Les den offisielle beskrivelsen

Vår visjon

Focus College er en trailblazer i kanadisk videregående opplæring. Vi legger suksessene til våre studenter i hjertet av enhver beslutning vi tar.

Vårt oppdrag

Å styrke mennesker gjennom utdanning ved å utvikle sine personlige, mellommenneskelige, sosiale, økonomiske, tekniske og entreprenørmessige ferdigheter.

På Focus College vil vi oppfylle vårt oppdrag ved å gi et trygt og komfortabelt læringsmiljø. Våre kurs har alltid det mest aktuelle og oppdaterte innholdet, og undervises av eksperter fra industrien for å sikre at våre studenter har den beste opplevelsen mulig.

Vår suksess kommer fra å forstå at folk er unike. Vi fjerner hindringer for læring og sikrer det høyeste nivået av integritet og ærlighet til enhver tid.

Vår historie

I 1992 ble Focus Training Institute født. Dette instituttet tilbød Okanagan samfunnet programmer som ville lære ulike liv og faglige ferdigheter. Focus Training Institute hjalp mange medlemmer av samfunnet til å perfeksjonere sine ferdigheter, starte karrieren og til og med endre karriereveier.

Tjue år senere, i 2012, så vi et problem og en mulighet: studentene meldte seg til høyere utdanningsprogrammer, og deres erfaring var svært nær forventningene sine.

Som svar har vi utviklet seg fra et opplæringsinstitutt til et høyskole, forandret navnet vårt til Focus College , og begynte å designe og tilby høyskoleprogrammer i Business and Information Technology (IT), som var i tråd med bransjens behov.

I dag Focus College fortsatt på sitt liv med hardt arbeid, dets forbindelser i samfunnet, og samarbeider med SQA, en internasjonalt anerkjent høyere utdanning akkreditering.

betegnelser

PTA - Private Training Act

Private opplæringsloven administreres av departementet for høyere utdanning, Private Training Institutions Branch (PTIB). Denne sertifiseringen er obligatorisk for de fleste private institutter som tilbyr opplæring i provinsen British Columbia. Det sikrer at studentene er beskyttet ved å opprettholde ulike standarder og retningslinjer. Private institutter kan enten være bare sertifiserte eller møte høyere kriterier for å bli utpekt. Focus College er en utpekt skole.

EQA - Utdanningskvalitetssikring

Utdanningskvalitetssikringsbetegnelsen er tilgjengelig for offentlige og private institusjoner i Britisk Columbia som oppfyller eller overgår kvalitetssikringsstandarder fastsatt av provinsen British Columbia.

SQA - Scottish Qualifications Authority

Scottish Qualifications Authority er en anerkjent internasjonal høyere utdanning akkreditering som tillater autoriserte institusjoner å tilby sine programmer. SQA kriterier er krevende og streng kontrollert. Programmene følger internasjonale standarder og studenter som oppgraderer fra dem, kan overføre sømløst til partnerinstitusjoner over hele verden for å fortsette å studere. Det sikrer et virkelig globalt nivå av standardisert kvalitetsutdanning.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Focus College

Avansert Diploma kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk forretningskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter na ... [+]

Avansert Diploma kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk forretningskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter nasjonalt og internasjonalt. AD i Business (SCQF nivå 8) gir nåværende innblikk i de viktigste aspektene av internasjonal virksomhet med fokus på business management og human resource management.

AD Business Programmet dekker forretningskultur og strategi, styrer mennesker i ulike størrelser av organisasjoner, markedsføring, økonomiske problemer, regnskap, forretningsrett og IT.

Læringsmål

AD Business vil gi bred kompetanse. De spesifikke målene for AD Business er å:

Utvikle egnet kompetanse for å komme inn i en rekke administrative, kommersielle eller ledende stillinger.Utvikle student kompetanse for å støtte deres karriere ambisjoner.Forbered studentene for progresjon til gradskurs levert av britiske universiteter.Utvikle ferdigheter for uavhengig, livslang læring.Utvikle og forbedre overførbare ferdigheter for arbeidskraft og kjernefaglighet.Utvikle og forbedre overførbare ferdigheter i planlegging, organisering, kritisk og evaluerende tenkning og gjør kandidaten i stand til å undersøke forretningsspørsmål og problemer i dybden.Utvikle intrapersonelle og mellommenneskelige ferdigheter som er relevante for en rekke administrative, kommersielle eller ledende stillinger i bedriftsorganisasjoner.Utvikle kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter.Vedta en innovativ og kreativ tilnærming til arbeidet sitt og være i stand til å reagere raskt på utfordringer som følge av endringer i bedriftsmiljøet.Utvikle evnen til å jobbe fleksibelt og samarbeidsvilligt med andre.Inngangskrav... [-]
Canada Kelowna Surrey
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Focus College

Avansert Diploma kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk forretningskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter na ... [+]

Avansert Diploma kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk forretningskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter nasjonalt og internasjonalt. AD Computing: Programvareutvikling på SCQF nivå 8 gir nåværende kompetanse innen spesialisert teknisk programvareutvikling, og utvikler oppdatert kunnskap innen programmering og systemutvikling.

Programvareutviklere trengs i mange forskjellige bransjer fra bioteknologi til telekommunikasjon og transport. En SQA AD Computing: Software Development vil gi elevene de ferdigheter og teoretiske kunnskaper de trenger når de beveger seg inn i høyere utdanning og sysselsetting. Utviklingen av programvareutviklingsaktiviteter omfatter ny utvikling, modifikasjon, gjenbruk, re-engineering og vedlikehold.... [-]

Canada Kelowna Surrey
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk