Focus College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår visjon

Focus College er en trailblazer i kanadisk videregående opplæring. Vi legger suksessene til våre studenter i hjertet av enhver beslutning vi tar.

Vårt oppdrag

Å styrke mennesker gjennom utdanning ved å utvikle sine personlige, mellommenneskelige, sosiale, økonomiske, tekniske og entreprenørmessige ferdigheter.

På Focus College vil vi oppfylle vårt oppdrag ved å gi et trygt og komfortabelt læringsmiljø. Våre kurs har alltid det mest relevante og oppdaterte innholdet, og læres av eksperter fra industrien for å sikre at våre studenter har den beste opplevelsen mulig.

Vår suksess kommer fra å forstå at folk er unike. Vi fjerner hindringer for læring og sikrer det høyeste nivået av integritet og ærlighet til enhver tid.

Vår historie

I 1992 ble Focus Training Institute født. Dette instituttet tilbød Okanagan samfunnet programmer som ville lære ulike liv og faglige ferdigheter. Focus Training Institute hjalp mange medlemmer av samfunnet til å perfeksjonere sine ferdigheter, starte karrieren og til og med endre karriereveier.

Tjue år senere, i 2012, så vi et problem og en mulighet: studentene meldte seg til høyere utdanningsprogrammer, og deres erfaring var svært nær forventningene sine.

Som svar har vi utviklet seg fra et treningsinstitutt til en høyskole, forandret navnet vårt til Focus College, og begynte å designe og tilby høyskole-nivå programmer i Business and Information Technology (IT), som var i tråd med industrins behov.

I dag er Focus College fortsatt å bringe sin visjon til livet med hardt arbeid, sine forbindelser i samfunnet, og samarbeide med SQA, en internasjonalt anerkjent høyere utdanning akkreditering.

betegnelser

PTA - Private Training Act

Private opplæringsloven administreres av departementet for høyere utdanning, Private Training Institutions Branch (PTIB). Denne sertifiseringen er obligatorisk for de fleste private institutter som tilbyr opplæring i provinsen British Columbia. Det sikrer at studentene er beskyttet ved å opprettholde ulike standarder og retningslinjer. Private institutter kan enten være bare sertifiserte eller møte høyere kriterier for å bli utpekt. Focus College er en utpekt skole.

EQA - Utdanningskvalitetssikring

Utdanningskvalitetssikringsbetegnelsen er tilgjengelig for offentlige og private institusjoner i Britisk Columbia som oppfyller eller overgår kvalitetssikringsstandarder fastsatt av provinsen British Columbia.

SQA - Scottish Qualifications Authority

Scottish Qualifications Authority er en anerkjent internasjonal høyere utdanning akkreditering som tillater autoriserte institusjoner å tilby sine programmer. SQA kriterier er krevende og streng kontrollert. Programmene følger internasjonale standarder og studenter som oppgraderer fra dem, kan overføre sømløst til partnerinstitusjoner over hele verden for å fortsette å studere. Det sikrer et virkelig globalt nivå av standardisert kvalitetsutdanning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

HND Computing: Programvareutvikling

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Canada Kelowna Surrey + 1 fler

Høyere nasjonale kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk virksomhetskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter nasjonalt og internasjonalt. HND Computing: Programvareutvikling på SCQF nivå 8 gir nåværende kompetanse innen spesialisert teknisk programvareutvikling, og utvikler oppdatert kunnskap innen programmering og systemutvikling. [+]

Høyere nasjonale kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk virksomhetskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter nasjonalt og internasjonalt. HND Computing: Programvareutvikling på SCQF nivå 8 gir nåværende kompetanse innen spesialisert teknisk programvareutvikling, og utvikler oppdatert kunnskap innen programmering og systemutvikling.

Programvareutviklere trengs i mange forskjellige bransjer fra bioteknologi til telekommunikasjon og transport. En SQA HND Computing: Software Development vil gi eleverne de ferdigheter og teoretiske kunnskaper de trenger når de går inn i høyere utdanning og sysselsetting. Programvareutviklingsaktivitetene omfatter ny utvikling, modifikasjon, gjenbruk, re-engineering og vedlikehold.... [-]


Høyere Nasjonal Diplom I Bedrift

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Canada Kelowna Surrey + 1 fler

Høyere nasjonale kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk virksomhetskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter nasjonalt og internasjonalt. HND i Business (SCQF nivå 8) gir nåværende innblikk i de viktigste aspektene av internasjonal virksomhet med fokus på business management og human resource management. [+]

Høyere nasjonale kvalifikasjoner gir praktiske ferdigheter og teoretisk virksomhetskunnskap som arbeidsgivere trenger. De tillater avansert oppføring til universiteter nasjonalt og internasjonalt. HND i Business (SCQF nivå 8) gir nåværende innblikk i de viktigste aspektene av internasjonal virksomhet med fokus på business management og human resource management.

HND Business Programet dekker forretningskultur og strategi, styrer mennesker i ulike størrelser av organisasjoner, markedsføring, økonomiske problemer, regnskap, forretningsrett og IT.

Læringsmål

HND Business vil gi bred kompetanse. De spesifikke målene for HND-virksomheten er å:

Utvikle egnet kompetanse for å komme inn i en rekke administrative, kommersielle eller ledende stillinger.Utvikle student kompetanse for å støtte deres karriere ambisjoner.Forbered studentene for progresjon til gradskurs levert av britiske universiteter.Utvikle ferdigheter for uavhengig, livslang læring.Utvikle og forbedre overførbare ferdigheter for arbeidskraft og kjernefaglighet.Utvikle og forbedre overførbare ferdigheter i planlegging, organisering, kritisk og evaluerende tenkning og gjør kandidaten i stand til å undersøke forretningsspørsmål og problemer i dybden.Utvikle intrapersonelle og mellommenneskelige ferdigheter som er relevante for en rekke administrative, kommersielle eller ledende stillinger i bedriftsorganisasjoner.Utvikle kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter.Vedta en innovativ og kreativ tilnærming til arbeidet sitt og være i stand til å reagere raskt på utfordringer som følge av endringer i bedriftsmiljøet.Utvikle evnen til å jobbe fleksibelt og samarbeidsvilligt med andre.Inngangskrav... [-]

Kontakt

Kelowna Campus

Adresse, linje 1 1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Canada
HJemmeside http://focuscollege.com/
Telefon +1-250-861-5808

Surrey Campus

Adresse, linje 1 104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Canada
HJemmeside http://focuscollege.com/
Telefon +1-250-861-5808 ext. 203