Skole beskrivelse
Les den offisielle beskrivelsen
Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute er den eneste kanadiske campus i Le Cordon Bleu. Ligger i Canadas hovedstad, vil Le Cordon Bleu Ottawa kulinariske kunst programmer tillate deg å mestre de klassiske teknikker for mat og bakverk på bare 9 måneder.
Under ledelse av kokkene i verdensklasse som respekteres over hele verden, får Le Cordon Bleu Ottawa- studenter praktisk trening mens de lærer ferdigheter og teknikker som danner grunnlaget for ferdigheter og kunnskaper som kan brukes på mat.
Enten du er en aspirerende kokk som driver karriere innen kulinarisk kunst, lidenskapelig om kringle, har en flair for mat og konditori eller er interessert i våre korte gourmetmøter, ønsker vi deg velkommen til å oppnå dine kulinariske mål på Le Cordon Bleu Ottawa.
Kokkene i verdensklasse på Le Cordon Bleu Ottawa har trent i de fineste restaurantene og hotellene. Student til kokkforhold på 15: 1 sikrer at du får personlig oppmerksomhet som bygger din selvtillit og ferdigheter. Utformingen av kjøkkenet gir seg en jevn tilbakemelding fra kokker.
Ved å bruke likeverd i demonstrasjons klasser og praktiske praktiske teaterstilstander, vil du skaffe deg de nødvendige teknikkene og ferdighetene som kreves av dagens kulinariske fagfolk
Ved hjelp av en kodifisert undervisningsmetodikk, vil du se at våre mesterkokkene forbereder utvalgte menyer i demonstrasjonsteater med nærkameraer, speil og lydsystemer. Deretter praktiserer og kopierer oppskrifter i profesjonelt utstyrte kjøkken designet med individuelle arbeidsområder, inkludert din egen gassovn. Kokkene vil være på kjøkkenet med deg, veilede og veilede deg underveis.
Denne skolen tilbyr programmer i:
- Engelsk