Douglas College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om Douglas

Grunnlagt i 1970, er Douglas en post-videregående institusjon i nærheten av Vancouver, British Columbia, Canada. Vi har store studiesteder i New Westminster og Coquitlam og et opplæringssenter i Surrey. Douglas tilbyr bachelorgrader, knytte grader, post-grad og graduate diplomer, generell studiekompetanse overførings kurs i kunst, vitenskap og næringsliv, samt karriereprogrammer i helsevesenet, menneskelige tjenester (Child, familie og samfunn Studies), business, og kreativ kunst.

Studenter

Hvert år får rundt 14 000 studenter tar for-kreditt kurs på Douglas, mens nær 10 000 flere ta kortsiktig, ikke-kreditt kurs for karriere eller personlig utvikling.

Douglas er også et populært valg for internasjonale studenter-hvert år, Douglas tar imot mer enn 1500 studenter fra Kina, Sør-Korea, India, Japan og mange andre land.

Tilgjengelighet er en kilde til stolthet. Dette betyr at studenter med nedsatt funksjonsevne får den støtten de trenger for å forfølge sine pedagogiske mål. Det betyr også at Douglas tar imot studenter som trenger å oppgradere sine ferdigheter. The College tilbyr oppgradering i engelsk og matematikk, samt læring og studere ferdigheter.

Lærere og ansatte

Douglas har 430 fakultetet medlemmer (pluss 50 deltid, kontrakt fakultetet medlemmer) som bringer akademisk rigor og praktisk erfaring til klasserommet. De har fokus på undervisning og på å hjelpe elevene å nå sine faglige og karrieremål.

Utenfor klasserommet, over 415 ansatte og administratorer bidra til å skape en vennlig, støttende miljø.

Videreutdanning og kortsiktige trening

Douglas tilbyr hundrevis av kortsiktige, høy kvalitet kurs, programmer og workshops via videreutdanning og treningsgruppen. Bare noen få av de områdene som omfattes av disse to gruppene er business, musikk, helse, perinatal, karriereutvikling, industri trening og mer.

Sport og rekreasjon

Omfattende rekreasjon og velvære muligheter la hver elev å holde kropp og sinn i form. Det er velutstyrte treningssentre, egenutført lag, og drop-in klasser i dans, yoga, aerobic og mye mer. Douglas har også en rekke sterke Varsity lag.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Diplomer » Se BBA'er » Se BA'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Business Management - Generelle Virksomhet (diplom)

Campus Heltidsstudier Deltid 4 semestre September 2018 Canada New Westminster Vancouver + 2 fler

I alternativet General Business i Business Management Diploma Program, studentene utvikle grunnleggende virksomheten ferdigheter i sitt første år. I det andre året av programmet, elevene fokusere på et felt av interesse og kan velge kurs i regnskap, forretninger, Computer Information Systems, økonomi, finans, markedsføring og andre områder. [+]

En vellykket FORRETNINGSFØRER krever en godt avrundet sett av ferdigheter til å veilede bedrifter og organisasjoner av alle størrelser mot sine strategiske mål. The Business Management Instituttet har et omfattende sett av kurs for å hjelpe deg å bygge kompetanse setter du trenger for yrker innen business management, menneskelige ressurser, drift, entreprenørskap og småbedrifter ledelse.

Sentrale kurs

Alle attester og vitnemål i Business Management avdelingen er bygget rundt et sett av sentrale kurs som introduserer deg til de store områdene som utgjør en omfattende utdannelse. Disse områdene er: Ledelse, markedsføring, regnskap, økonomi, informatikk, jus, matematikk, kommunikasjon og Business Ethics. Ved å starte med disse sentrale kurs kan du bestemme områder av interesse og relevans for deg og deretter velge et program spesialisert i området som passer best til dine behov og personlige karriereplan.... [-]


Hospitality Management Diplom

Campus Heltidsstudier Deltid 4 semestre September 2018 Canada New Westminster Vancouver + 2 fler

Få den opplæringen du trenger for å plassere deg for en leder spor på serverings overnatting og mat og drikke sektorer - i tillegg til flere andre yrker i serveringsbransjen - i Hospitality Management Diploma Program. [+]

Få den opplæringen du trenger for å plassere deg for en leder spor på serverings overnatting og mat og drikke sektorer - i tillegg til flere andre yrker i serveringsbransjen - i Hospitality Management Diploma Program.

Læring med erfarne fagfolk, vil du få ferdigheter i områder som front office prosesser, mat og drikke operasjoner, budsjettering, markedsføring og event management. Som du få nye ferdigheter, vil du også få verdifull erfaring og kontakter ved å arbeide i samfunnet og Douglas College hendelser. Mange av våre studenter også få sesongmessige arbeidsplasser - eller faste heltidsstillinger som nyutdannede - i vår student-run Karrieredagene ansette rettferdig hver vår.... [-]


Sertifikat

Regnskap Sertifikat

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 Canada New Westminster Vancouver + 2 fler

Regnskap er en voksende og stadig skiftende yrke som er mye mer enn å sitte i et stille kontor lese balanser. Hvis du har en sikkerhet for tall, nyte problemløsning og ønsker en økonomisk givende karriere, regnskap er et utmerket felt for deg. Og Douglas College Regnskapsavdelingen er et flott sted å utvikle ferdigheter som vil hjelpe deg trives i et regnskap eller karriere. [+]

Regnskap er en voksende og stadig skiftende yrke som er mye mer enn å sitte i et stille kontor lese balanser.

Hvis du har en sikkerhet for tall, nyte problemløsning og ønsker en økonomisk givende karriere, regnskap er et utmerket felt for deg. Og Douglas College Regnskapsavdelingen er et flott sted å utvikle ferdigheter som vil hjelpe deg trives i et regnskap eller karriere.

Programoversikt

Regnskapsloven Certificate Program gir en konsentrert studie av regnskap fag og forbereder studentene for en rekke entry-level stillinger. Alle klasser tilbys i dagen og kvelden på rotasjonsbasis for å imøtekomme sysselsetting og familieforpliktelser.

Curriculum Framework

Graduation Krav:... [-]


Sertifikat I Databehandling Vitenskap

Campus Heltidsstudier 2 semestre September 2018 Canada New Westminster Vancouver + 1 fler

Graduation Krav Vellykket gjennomføring av 30 studiepoeng 50% (15 studiepoeng) av alle kurs må være gjennomført på Douglas College [+]

Curriculum Framework

Graduation Krav

Vellykket gjennomføring av 30 studiepoeng 50% (15 studiepoeng) av alle kurs må være gjennomført på Douglas College

* En universitets overførbar kurset er et kurs som overføres til en av de 5 forskningsuniversiteter - SFU, UBC, UBCO, UNBC eller UVIC - i henhold til BC Transfer Guide.

Arbeidskrav:

ENGL 1130 Akademisk skriving MATH 1120 Kalkulus jeg MATH 1220 Kalkulus II MATTE 1130 Diskret matematikk CMPT 1105 Intro til Computing Science & Programmering CMPT 1110 C ++ Programming CMPT 2200 Prosjektering med Raspberry Pi Valgfag (3) Universitetet overførbar valgfag *

Totalt Studiepoeng 30.00... [-]


Videoer

Do what you love. Be good at it.