College of the Rockies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Ligger i Kootenay Rocky Mountains i sørøstlige BC, tilbyr vi deg livsstil og læringsmuligheter for å matche vår spektakulære setting.

Vår hovedkampus og Gold Creek Campus ligger i Cranbrook. Vi har også regionale campus i Creston, Fernie, Golden, Invermere og Kimberley, som tilbyr unike programmer og kurs.

Hva er College of the Rockies fordel?

  • Mindre klassestørrelser
  • Personlig instruksjon
  • Up-to-date teknologi
  • Gode støttetjenester
  • Profesjonelt, vennlig personale som er dedikert til studentens suksess, gjør College of the Rockies det beste stedet å bo, lære og leke!

Vårt oppdrag

Å TRANSFORMERE LIV OG VÆRE FELLESSKAPER VID KRAFTET FOR UTDANNELSE.

Vår visjon

Å SKAPE OG LEVERE DEN MEST PERSONALE STUDENTE OPPLEVELSEN I CANADA.

Våre verdier

Det er ikke det vi sier, men det vi gjør er viktig.

Student suksess driver vår suksess

Fra inngangsdøren til klasserommet er vi lidenskapelige i vår forpliktelse til å ta en personlig interesse i å oppdage hva som motiverer og opphisser hver student.

Setter pris på mennesker, land og kultur

Enten student, medarbeider eller fellesskapsmedlem, ser vi etter og nærer hverandres potensial. Vi nærmer oss hverandre med vennlighet og omsorg for vår fremtid og fremtidens samfunn. Vi feirer hverandres historier og prestasjoner, og vet at når andre gjør det bedre, gjør vi alle bedre.

Hør og akselerere forståelse

Vi lytter først slik at vi kan fremme hverandres suksess. Forbedre vår lytting forbedrer vår læring, våre relasjoner og produktivitet samtidig som konflikt og misforståelse minimeres.

Vær nysgjerrig og kreativ

Vi lærer her! Og når vi nærmer oss læring og liv med et åpent sinn, klar for forandring, og i stand til å se ting på nye måter, kan vi bedre støtte de rundt oss for å vokse og lære også. Vi vil dømme mindre og spør oftere "Hva lærte vi?" og "Hvordan kunne vi også nærme oss dette?"

Steder

Cranbrook

College of the Rockies

Address
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Canada
Telefon
+1 250-489-2751

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss