Institute of Technology Development of Canada

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til ITD

Universitetet ble grunnlagt i 1999, og ligger i hjertet av sentrum av Vancouver. Vi leverer fullstendig læringserfaring til både innenlandske og internasjonale studenter. Vi tror på muligheter for livslang læring som Pathways for enkeltpersoner å forbli konkurransedyktige, og gi programmer med feltopplevelser som forbereder elevene for en forandringsverden og gir dem mulighet til å forbedre det.

ITD Canada

ITD Canada forsøker å tilby en utdanning som gjør at våre kandidater kan møte dagens og fremtidige utfordringer og nå sine mål. Enkeltpersoner kan velge noen av våre up-to-date eksamensbevis i kunst , næringsliv , gjestfrihet og informasjonsteknologi for å begynne å fortsette sin personlige vekst og faglige utvikling. Den praktiske opplevelsen oppfordrer elevene til å skape relasjoner som støtter dem i løpet av høgskolen og inn i fremtiden.

Hvorfor vi streber

ITD Canada er stadig innovasjon og tilbyr karriereopplæringsprogrammer utviklet av fagfolk med legitimasjon knyttet til deres kompetanseområder. Våre små klassestørrelser tillater nærmere samhandling og individuell oppmerksomhet, samtidig som vi opprettholder den høye kvaliteten på kvaliteten som våre studenter trenger for å lykkes i deres fremtidige arbeid. I tillegg er våre karriereopplæringsprogrammer oppdatert for å møte markedskravene.

akkreditering

ITD Canada er forpliktet til å gi den høyeste kvalitetstrening. Våre Diplomer og kurs er alle akkreditert og anerkjent av provinsielle og profesjonelle foreninger som sikrer vår alumni internasjonal anerkjennelse.

 • Private Training Institution Branch er ansvarlig for å etablere standarder for pedagogisk og operativ kvalitet som må oppfylles av institusjoner som søker å oppnå eller opprettholde akkreditering. Standarder er fastsatt av departementet for videreutdanning og arbeidsmarkedsutvikling.
 • Utdanningskvalitetssikring av British Columbia (EQA) -betegnelsen identifiserer BC offentlige og private post-sekundære institusjoner som har møtt eller overgått regjeringens anerkjente standarder for kvalitetssikring og forbrukerbeskyttelse. EQA gir en standardtetning som kan anerkjennes globalt som et symbol på kvalitet. EQA-seglen gjør det mulig for elevene å enkelt identifisere hvilke provinsinstitusjoner regjeringen anerkjenner som oppfylt kvalitetssikringsstandarder og som gir forbrukerbeskyttelse til elever.
 • Etablert i 1953, det amerikanske hotellet
 • Statsborgerskap og Innvandring Canada Institute of Technology Development of Canada (ITD) er registrert og anerkjent som en utpekt læringsinstitusjon under DLI: O19279542632

Hvorfor ITD Canada

I mer enn 16 år har vi sett at våre kandidater begynner på karriere som er rik på muligheter. Våre programmer er utformet for å forberede elevene på sin nye karriere med praktiske, praktiske læringsopplevelser levert av praktikantinstruktører som kombinerer mange års bransjeerfaring med eksepsjonelle opplæringsevner. Vi tilbyr solide, markedsdrevne programmer som hjelper våre studenter med å utvikle ferdighetene som er mest etterspurt av arbeidsgivere i flere bransjer.

 • Akkrediterte programmer
 • Bransjeinngang
 • Co-op arbeidserfaring
 • Mindre klassestørrelser og studentfokusert miljø
 • Lær av profesjonelle fagfolk
 • Karriere- og samarbeidstjenestehjelp
 • Rimelig betalingsplaner er tilgjengelige
 • Studentene kan motta opptil tre måneders gratis ESL
 • Stipendprogrammer er tilgjengelige

Livet i Downtown Vancouver Campus

Våre Vancouver campus ligger på 474 Granville Street i hjertet av Vancouver sentrum kjernen. Blant kjas og mas i byens handels-, shopping- og underholdningsdistrikter er ITD Canadas lille, intime og trygge campus. Ved å studere i sentrumskjernen har studentene mulighet til å oppleve byens forretningshub, mens de er i ITD Canadas vennlige læringsmiljø.

Praktisk plassert i nærheten av store bussruter og skritt fra Skytrain, gjør denne campusen elevene fra ytre områder lett å pendle til campus.

Fellesskapssamarbeid

Våre tilknytninger og relasjoner med alumni, næringsliv, foreldre og skolerådgivere er alle en del av ITD Canadas omfattende samfunn. Vi gir muligheter for studenter til å samle nettverksutviklingsressurser for å ytterligere hjelpe deres faglige vekst.

Bedrifter og næringer, spesielt, bidrar til å støtte våre faglige mål og veilede våre studenter. De tjener som industriressurser og gir verdifull innsats i våre programmer. De tjener som co-op verter når våre studenter går inn i feltet for å få praktisk erfaring på jobben. Viktigst av alt, de ansetter våre grader; Noen ganger før en elev har avsluttet co-op-komponenten.

For å lære mer om ITD Canada samfunnet, kontakt en admissions representant i dag.

Steder

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada