Create Career College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

120978_pexels-photo-414462.jpeg

Create Career College er en Designated Learning Institution (DLI) akkreditert av PTIB (Private Training Institutions Branch) og har oppnådd BCEQA (British Columbia Education Quality Assurance) -betegnelse.

Create Career College tilbyr studentene muligheten til å tilegne seg, utvikle og praktisere ferdigheter på arbeidsplassen som er etterspurt. De fleste programmene har en praksis / co-op-komponent, som sikrer at studentene kan bruke sin akademiske opplæring i virkelige situasjoner før eksamen. Fordi skolen tiltrekker seg elever fra mange land, har den dessuten et internasjonalt læringsmiljø som også lar elevene lære av hverandre.

"College-Enterprise Cooperation, Theory-Practice Combination"

Create Career College har etablert nære relasjoner til bedrifter i forskjellige bransjesektorer. Studenter i Create Career College vil ha praktisk erfaring for å tilegne seg ferdigheter direkte i tråd med arbeidsplassens behov.

"Små klassestørrelser, hjelp til karrierevei"

Create Career College lave student-til-lærer-forhold sikrer at studentene får maksimal oppmerksomhet og tilbakemelding fra instruktøren. En profesjonell rådgiver leverer karrierehjelp slik at studentene kan maksimere potensialet.

"Fleksibel plan, umiddelbare startdatoer"

Create Career College tilbyr heltidsprogrammer som passer alle planer. De fleste programmene har et nytt inntak hver fjerde uke.

120979_priscilla-du-preez-623040-unsplash.jpg

100% Practicum plassering

Etter endt kurs hjelper de erfarne rådgiverne i Create Career College studenter med å finne en arbeidsgiver som kan tilby dem muligheten til å praktisere det de lærte. Gjennom praktiseringen har studentene:

Forsterke teoretisk kunnskap og utføre dem i praksis Få førstehånds karriereinnsikt fra bransjefolk Nettverk i bransjen for å utvikle kontakter Stiv en klar karriereplan

For å lære mer om Create Career College , vennligst kontakt oss. Våre vennlige og kunnskapsrike innleggelsesrepresentanter vil gjerne svare på spørsmål du måtte ha.

Create Career College akkreditert av

120869_Acceditations.jpg120981_pexels-photo-1302991.jpeg

Steder

Burnaby

Address
#650-4789 Kingsway
V5H 0A3 Burnaby, British Columbia, Canada