Fleming College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Fleming College, blir du del av et læringsfellesskap. Vi engasjere deg i personlig læring og gi personlig støtte. Sett i innbydende samfunn, våre studiesteder tilbyr et hyggelig miljø der folk kjenner navnet ditt.

Nære relasjoner, høye forventninger og en hands-on, sinn-on erfaring hjelpe deg med å utvikle de kunnskaper og ferdigheter, holdninger og verdier som fører til suksess på jobben og i livet.

Herfra kan du gå hvor som helst når du begynner eller endre din karriere. Eller, gjennom godt utbygd utdanningsløp, kan du forfølge videre utdanningsmuligheter. Du vil oppleve første hånd vår satsing på innovasjon i programmer og praksis, og for å bygge bærekraftige, sunne futures for våre ansatte, samfunn og miljø.

For alle disse grunner, 99% av Fleming Studentene er enige: de har gjort det riktige valget kommer til Fleming College.

Visjon

Studenter følgende gjennom personlig læring. Innovasjon og prestasjon drevet av mennesker.

Mission

Fleming vinnere personlig og karrieremessig suksess gjennom anvendt læring. Vi bidrar til samfunnet suksess og bærekraft gjennom programmer, tjenester og anvendt forskning.

Verdier

Studenten lærerik opplevelse er vår første prioritet. Vi verdsetter mennesker og samfunn. Fleming er forpliktet til en bærekraftig fremtid. Vi er inspirert av Sir Sandford Fleming å innovere med visjon og gjennomføre med excellence.

Steder

Peterborough

Fleming College

Address
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Canada
Telefon
+1 905-372-6865

Lindsay

Address
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Lindsay, Ontario, Canada

Minden

Address
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Canada

Cobourg

Address
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Canada