedriftsmiljøet. Diplomprogrammet gir deg mulighet til å bygge et fundament i økonomi, regnskap, generell ledelse og markedsføring og deretter utvikle mer spesifikk kunnskap i bærekraftig forretningspraksis. Kursene dine vil bli levert på en rekke måter, inkludert ansikt til ansikt forelesninger, online og hybrid kurs, og laboratorieeksperimenter.

Forbedre arbeidskraften med et høyt spesialisert postgrad diplom i bærekraftig forretningspraksisTilføy ditt etablerte studieområde med kunnskapen til å trives i den "grønne" økonomienUtvikle bærekraftig planlegging og rapportering ferdigheter for å hjelpe lokale bedrifter redusere deres innvirkning på miljøetOversikt... [-]
Canada Cranbrook
September 2020
Engelsk
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
College of the Rockies
Address
College of the Rockies 2700 College Way, Box 8500
V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Canada
Nettsted
Telefon
+1 250-489-2751