Les den offisielle beskrivelsen

En melding fra vår grunnlegger

VELGE en karrierevei er en av de viktigste valgene du vil gjøre. Utforsk alle alternativer, men følg sti som interesserer deg og gir deg de utfordringene som vil fortsette å motivere deg som du lærer.

Takk for at du vurderer tast det College som sti. I løpet av de siste 36 årene har vi utdannet tusenvis av newfoundlenderne og Labradorians og stolt så våre kandidater delta i arbeidslivet over hele verden!

Tast det College tror på å utvikle programmer som utvider dine tekniske og personlige ferdigheter. Vi oppfordrer våre studenter til å være samfunns frivillige og støttespillere, for å utvide sitt nettverk og øke selvtilliten. Den virkelige verden kan lære oss så mye!

Vår provinsen er et flott sted å bo og arbeide, og det er så mange muligheter for deg akkurat nå. Velg klokt og nyt turen!

Vennlig hilsen, Gwen Tucker / Grunnlegger, tast det College

Formålsparagraf

Den tast det College team av lærere og ansatte er forpliktet til å være en ledende uavhengig pedagog ved å fortsette å levere bransjedrevne programmer i et komfortabelt læringsmiljø.

Den tast det Philosophy

Tast det College bestreber seg på å utforme sine programmer slik at hver student får industri-drevet opplæring og for å sikre at elevene er utstyrt med både praktiske og faglige ferdigheter som er nødvendige for å komme inn i arbeidsstokken.

Vår Student Work Term Placement Program forbedrer utdanning mottatt på tast det, ved å forsterke og bruke den kompetansen som studentene har tilegnet seg i løpet av sine akademiske programmer.

I tillegg har lav studenten / instruktør-forhold, så vel som en en-til-en student / utstyr-forhold, gir mulighet for mer individuell oppmerksomhet.

The History of tast det College

Tast det College begynte trening 17. mars 1980 og ble raskt en ledende private post-videregående college med studiesteder i hele Newfoundland og Labrador.

Tast det er læreplanen er utformet for å tilby ferdighetstrening som forbereder sine studenter for kravene fra dagens konkurranseutsatte marked.

Med et slikt fokus, er det lett å se hvorfor tast det College er å produsere kandidater som er forberedt på å møte de krav og utfordringer den stadig skiftende næringslivet.

Hvis du ønsker å være en del av en organisasjon hvor ordinære ting har foregått i mer enn 36 år, ser ikke lenger. Vår satsing på student suksess er viktig. Vi er stolte over å ha uteksaminert mer enn 30.000 studenter, og tilbyr kvalitetsprogrammer som har påvirket enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn i utestående måter.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Keyin College

Tast det College er stolte av å tilby Occupational Health and Safety diplom program i Newfoundland og Labrador. Dette programmet ble utviklet som svar på den økende etter ... [+]

Tast det College er stolte av å tilby Occupational Health and Safety diplom program i Newfoundland og Labrador. Dette programmet ble utviklet som svar på den økende etterspørselen etter veltrente personer i området helse og sikkerhet for tryggere arbeidsplasser, sterkere sikkerhet koordinering og god sikkerhetsplanlegging.

I juni 2012, tast det College og Cape Breton Universitetet inngått en artikulasjon avtale som gir studenter, som har fullført tast det er to år Occupational Health and Safety (OHS) Diploma program, en mulighet til å kvalifisere seg til å motta studiepoeng mot Cape Breton Universitetet Bachelor of Health Sciences ( Public Health) Degree.

Keyin College er glad for å ha sin OH & S læreplan godkjent av styret av canadiske registrerte sikkerhet fagfolk. I tillegg er tast det College Grand Falls-Windsor campus også glad for å bli inkludert i den kanadiske føderale regjeringens godkjent co-op / praksisplass programmer.... [-]

Canada St. John's Carbonear Grand Falls-Windsor Marystown Stephenville Burin Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Keyin College

Tast det College tilbyr nå et treårig Business Management / Human Resource Management program som omfatter alle fasetter av virksomheten og økonomistyring, markedsføring, ... [+]

Tast det College tilbyr nå et treårig Business Management / Human Resource Management program som omfatter alle fasetter av virksomheten og økonomistyring, markedsføring, kommunikative, ledelsesmessige og teknologiske ferdigheter, bedriftsutvikling og entreprenørskap. Det er svært case-drevet pensum, slik at studentene mulighet til å anvende ulike lederegenskaper de vil tilegne seg gjennom hele programmet.

I det tredje året, vil studentene få mulighet til å spesialisere seg i menneskelige ressurser, som vil ta opp slike temaer som rekruttering, opplæring, skaper kompensasjon / nytte pakker, og ansattes relasjoner.

Etter eksamen skal studentene ha utviklet en sterk virksomhet bakgrunn og vil ha tilegnet seg ferdigheter og selvtillit som kreves for ledelsen. De vil være kvalifisert til å søke arbeid i ulike områder som alle nivåer av regjeringen, finansinstitusjoner, småbedrifter og store selskaper. De vil også være kvalifisert for arbeid i industri, detaljhandel og tjenesteytende næringer.... [-]

Canada St. John's Carbonear Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Keyin College

Early Childhood Education gir studentene de kvalifikasjoner og metoder som er nødvendig for å presentere et bredt utvalg av aktiviteter for å utvikle en ung barnets fanta ... [+]

Førskolelærerstudiet gir studentene de kvalifikasjoner og metoder som er nødvendig for å presentere et bredt utvalg av aktiviteter for å utvikle en ung barnets fantasifulle, kreative og kunstneriske evner. Dette programmet vil gi en oversikt over feltet for førskolelærerutdanning, dens historiske og teoretiske opprinnelse, og den dag-til-dag arbeid og ansvar for fagfolk som arbeider i dette feltet. Studentene skal lære å identifisere de kritiske spørsmål knyttet til barns helse, miljø og næring. I tillegg vil programmet tar sikte på å fremme sikkerhet praksis, risikostyring, strategier for ernæringsmessig balanse, og generelt god helse og velvære.

Dette programmet vil gi studentene den nødvendige kompetanse til å arbeide i en rekke av barnevernet. De er ansatt i barnevernssentre, barnehager, barnehager, byråer for eksepsjonelle barn og andre miljøer der tidlig utdanning tjenester leveres, eller de kan være selvstendig næringsdrivende. Eksempel stillingsbetegnelser kan inkludere barn omsorgsarbeider, barnehage arbeidstaker eller tidlig barndom pedagog.... [-]

Canada Carbonear St. John's Marystown Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keyin College

Dette programmet vil gi studentene tverrfaglig opplæring for å arbeide i en rekke fagmiljøer. Nyutdannede vil ha utviklet personlige og faglige kompetanse og ferdigheter ... [+]

Dette programmet vil gi studentene tverrfaglig opplæring for å arbeide i en rekke fagmiljøer. Nyutdannede vil ha utviklet personlige og faglige kompetanse og ferdigheter i saksbehandling, regnskap, business forskning, kommunikasjon, engelsk, økonomi, maskin transkripsjon, business psykologi, poster ledelse, og av programvare. Studentene skal også tilegne seg ferdigheter i spesial innen medisinsk og juridisk.

Nyutdannede av dette programmet vil være kvalifisert for et bredt spekter av jobbmuligheter. Karrierer i de juridiske og medisinske felt, poster ledelse, og leder administrative stillinger er bare noen av arbeidsforholdet muligheter tilgjengelig for avgangselever på Office Administration programmet.... [-]

Canada Carbonear Gander Grand Falls-Windsor Marystown St. John's Stephenville Burin  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keyin College

Steamfitter / rørleggere installere og reparere både høytrykk og lavtrykk-rørsystemer benyttes i industrien, olje- og gassindustrien, i produksjonen av elektrisitet, og i ... [+]

Steamfitter / rørleggere installere og reparere både høytrykk og lavtrykk-rørsystemer benyttes i industrien, olje- og gassindustrien, i produksjonen av elektrisitet, og i oppvarming og kjøling av bygninger. Den Steamfitter / Pipefitter programmet gir ferdigheter og kunnskap til å legge, kutt, montere, installere, vedlikeholde rørsystemer og støtter. Nyutdannede vil også være forberedt på å arbeide med tilhørende hydraulisk og pneumatisk utstyr for damp, varmtvann, kjøling, smøring, sprinkling og industriell produksjon og behandlingssystemer.

Dette programmet er anerkjent av læretid og Certification Board som en Interprovincial Trade (Red Seal Godkjent) som gir innehaveren å arbeide i andre provinser / områder uten å måtte re-sertifisere.... [-]

Canada Carbonear Burin St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keyin College

Dette programmet er laget for studenter som ønsker å forfølge en karriere i administrasjon og støtte brukere på nettverkssystemer. Nyutdannede kan med hell konkurrere om ... [+]

Dette programmet er laget for studenter som ønsker å forfølge en karriere i administrasjon og støtte brukere på nettverkssystemer. Nyutdannede kan med hell konkurrere om stillinger som nettverksadministrator, Technical Support Specialist og Help-Desk Troubleshooter.

Tast det er 83-ukers ISS Programmet fokuserer på nettverk og tilhørende sertifiseringer samt, hardware installasjon og konfigurasjon, operativsystemer, peer-to-peer nettverk, Office 2010, Internet Explorer, Windows-konfigurasjon, Windows server og WINS, RAS og DHCP.

Dette programmet hjelper studentene forberede for sertifisering eksamen i databehandling Technology Industry Association (CompTIA) A + og Network + sertifiseringer, Microsoft Certified Solutions Expert: Server Infrastructure (MCSE), Cisco Certified Entry Networking Technician (CCNA) og Cisco Certified Network Associate (CCNA).... [-]

Canada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
83 uker
Campus
Les mer på norsk
Keyin College

The Travel and Tourism program som tilbys på tast det vil trene studentene i de mange fasetter av industrien. Den er utformet som omfatter retningslinjer fastsatt av ACCE ... [+]

The Travel and Tourism program som tilbys på tast det vil trene studentene i de mange fasetter av industrien. Den er utformet som omfatter retningslinjer fastsatt av ACCESS - den nasjonale organisasjonen som anbefaler læreplanen for nasjonal sertifisering av Reiser rådgivere. Programmet gir eksponering til mange aspekter av industrien inkludert reise rådgivning, flyselskaper, reservasjoner, hoteller, salg og markedsføring.

Studentene er forberedt på å jobbe i et av de raskest voksende sektorene i Newfoundland og Labrador. Læreplanen Innholdet i dette programmet dekker mange emner, og vil gi studentene den kompetansen som trengs for å få arbeid på ulike felt. De vil være kvalifisert for arbeid i reisebyråer, flyselskaper, hoteller, turoperasjon, turisme markedsføring etater, turistattraksjoner og bilutleiefirmaer.... [-]

Canada St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Keyin College

Målet med dette programmet er å eksponere studentene til de mest relevante aspekter ved forretningsførsel og administrasjon, samtidig som det gir studentene verktøy for e ... [+]

Målet med dette programmet er å eksponere studentene til de mest relevante aspekter ved forretningsførsel og administrasjon, samtidig som det gir studentene verktøy for en karriere i næringslivet. Dette programmet gir også studenten hands-on trening i de sentrale områdene av finansielle regnskap og lønn, virksomhetsprogramvare, og i implementering og drift av datastyrte regnskapssystemer. Praktisk, snarere enn teoretisk er stresset. Den vellykkede akademiker vil ha de nødvendige ferdigheter til å holde et sett av bøker, både manuelt og på et datastyrt system.

sertifisering:

Den Lønn Compliance Practitioner (PCP) sertifisering er grunnlaget for en karriere i lønn. Det gir kandidater med den lovgivende innhold er nødvendig for å holde en organisasjon kompatibel gjennom årlig lønn syklus, effektivt kommunisere lønn informasjon til alle interessenter, og forstå regnskapsfunksjonen som gjelder lønn. ... [-]

Canada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk