Columbia International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Canadas største pensjonskole

Siden 1979, under vårt unike Total Care Education System®, har Columbia International College tilbudt trygghet for foreldre og suksess for studenter. Columbia ønsker nå 1800 studenter fra 73 land, og har en fakultet på over 450 lærere og støttepersonell, og har stolt status som Canadas største og mest vellykkede kostskole.

Total Care Education System®

Total Care Education® fremmer hele barnet ved å gi:

 • Eksepsjonell faglig opplæring i:
  - Junior Middle School (Grades 7 - 8)

- Senior High School (Grades 9 -12)

- Hurtigspor Pre-University program

 • Klasser som dyrker kritisk tenkning, analytiske ferdigheter og samarbeid med andre
 • Global Citizen-program som legger vekt på karakterutvikling
 • Ledelse Utviklingsprogram på Bark Lake Leadership Center, vår privateide 700 acre (283 hektar) anlegg
   • Oppholdsprogram i alle fem skoleboliger (skilt for gutter og jenter) tilbyr:

- Opplæring og lekser assistanse

- Ukedag og helg programmering

- Alderstilpassede rutiner til uavhengighet

# 1 i opptak til toppuniversiteter

Ifølge universitetsrapporter er Columbia-kandidater akseptert til:

 • University of Waterloo, og
 • Universitetet i Toronto,

mer enn noen annen skole over hele verden, mange med stipend.

stipend

I 2016 ble $ 3,7 millioner (CAD) i universitets opptak stipend tildelt Columbia kandidater; 141 kandidater ble akseptert til University of Waterloo og 396 til University of Toronto.

Total Care Education System®

Vår tilnærming til internasjonal utdanning maksimerer studentpotensialet ved å møte sine faglige, sosiale, emosjonelle og fysiske behov. For å best imøtekomme deres behov byggte vi Total Care Education System® ved hjelp av fire komponenter:

Total Care Learning®:

Fokuserer på å oppdra elevene gjennom klasser som lærer kritisk tenkning, forespørsel, samarbeid, skriving og presentasjonsferdigheter.

 • Omfattende faglig støtte, med kvalifiserte veiledere tilgjengelig i skole og boliger
 • Studiegrupper hostet av lærere og jevnaldrende, med støtte til begavede studenter
 • Lærere og veiledere henter studentinteresser for å gi bedre støtte
 • Blended læring for dagens digitale innfødte, med klassemateriale gjort tilgjengelig online natten før
 • Læring tilgjengelig når som helst, hvor som helst

Total Care Living®:

Oppretter et trygt

 • Separat boliger for gutter
 • Campus Security Staff i alle bygninger med 24/7 video-overvåket sikkerhetssystem
 • Houseparents
 • Ukentlig rengjøring av rommet
 • Busservice mellom skole og boliger
 • Opphold og måltidstjeneste åpner 365 dager i året
 • Opptil 4 måltider om dagen, med all-you-care-å-spise middager
 • Menyer designet av kvalifiserte dietister, med spesielle diettalternativer og religiøse måltider

Total Care Development®:

MAXIMER KARAKTERUTVIKLING

Nøkler til karakter

• Akademikere, ekstrakurs og oppholdsaktiviteter bidrar alle til å fremme karakterutvikling i henhold til elleve kvaliteter identifisert av studenter.

Å skaffe livskunnskaper

• Erfaringslæring gjennom hendelser, klubber, sport og samfunnstjeneste

• Studentene utvikler kommunikasjon, teamarbeid, tidsstyring og planlegging ferdigheter.

Ledelse trening

• Bark Lake Leadership Center - vårt eget utendørssentrum på 700 hektar

• The Duke of Edinburgh Award Program fremmer uavhengighet og personlig vekst

Total Care Communication®:

MAXIMER FAMILY CONNECTIONS

Samarbeidspersonell etter geografisk region

• Enkelt kontaktpunkt for foreldre og studenter for ulike skoleavdelinger, oversettelsestjenester og veiledning rundt skolepolitikken

ezReport-kort

• Online registrering av akademisk og sosial ytelse, lett tilgjengelig for foreldre over hele verden

Hold kontakten

• Telefonsamtaler på rommet med telefonsvarer • Gratis WiFi-tilgang i boligen og på skolen

• Kablet internett på soverommet

TOTAL CARE EDUCATION SYSTEM®

Vi tror at internasjonale studenter må prioriteres for å tilpasse seg et nytt miljø.

Vi opprettet Total Care Education System® for å møte de spesifikke behovene til internasjonale studenter. Det gir den høyeste kvalitetsomsorgen og gjør det mulig for faglig kompetanse.

Når de går utenlands for å studere, er barna i et kritisk utviklingsstadium. De har unike faglige, sosiale, emosjonelle og fysiske behov. Vi utviklet Total Care Education System® som et helhetlig system, en i stand til å gi ASEP behov for internasjonale studenter.

De fire pilarene til Total Care Education® jobber sammen for å låse opp hver students potensial.

Total Care LEARNING®

Total Care Learning® forbereder studentene til å lykkes i det nordamerikanske utdanningssystemet. Fra dag én vurderer vårt team av erfarne lærere hver elevs ASEP-behov og utformer en tilpasset utdanningsplan for å møte disse behovene og fremme deres suksess.

Total Care LIVING®

Total Care Living® tilbyr våre studenter et hjem hjemmefra ved å gi aldersmessig veiledning. Studentene bor i et trygt og komfortabelt miljø der de lærer å tilpasse seg nordamerikanske skikker og livsstil. Denne uavhengige leve oppfordrer dem til å tenke selvstendig, ta de riktige valgene, og holde fokus for å oppnå total suksess.

Total Care DEVELOPMENT®

Total Care Development® sikrer at hver student får en velbalansert utdanning ved å gi muligheter utenfor klasserommet for at studentene skal utforske sine sterke sider og bygge sterk karakter. Som et resultat utvikler de solide ASEP grunnlag som trengs for å oppnå akademisk fortreffelighet og en vellykket karriere.

Total Care COMMUNICATION®

Total Care Communication® overgår avstanden mellom studenter og foreldre. Det minimerer denne avstanden ved å tilby moderne kommunikasjonssystemer som hjelper foreldre og studenter til å holde seg følelsesmessig tilkoblet og støtte sine ASEP-behov.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Undergraduate Pathways » Se Summer courses » Se Diplomer » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Highschool Program

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Canada Hamilton

Når du sender barn i utlandet, bekymrer foreldrene seg ofte om deres barn vil kunne tilpasse seg en ny måte å lære seg og tilpasse seg til et nytt språk. Går utover god undervisning og godt utformede kurs for å hjelpe studenter med å utmerke seg i det nordamerikanske utdanningssystemet, tilbyr vårt Total Care® Learning-system omfattende læringsstøtte og et tilrettelagt læringsmiljø. [+]

Når du sender barn i utlandet, bekymrer foreldrene seg ofte om deres barn vil kunne tilpasse seg en ny måte å lære seg og tilpasse seg til et nytt språk. Går utover god undervisning og godt utformede kurs for å hjelpe studenter med å utmerke seg i det nordamerikanske utdanningssystemet, tilbyr vårt Total Care® Learning-system omfattende læringsstøtte og et tilrettelagt læringsmiljø. Fra første dag gir disse ekstraelementene vesentlig støtte og hjelper elevene til å tilpasse seg den nordamerikanske utdanningsformen, og maksimere potensialet til å lykkes og gå høyere enn de trodde var mulig.

Maksimere faglig potensial

Utdanning for livet

Klasser underviser kritisk tenkning, forespørsel, samarbeid, rapportskriving og presentasjonsferdigheterOppfordre elevene til å utvikle personlige ferdigheter for å lykkes på universitetetMaksimerer studentspotensialet ved å møte sine faglige, sosiale, emosjonelle og fysiske behov i sin faglige og ekstrautviklede programmeringAkademisk rådgivning for å øke fortreffelighet og universitetsopptak Academic SupportKvalifiserte veiledere tilgjengelig i skole og boligerStudiegrupper som er vert for både lærere og jevnaldrendeKurser Støtte for begavede studenter Blended LearningMøt lærestilen til dagens digitale innfødteVendt klasserommodell med klassemateriale gjort tilgjengelig online natten førForenkle læring når som helst, hvilket som helst sted og hvilket som helst tempoStudentene blir mer interessert og engasjertvalgbarhet... [-]

Kurs

Universitets Forberedende Program

Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Hamilton

Columbia's pre-university (Grade 12) program forbereder studentene for opptak til universiteter i Canada, USA, New Zealand, Australia og Storbritannia. [+]

Columbia's pre-university (Grade 12) program forbereder studentene for opptak til universiteter i Canada, USA, New Zealand, Australia og Storbritannia.

Studenter studerer nå i skjema 5, kap. 4 eller O-nivå er kvalifisert til å søke på 6-måneders programmet (januar eller midten av mai inntak) og vil fullføre de seks kursene som kreves for å gå inn på universitetet. Senior Mellom 2 studenter er kvalifisert til å søke om et minimum 10 måneders program (augustinntak). Dette tillater elevene å fullføre åtte studiepoeng og uteksaminere med et Ontario Videregående Diplom (OSSD).

Å studere Maksimere faglig potensial

Utdanning for livet

Klasser underviser kritisk tenkning, forespørsel, samarbeid, rapportskriving og presentasjonsferdigheterOppfordre elevene til å utvikle personlige ferdigheter for å lykkes på universitetetMaksimerer studentspotensialet ved å møte sine faglige, sosiale, emosjonelle og fysiske behov i sin faglige og ekstrautviklede programmeringAkademisk rådgivning for å øke fortreffelighet og universitetsopptak Academic SupportKvalifiserte veiledere tilgjengelig i skole og boligerStudiegrupper som er vert for både lærere og jevnaldrendeKurser Støtte for begavede studenter Blended LearningMøt lærestilen til dagens digitale innfødteVendt klasserommodell med klassemateriale gjort tilgjengelig online natten førForenkle læring når som helst, hvilket som helst sted og hvilket som helst tempoStudentene blir mer interessert og engasjert [-]

Sommerkurs

Sommerleir - Canada Gold

Campus Heltidsstudier 3 uker June 2018 Canada Hamilton

Denne jam-pakket tre-ukers sommerleiren gir sjansen for livet - en seks dagers tur til engelsk og fransk Canada. Campere vil utforske Ottawa, nasjonens hovedstad; ta en båttur til de 1000 øyene i den østlige delen av Lake Ontario; tur og shoppe i Montréal, en av verdens mote-mekker; og reise tilbake i tid i La Ville de Québec, Canadas eldste by. [+]

Denne jam-pakket tre-ukers sommerleiren gir sjansen for livet - en seks dagers tur til engelsk og fransk Canada. Campere vil utforske Ottawa, nasjonens hovedstad; ta en båttur til de 1000 øyene i den østlige delen av Lake Ontario; tur og shoppe i Montréal, en av verdens mote-mekker; og reise tilbake i tid i La Ville de Québec, Canadas eldste by.

Byopplevelser er balansert med en tre dagers tur til villmarken i Nord-Ontario ved Columbia's Bark Lake ledelsesleir, hvor campere oppfordres til å forlate deres komfortsone gjennom aktiviteter som utfordrer både kropp og sinn. Legg til ESL-klasser, lokale dagsturer til turistattraksjoner, besøk til nærliggende universiteter og morsomme kveldsaktiviteter, og du har mulighetene til den mest minneverdige sommeren i livet ditt.... [-]


Sommerleir - Canada Platinum

Campus Heltidsstudier 4 uker June 2018 Canada Hamilton

Dette ESL-leirprogrammet på fire uker har en spennende blanding av natur og kultur, hvor halv dagers og full-dagers ESL-klasser er balansert med overnattingsturer til berømte turistmål, dagsturer til Hamilton landemerker, morsomme kveldsaktiviteter og kjærligheten til vår omsorgsfulle og morsomme leirrådgivere. [+]

Dette ESL-leirprogrammet på fire uker har en spennende blanding av natur og kultur, hvor halv dagers og full-dagers ESL-klasser er balansert med overnattingsturer til berømte turistmål, dagsturer til Hamilton landemerker, morsomme kveldsaktiviteter og kjærligheten til vår omsorgsfulle og morsomme leirrådgivere.

Platinleiren er spesiell på grunn av våre populære overnatterutflukter, noe som gir campere muligheten til å fordype seg i noen av landets mest kosmopolitiske byer og utvikle sine lederskapskompetanse i den kanadiske villmarken.

En seks dagers tur i Øst-Canada har den kulturelle og arkitektoniske majestet Montreal og Quebec City (der bobiler kan prøve å snakke fransk); den rike historien til Ottawa, nasjonens hovedstad; og det vakre 1000 øyene i østlige Ontario. En fire dagers tur til Bark Lake forbinder bobiler til utendørs, hvor de kano, svømme, klatre, vandre og utvikle livslang vennskap rundt leirbålet.... [-]


Sommerleir - Canada Silver

Campus Heltidsstudier 3 uker June 2018 Canada Hamilton

Opplev mer av Hamilton og Greater Toronto-området med dette tre ukers sommerleirprogrammet, med ESL-klasser, dagsturer til attraksjoner i Hamilton og Toronto, morsomme kveldshendelser og en utflukt til villmarkene i Nord-Ontario med et tre-dagers opphold på Bark Lake lederskap camp. Campere vil turnere haller av høyere læring på McMaster University® og University of Toronto, skrike med glede på fornøyelsesparken i Canada's Wonderland, opplev vidunderet på Niagara Falls, besøk historiske Hamilton landemerker og prøv sin hånd på kanopadling, bueskyting og roasting marshmallows over et bål. Den entusiasme og oppmerksomhet Columbia's kvalifiserte leirådgivere gjør hver dag morsomt og trygt, om campister nyter en middelaldersk fest eller praktiserer engelsk. [+]

Opplev mer av Hamilton og Greater Toronto-området med dette tre ukers sommerleirprogrammet, med ESL-klasser, dagsturer til attraksjoner i Hamilton og Toronto, morsomme kveldshendelser og en utflukt til villmarkene i Nord-Ontario med et tre-dagers opphold på Bark Lake lederskap camp. Campere vil turnere haller av høyere læring på McMaster University® og University of Toronto, skrike med glede på fornøyelsesparken i Canada's Wonderland, opplev vidunderet på Niagara Falls, besøk historiske Hamilton landemerker og prøv sin hånd på kanopadling, bueskyting og roasting marshmallows over et bål. Den entusiasme og oppmerksomhet Columbia's kvalifiserte leirådgivere gjør hver dag morsomt og trygt, om campister nyter en middelaldersk fest eller praktiserer engelsk.... [-]


Undergraduate Pathway

Elite Pathway Partnership Program Med University Of Toronto

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Canada Hamilton

Elite Pathway Partnership Program identifiserer og forbereder høypresterende studenter som fremragende kandidater til verdens toppuniversiteter, slik at de vil skryte ut på skolen og i deres liv utenfor. [+]

Elite Pathway Partnership Program med University of TorontoProgramfondetSyn

Å gjøre unike unge til fremtidige ledere i det globale samfunnet.

Oppdrag

Elite Pathway Partnership Program identifiserer og forbereder høypresterende studenter som fremragende kandidater til verdens toppuniversiteter, slik at de vil skryte ut på skolen og i deres liv utenfor.

Nærme seg

Designet for studenter som har fullført karakter 10, kombinerer det toårige programmet sterk personlig vekst og høy akademisk rigor - de balansert egenskapene som topprangerte universiteter søker i søkere.

Programkomponent 1Bygg akademisk styrke

Major akademisk trening

Ved opptak til dette toårige programmet, identifiserer studentene hovedet de planlegger å studere ved universitetet:... [-]