Focus College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår visjon

Focus College er en trailblazer i kanadisk videregående opplæring. Vi legger suksessene til våre studenter i hjertet av enhver beslutning vi tar.

Vårt oppdrag

Å styrke mennesker gjennom utdanning ved å utvikle sine personlige, mellommenneskelige, sosiale, økonomiske, tekniske og entreprenørmessige ferdigheter.

På Focus College vil vi oppfylle vårt oppdrag ved å gi et trygt og komfortabelt læringsmiljø. Våre kurs har alltid det mest aktuelle og oppdaterte innholdet, og undervises av eksperter fra industrien for å sikre at våre studenter har den beste opplevelsen mulig.

Vår suksess kommer fra å forstå at folk er unike. Vi fjerner hindringer for læring og sikrer det høyeste nivået av integritet og ærlighet til enhver tid.

Vår historie

I 1992 ble Focus Training Institute født. Dette instituttet tilbød Okanagan samfunnet programmer som ville lære ulike liv og faglige ferdigheter. Focus Training Institute hjalp mange medlemmer av samfunnet til å perfeksjonere sine ferdigheter, starte karrieren og til og med endre karriereveier.

Tjue år senere, i 2012, så vi et problem og en mulighet: studentene meldte seg til høyere utdanningsprogrammer, og deres erfaring var svært nær forventningene sine.

Som svar har vi utviklet seg fra et opplæringsinstitutt til et høyskole, forandret navnet vårt til Focus College , og begynte å designe og tilby høyskoleprogrammer i Business and Information Technology (IT), som var i tråd med bransjens behov.

I dag Focus College fortsatt på sitt liv med hardt arbeid, dets forbindelser i samfunnet, og samarbeider med SQA, en internasjonalt anerkjent høyere utdanning akkreditering.

betegnelser

PTA - Private Training Act

Private opplæringsloven administreres av departementet for høyere utdanning, Private Training Institutions Branch (PTIB). Denne sertifiseringen er obligatorisk for de fleste private institutter som tilbyr opplæring i provinsen British Columbia. Det sikrer at studentene er beskyttet ved å opprettholde ulike standarder og retningslinjer. Private institutter kan enten være bare sertifiserte eller møte høyere kriterier for å bli utpekt. Focus College er en utpekt skole.

EQA - Utdanningskvalitetssikring

Utdanningskvalitetssikringsbetegnelsen er tilgjengelig for offentlige og private institusjoner i Britisk Columbia som oppfyller eller overgår kvalitetssikringsstandarder fastsatt av provinsen British Columbia.

SQA - Scottish Qualifications Authority

Scottish Qualifications Authority er en anerkjent internasjonal høyere utdanning akkreditering som tillater autoriserte institusjoner å tilby sine programmer. SQA kriterier er krevende og streng kontrollert. Programmene følger internasjonale standarder og studenter som oppgraderer fra dem, kan overføre sømløst til partnerinstitusjoner over hele verden for å fortsette å studere. Det sikrer et virkelig globalt nivå av standardisert kvalitetsutdanning.

Steder

Kelowna

Kelowna Campus

Address
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Canada
Telefon
+1-250-861-5808

Surrey

Surrey Campus

Address
104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Canada
Telefon
+1-250-861-5808 ext. 203