Read the Official Description

Velge CSLI som din engelskskole

Forbedre dine engelske kommunikasjonsferdigheter

CSLI spesialiserer seg på konversasjonelle engelskklasser. Vi gir et aktivt og engasjerende miljø der elevene kan bli komfortable og snakke engelsk og lære å kommunisere effektivt og enkelt.

Med CSLIs fokus på samtalen og vår "engelsk eneste" -politikk, får studentene mange muligheter til å trene engelsk og å fortsette å forbedre seg selv utenfor klasseromene mens de sitter sammen med andre internasjonale studenter.

Aktivt, vennlig og internasjonalt miljø

Studenter fra over 100 forskjellige land har valgt å studere på CSLIs engelskskole i vakre Vancouver, Canada. På skolen vår møtes folk fra hele verden og blir livslange venner mens de nyter den beste tiden i livet deres!

Gjennom break-time-spill, fester, spesielle arrangementer og internasjonale temakvelder stimulerer vi kulturell, sosial og pedagogisk utveksling på engelsk mens du har mye moro.

Profesjonelle og hjelpsomme lærere

Alle CSLIs lærere er innfødte engelsktalende med profesjonell engelsk lærerutdanning og TESOL-sertifikater. Våre kompetente og vennlige lærere skaper en morsom og engasjerende klassestil atmosfære som hjelper elevene til å fortsette å forbedre og utvikle sine engelskspråklige ferdigheter. Vi er stolte over å ha så mange erfarne lærere av høy kvalitet på vår engelskskole!

Engelsk programmer med variasjon og fleksibilitet

CSLIs brede utvalg av engelskkurs og -programmer gjør at studentene kan fokusere på sine interessepunkter og overvinne svakhetene. På vår engelskskole har studentene fleksibilitet til å endre sine programmer hver uke.

Denne fleksibiliteten gjør det mulig for begge studentene å bo for et kortere opphold, så vel som lange oppholdsstudenter, for å få mest mulig ut av deres erfaring i Canada og gjøre gode forbedringer i deres engelskspråklige evner.

Fredag ​​Aktiviteter uten ekstra kostnad

På CSLI kan du bruke engelsk i morsomme og praktiske situasjoner under CSLIs berømte Free Friday Activities! Hver fredag ​​arrangerer vi aktiviteter for våre studenter slik at de kan trene engelsk mens de opplever alle de flotte tingene Vancouver og Canada har å tilby.

Blant de mange alternativene er sightseeingturer, sport, matlaging og kulturopplevelser! Det er ingen ekstra avgifter for å delta i disse aktivitetene!

CSLI Campus

CSLI er en engelsk skole spesialdesignet for å skape en unik, vennlig atmosfære som støtter læring og moro. Klasser bruker moderne audiovisuelt utstyr som flatskjerm-TVer, MP3-spillere, bærbare datamaskiner og projektorer. Det vennlige personalet i resepsjonen er alltid tilgjengelig for rådgivning, skole og byinformasjon, og visumhjelp.

Våre studenter kan benytte seg av

 • Romslig studentsalong
 • Kjøkken (mikrobølger
 • Gratis kaffe og te
 • Snack og drikke maskiner
 • Gratis høyhastighets Internett-tilgang (WiFi)
 • Student datamaskiner
 • Spill (foosball
 • Rullestoltilgjengelighet

plassering

CSLI ligger i det dynamiske Yaletown, det nyeste og trendigste distriktet i sentrum av Vancouver. I tillegg til å være nær Vancouver Public Library, bussholdeplasser og andre sentrale bekvemmeligheter, er vår engelskskole bare noen få minutters gange fra Yaletown stasjon, og gir direkte skytrain-tilgang til og fra Vancouver internasjonale flyplass.

Vi ligger på hjørnet av Nelson Street og Cambie Street i Vancouver sentrum.

Innen to kvartaler av vår beliggenhet finner du:

 • et utvalg av kaffebarer og restauranter i Yaletown
 • Vancouver Public Library
 • Aquabus til Granville Island
 • Sport stadioner
 • Skytrain stasjoner (Stadium stasjon og Yaletown / Roundhouse stasjon)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Center
 • teatre
 • Treningssentre
 • super~~POS=TRUNC
 • Utallige andre attraksjoner og fasiliteter

Studer engelsk i Beautiful Vancouver

Velkommen til Vancouver! Denne byen har blitt kåret til en av de mest ønskelige stedene å bo. Ligger mellom havet og fjellene, har Vancouver mye å tilby!

Vancouver er en flerkulturell by med shopping, restauranter og sosiale og kulturelle aktiviteter for å appellere til enhver smak. Parker og offentlige strender omgir byens havn, og tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter året rundt.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Languages Across Borders | Vancouver

Dette kurset tillater elevene å forbedre sine leseferdigheter og grammatikknøyaktighet både på muntlig og skriftlig engelsk. I denne klassen studeres et bredt spekter av ... [+]

Akademisk engelskKlassebeskrivelse

Det akademiske engelske kurset på CSLI er designet for å fokusere på

Grammatikk strukturerAkademisk ordforråd BuildingLeseforståelseSkriveferdigheter

Dette kurset tillater elevene å forbedre sine leseferdigheter og grammatikknøyaktighet både på muntlig og skriftlig engelsk.

I denne klassen studeres et bredt spekter av lesetekster i detalj. Mangfoldet i innhold avslører studenter til et bredt spekter av vokabular og grammatikk, samt litterære former.

Studentene praktiserer leseforståelse og analyserer forhold mellom ord som de praktiserer ved hjelp av nytt vokabular i ulike sammenhenger.

Grammatikkpoeng blir gjennomgått, og det legges stor vekt på studentens grammatiske nøyaktighet under snakkeøvelser.... [-]

Canada Vancouver
Åpen påmelding
Deltid
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Languages Across Borders | Vancouver

Dette kurset er utviklet for å forbedre studentenes ordbok for Business English og hjelpe dem med å få tillit til å kommunisere effektivt på engelsk i ulike forretningssi ... [+]

ForretningsengelskKlassebeskrivelse

Dette kurset er utviklet for å forbedre studentenes ordbok for Business English og hjelpe dem med å få tillit til å kommunisere effektivt på engelsk i ulike forretningssituasjoner.

Et bredt spekter av aktiviteter, inkludert dialoger, øvelser og rollespill, brukes i hele programmet for å stimulere kommunikasjon mellom studenter.

Læreplanen er utformet for å forbedre teknisk grammatikk, forretningsspråk og gi studentene de engelske ferdighetene som trengs for å kommunisere med team og samarbeidspartnere på jobb og snakke engelsk med tillit til et faglig miljø.

Uke 1: Dekkbrev og CV

Uke 2: Kommunikasjon / Møter

Uke 3: Bedriftsstruktur og Organisasjon / Felturer... [-]

Canada Vancouver
August 2019
Deltid
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Canada