Les den offisielle beskrivelsen

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute er den eneste kanadiske campus i Le Cordon Bleu. Ligger i Canadas hovedstad, vil Le Cordon Bleu Ottawa kulinariske kunst programmer tillate deg å mestre de klassiske teknikker for mat og bakverk på bare 9 måneder.

Under ledelse av kokkene i verdensklasse som respekteres over hele verden, får Le Cordon Bleu Ottawa- studenter praktisk trening mens de lærer ferdigheter og teknikker som danner grunnlaget for ferdigheter og kunnskaper som kan brukes på mat.

Enten du er en aspirerende kokk som driver karriere innen kulinarisk kunst, lidenskapelig om kringle, har en flair for mat og konditori eller er interessert i våre korte gourmetmøter, ønsker vi deg velkommen til å oppnå dine kulinariske mål på Le Cordon Bleu Ottawa.

Kokkene i verdensklasse på Le Cordon Bleu Ottawa har trent i de fineste restaurantene og hotellene. Student til kokkforhold på 15: 1 sikrer at du får personlig oppmerksomhet som bygger din selvtillit og ferdigheter. Utformingen av kjøkkenet gir seg en jevn tilbakemelding fra kokker.

Ved å bruke likeverd i demonstrasjons klasser og praktiske praktiske teaterstilstander, vil du skaffe deg de nødvendige teknikkene og ferdighetene som kreves av dagens kulinariske fagfolk

Ved hjelp av en kodifisert undervisningsmetodikk, vil du se at våre mesterkokkene forbereder utvalgte menyer i demonstrasjonsteater med nærkameraer, speil og lydsystemer. Deretter praktiserer og kopierer oppskrifter i profesjonelt utstyrte kjøkken designet med individuelle arbeidsområder, inkludert din egen gassovn. Kokkene vil være på kjøkkenet med deg, veilede og veilede deg underveis.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Le Cordon Bleu Ottawa

Bruk tallerkenen som lerret og få kunnskap, disiplin og forståelse av tekniske ferdigheter som oppmuntrer til kreativiteten og det naturlige talentet til å blomstre. ... [+]

Diplôme de Cuisine

Forhånd gjennom grunnleggende, mellomstore og overlegne nivåer av mat og få et diplom som er velkommen i verdens fineste kjøkken.

Bruk tallerkenen som lærred og få kunnskap, disiplin og forståelse av tekniske ferdigheter som oppfordrer din kreativitet og det naturlige talentet til å blomstre. Disse metodene kan brukes til enhver stil av mat.

Cuisine de Base

En omfattende introduksjon til fransk mat som gir klassisk matkunnskaper og teknikker - knivhåndtering og omsorg, hygiene og hygiene, klassiske knivkutt, matlaging, matlaging, mise-en-place, ganeopplæring og kulinarisk terminologi.

Kjøkken Intermédiare

En grundig studie av franske regionale retter, ingredienser, klassifikasjoner og opprinnelser, inkludert krydder og smakevennlighet sammen med avanserte teknikker innen slakteri, organisering, matkostnad, produksjon og platepresentasjon.... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
33 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa

Advance gjennom grunnleggende, mellomliggende og overlegne nivåer av pâtisserie programmet og få et diplom som er anerkjent over hele verden. ... [+]

diplôme de konditori

Advance gjennom grunnleggende, mellomliggende og overlegne nivåer av pâtisserie programmet og få et diplom som er anerkjent over hele verden.

Begynn reisen med grunndekter og konditorier og fortsett til dekorative teknikker, restaurant og frosne desserter, og spesialisert sjokolade- og sukkerarbeid.

Pâtisserie de Base

En omfattende introduksjon til konditorivarer - forberedelse og allsidighet av grunndekter, kremer og fyllinger; Tradisjonelle kaker, grunnleggende dekorasjon og finish; Og fransk konditori-terminologi.

Pâtisserie Intermédiare

En forfining av grunnleggende teknikker med en introduksjon til sjokoladeherding, dipping og dekorative teknikker; Karamell- og nougatinmetoder, og mer avanserte preparater av desserter i restauranten.... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
33 uker
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Le Cordon Bleu Ottawa

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har noen ... [+]

Gourmet Kort Kurs

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har en kulinarisk opplevelse, kommer et stort antall fra ulike fagfag og faglig bakgrunn . Noen ser etter å starte en ny karriere, og andre ønsker å kombinere sine interesser eller fremskritt i deres nåværende yrke. Våre studenter streber etter vellykkede karrierer i et bredt spekter av områder, inkludert restaurantkjøkken, catering, restaurant og hotellledelse, journalistikk, rådgivning, mat service, mat styling og utdanning.

Noen av våre kommende kurs inkluderer: Molekylær Gastronomi - Avanserte Matsteknikker Første demonstrasjon: Mandag 14. august 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstrasjon: mandag 2. oktober 2017 | 5,00 til 7,00 pm Se som våre kokker demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i kjøkkenet! Demonstrasjonen er sikker på å stimulere kreativiteten din på kjøkkenet ved å bruke de nyeste avanserte teknikkene. Tour De France - Cuisine Monday, 18 september, 2017 til torsdag, 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har et rykte som mål for utmerket mat av en grunn! Fransk matlaging har utviklet seg over landets lange historie, og hver region har sine egne distinkte matvarer og unike ingredienser. Det er tolv store regioner i Frankrike når det gjelder mat og hver dag på kurset vil du dekke tre. Du lærer klassiske teknikker av en Le Cordon Bleu Chef, og du vil da gå inn i det praktiske kjøkkenet for å forberede utvalgte menyer som fremhever det aller... [-]

Canada Ottawa
Åpen påmelding
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa

GRAND DIPLÔME® oppnås når studenten fullfører grunnleggende, mellomliggende og overlegen kurs i både mat og konditori. I tillegg skal studenten tjene et kjøkkenbevis og e ... [+]

GRAND DIPLÔME® oppnås når studenten fullfører grunnleggende, mellomliggende og overlegen kurs i både mat og konditori. I tillegg skal studenten tjene et kjøkkenbevis og et konditori. Studenten vil også motta et sertifikat for hvert emne som er vellykket gjennomført.

PENSUM:

GRAND DIPLÔME® kombinerer kjøkken- og konditorivarer: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 inntak hvert år: januar, april, juni, oktober

[-]
Canada Ottawa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Le Cordon Bleu Ottawa

Fra dag ett, bli introdusert til knivhåndtering, klassiske kutt og grunnlagre. Etter hvert som begrepet utvikler seg, er teknikkene lagdelt på hverandre ... [+]

Cuisine de Base

Fra dag ett, bli introdusert til knivhåndtering, klassiske kutt og grunnlagre. Etter hvert som begrepet utvikler seg, er teknikkene lagdelt på hverandre og blitt mer komplisert og mer menyorientert, og omfatter elementer som organisering, forberedelse, balanse og timing. Du lærer disse grunnleggende, samtidig som du øker konfidensnivået.

Grunnmodulen:

Sikker knivhåndtering og grunnleggende kutt

Lær knivhåndteringsteknikker for kutting og liming av grønnsaker og kjøtt

Matsikkerhet, hygiene og organisasjon

Lær mattrygghet, hygiene og organisasjon slik at du vil være forberedt på å jobbe i et profesjonelt kjøkken

Grønnsaker, korn, egg, fjærfe, sjømat og kjøttpreparat ... [-]
Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa

Studere franske regionale retter, ingredienser og opprinnelser og studere de mest kjente oppskriftene fra Frankrike. Gjennom praksis og repetisjon, vil du begynne å utfør ... [+]

Kjøkken Intermédiaire

Forfine og bli mer effektiv på kjøkkenet mens du bruker dine nye ferdigheter og teknikker for å lage kjente oppskrifter.

Studere franske regionale retter, ingredienser og opprinnelser og studere de mest kjente oppskriftene fra Frankrike. Gjennom øvelse og repetisjon, vil du begynne å utføre oppgaver med større letthet mens kokkens instruktører markerer presentasjoner fra tallerken til tallerken.

Den mellomliggende modulen:

Produktets opprinnelse og innflytelse på regionalt kjøkken

Bli introdusert til de tolv regionene i Frankrike og de unike matlagingstilstandene i de ulike regionene

Mer avanserte tekniske kutt (slakteri) og presentasjon ... [-]
Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa

Dette nivået fokuserer på utviklingen av franske teknikker som gir personlig kreativitet og mestring av klassiske og moderne matkunnskaper. ... [+]

Cuisine Supérieure

Master klassisk og moderne kjøkken ferdigheter og legg til din egen signatur stil

Dette nivået fokuserer på utviklingen av franske teknikker som gir personlig kreativitet og mestring av klassiske og moderne matkunnskaper.

Supérieure-modulen:

Befestning av klassisk og moderne "Haute Cuisine"

Oppdag nye trender i presentasjon, farge og klassisk mat

Beherskelse av intrikate teknikker og metoder

Lær de mest intrikate teknikkene i fransk mat som kan brukes til ethvert verdensmat

Kunst av moderne presentasjon gjennom gruppe- og individuelle retter

Lær utviklingen av presentasjonsteknikker og presentasjonen av individuelle retter... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa

Lær å lage et mangfold av bakverk, tradisjonelle desserter, kaker og deig. ... [+]

Pâtisserie de Base

Lær de klassiske teknikkene for å kombinere ingredienser i rike bakverk

Lær å lage et mangfold av bakverk, tradisjonelle desserter, kaker og deig. Demonstrasjoner og praktiske økter vil lede deg gjennom de grunnleggende teknikkene og oppskrifter av fransk bakverk.

Grunnmodulen:

Grunnleggende deiger

Forbered korte skorpedeigter, søte deigter, korte kakedeier, pâte à choux, puffdeig, quiches, tartes og andre

Introduksjon til kremer og fyllinger

Lær å lage en rekke kremer og fyllinger - en viktig ingrediens for mange desserter

Tradisjonelle kaker og desserter

Lær å lage tradisjonelle Éclairs og Saint Honoré og andre franske klassiske desserter... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire er basert på praksis og repetisjon. Som student mestrer viktige teknikker som å lage en svamp eller bavarian krem, blir elevene mer effektive ... [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Tilby mer tid til dekorasjon og presentasjon av kaker.

Pâtisserie Intermédiaire er basert på praksis og repetisjon. Som student mestrer viktige teknikker som å lage en svamp eller bavarian krem, blir elevene mer effektive.

Den mellomliggende modulen:

Kunstneriske dekorative ferdigheter

Lær fin linje og grense rør og forlengelse arbeid med Royal icing

Variasjoner på restaurant desserter

Lær å forberede frosne desserter som iskrem og sorbet og andre krem ​​og vaniljefylte desserter

Miniaturisering - søte petits fours

Lær kunsten til miniaturisering og søte petits fours

Klassiske og moderne presentasjoner ... [-]
Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa

Pâtisserie Supérieure-programmet kombinerer all kunnskap, teknikker og kunstneriske ferdigheter på grunnleggende og mellomstore nivåer ... [+]

Pâtisserie Supérieure

Kjør for å tilpasse alle deler av arbeidet ditt.

Pâtisserie Supérieure-programmet kombinerer all kunnskap, teknikker og kunstneriske ferdigheter på grunnleggende og mellomstore nivåer.

Overordnet modul:

Moderne Restaurant Desserter

Lær å forberede restaurant desserter, inkludert moderne kaker, tartes og bûches

Entremets desserter og grundig studie av smaker, aromaer og krydder

Lær å lage desserter med mer krem, lag og smaker som frukt

The Art of Chocolate:

Lær artikkelen av sjokolade mousse kaker, herding av sjokolade, hånd-dyppet og støpt sjokolade

Blander forskjellige sjokolader og teksturer

Sjokoladebokser og blomster, skulptur og skjerm... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
11 uker
Campus
Les mer på norsk
Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute
Address
Le Cordon Bleu Ottawa 453 Laurier Avenue East
K1N 6R4 Ottawa, Ontario, Canada
Nettsted
Telefon
+1 613-236-2433