International Montreal Butler Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

INTERNATIONAL MONTREAL BUTLER ACADEMY

Mester de høyeste servicestandarder i verden og bli den ultimate XXIst Century Service Professional ved International Montreal Butler Academy

Velkommen til IMBA, den første Butler-Som (Butler & Sommelier) skolen i verden.

På International Montreal Butler Academy (IMBA) har vi skapt et læringsenter i verdensklasse rettet mot drevne personer som vil utmerke seg i butlerverdenen og bygge en kompetanse innen vinkjeller.

Butler karrieren er krevende, men kompensasjon kan være veldig høy og gjenspeiler den kompetansen man har å tilby. Løft til muligheten og møte utfordringen på IMBA, det du vil lære med oss, vil drive din karriere til nye høyder.

BUTLER-SOM: BLI EN ELITE BUTLER OG EN FØRSTE KLASS "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Visste du at ordet butler er hentet fra det franske ordet "bouteiller", som betydde at personen som har ansvaret for å overføre barreledvinen fra fatet i kjelleren til en beholder før service (en flaske eller "bouteille" på fransk)? Butler var kjellermesteren.

Denne vinrelaterte historien begynner med to spørsmål:

1- Vil du vite hvordan du fyller og komponerer en verdiskapende vinkjeller i samsvar med arbeidsgiverens smak?

2- Vil du kunne jobbe med en kokk og parvise optimale viner til de anbefalte rettene og i samsvar med funksjonens tone?

IMBA-studentene vil motta en avansert kurs for Wine and Spirits.

Oppdag CEWECM-IMBA, Center of Excellence i Wine Education og Cellar Management av det internasjonale Montreal Butler Academy.

Spisestuen: GRUND NUL FOR BUTLERS SKILLS

Ville det være for et enkelt familiemåltid, en viktig sosial begivenhet eller planlegging av en offisiell funksjon som involverer Protokoll, er spisesalen hvor butler må skinne og overskride oppgavene ved hånden.

For en butler er måltider muligheter til å glede seg og generere de opplevelsene som blir husket av arbeidsgiveren og hans gjester. Det er til butler og hans stab for å få tid brukt rundt bordet øyeblikk av nytelse og inntrykk av høflighet.

Til dette formål må butleren mestre alle aspekter av etiquette samt protokollens arkaner.

Å VÆRE FORBINDELSE MED Å VÆRE EN ENKEL, DELIKIOUS MÅLTID

En ekstra nyttig kompetanse til å bli kjøpt av XXI c. butler ville være å mestre grunnleggende om matlaging.

Det er situasjoner hvor kokken er av, eller arbeidsgiveren reiser. Under disse omstendighetene ville en arbeidsgiver forvente at butleren skulle ta visse oppgaver i strid selv om de ikke er en del av sin normale arbeidsbeskrivelse.

Forbedre et enkelt, men deilig måltid og å betjene det med eleganse er absolutt en av dem!

På IMBA vil vi forsikre deg om at du vil svare på: "Har du grunnleggende matlagingskunnskaper?" Spørsmålet i løpet av et jobbintervju, og at denne forespørselen ikke ville være en avtalebryter for ellers en mulig god jobbmulighet ...

VÆRE EN ESTATE MANAGER

Allsidighet og mastering verdiøkning øker en butlers profil og øker sysselsettingsmulighetene (og kompensasjonspakken).

Å være i stand til å håndtere et fint stykke fast eiendom som krever riktig vedlikehold, samt å overvåke forbedringer og reparasjoner er svært nyttige ferdigheter som kan ytterligere skille en kandidat.

For eksempel bør man kunne samarbeide med designere og arkitekter, forhandle med håndverkere, leverandører, samt å kunne opprettholde de komplekse domotikksystemene som finnes i et godt moderne hjem. Å lære disse ferdighetene er alle en del av IMBA-programmet.

MASTER CHAUFFEUR SKILLS

... og lære av en sertifisert Bentley / Rolls-Royce Chauffør.

Som nevnt, i dag, verdsetter arbeidsgivere allsidighet. Dette innebærer at man må kunne mestre flere verktøy enn det som var nødvendig fra en klassisk butler tidligere. Det er ikke uvanlig at en butler blir bedt om å kjøre, til og med, hans arbeidsgiver eller hans familie.

IMBA LOGO DESIGN

Designeren for IMBA-logoen ble inspirert av ridderens skygge og de rene linjene i en kuttstein.

Designet ble utvalgt for sin evne til å foreslå den edle servicekunst og de rene linjene antyder verdien en verdifull stein anskaffer når den er skåret og polert.

TAILORED TO YOU

I løpet av trening, skreddersydd til deg, vil personlige karriere orientering bli gjort tilgjengelig. Butlers, som IMBA organisasjonen, utmerker seg i personlige tjenester.

Vårt løfte: Hver av våre studenter vil få personlig personlig oppmerksomhet.

Steder

Montreal

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Canada