Les den offisielle beskrivelsen

Velge LAB som engelsk skole

Forbedre dine engelske kommunikasjonsferdigheter

LAB spesialiserer seg i Conversational English classes. Vi gir et aktivt og engasjerende miljø der elevene kan bli komfortable og snakke engelsk og lære å kommunisere effektivt og enkelt.

Med LABs fokus på samtalen og vår "engelsk eneste" -politikk, får studentene mange muligheter til å trene engelsk og å fortsette å forbedre seg selv utenfor klasseromene mens de sitter sammen med andre internasjonale studenter.

Aktivt, vennlig og internasjonalt miljø

Studenter fra over 100 forskjellige land har valgt å studere på LABs engelskskole i vakre Vancouver, Canada. På skolen vår møtes folk fra hele verden og blir livslange venner mens de nyter den beste tiden i livet deres!

Gjennom break-time-spill, fester, spesielle arrangementer og internasjonale temakvelder stimulerer vi kulturell, sosial og pedagogisk utveksling på engelsk mens du har mye moro.

Profesjonelle og hjelpsomme lærere

Alle LAB-lærerne er innfødte engelsktalende med profesjonell engelsk lærerutdanning og TESOL-sertifikater. Våre kompetente og vennlige lærere skaper en morsom og engasjerende klassestil atmosfære som hjelper elevene til å fortsette å forbedre og utvikle sine engelskspråklige ferdigheter. Vi er stolte over å ha så mange erfarne lærere av høy kvalitet på vår engelskskole!

Engelsk programmer med variasjon og fleksibilitet

LABs brede utvalg av engelskkurs og -programmer gjør at studentene kan fokusere på sine interessepunkter og overvinne svakhetene sine. På vår engelskskole har studentene fleksibilitet til å endre sine programmer hver uke.

Fleksible fredagskurser, morsom og interessant aktivitet

LAB Vancouver's anerkjente FREE Friday Activities gjør det mulig for studenter å bruke engelsk i hverdagssituasjoner. Utendørsprogrammet hjelper elevene til å bruke engelsk utover skolemiljøet og i sitt daglige liv. Denne praktiske tilnærmingen øker læringsprosessen og bygger tillit. Hver uke (unntatt månedlige utdanningsdager) kan studentene velge mellom seks til åtte forskjellige aktiviteter planlagt for uken og delta uten å betale ekstra avgifter. Disse aktivitetene inkluderer sightseeingturer rundt Vancouver, fotturer i naturen, kulturopplevelser og sportsarrangementer.

Blant de mange alternativene er sightseeingturer, sport, matlaging og kulturopplevelser! Det er ingen ekstra avgifter for å delta i disse aktivitetene!

LAB Campus

LAB er en engelsk skole spesialdesignet for å skape en unik, vennlig atmosfære som støtter læring og moro. Klasser bruker moderne audiovisuelt utstyr som flatskjerm-TVer, MP3-spillere, bærbare datamaskiner og projektorer. Det vennlige personalet i resepsjonen er alltid tilgjengelig for rådgivning, skole og byinformasjon, og visumhjelp.

Våre studenter kan benytte seg av

 • Romslig studentsalong
 • Kjøkken (mikrobølger
 • Gratis kaffe og te
 • Snack og drikke maskiner
 • Gratis høyhastighets Internett-tilgang (WiFi)
 • Student datamaskiner
 • Spill (foosball
 • Rullestoltilgjengelighet

plassering

LAB ligger i det dynamiske Yaletown, det nyeste og trendigste distriktet i sentrum av Vancouver. I tillegg til å være nær Vancouver Public Library, bussholdeplasser og andre sentrale bekvemmeligheter, ligger vår engelskskole kun få minutters gange fra Yaletown stasjon, og gir direkte skytrain-tilgang til og fra Vancouver internasjonale flyplass.

Vi ligger på hjørnet av Nelson Street og Cambie Street i Vancouver sentrum.

Innen to kvartaler av vår beliggenhet finner du:

 • et utvalg av kaffebarer og restauranter i Yaletown
 • Vancouver Public Library
 • Aquabus til Granville Island
 • Sport stadioner
 • Skytrain stasjoner (Stadium stasjon og Yaletown / Roundhouse stasjon)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Center
 • teatre
 • Treningssentre
 • super~~POS=TRUNC
 • Utallige andre attraksjoner og fasiliteter

Studer engelsk i Beautiful Vancouver

Velkommen til Vancouver! Denne byen har blitt kåret til en av de mest ønskelige stedene å bo. Ligger mellom havet og fjellene, har Vancouver mye å tilby!

Vancouver er en flerkulturell by med shopping, restauranter og sosiale og kulturelle aktiviteter for å appellere til enhver smak. Parker og offentlige strender omgir byens havn, og tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter året rundt.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

Languages Across Borders | Vancouver

IELTS Preparation Course på LAB Vancouver er designet for å hjelpe deg med å få teknikker og strategier for å maksimere eksamensevnen din. Programmet hjelper deg å bli kj ... [+]

IELTS-forberedelseKlassebeskrivelse

IELTS Preparation Course på LAB Vancouver er designet for å hjelpe deg med å få teknikker og strategier for å maksimere eksamensevnen din. Programmet hjelper deg å bli kjent med de fire komponentene i IELTS eksamen.

En rekke rollespill, casestudier, gruppediskusjoner og interaktive presentasjoner vil hjelpe elevene med å få innsikt i de beste måtene å analysere, forstå og samhandle med andre med hell.

Studentene har mange muligheter til å praktisere å snakke og debattere på engelsk, forbedre deres uttale, flyt og aktive lytteferdigheter, samt få verdifull innsikt i de beste måtene for å kommunisere med andre med hell.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Languages Across Borders | Vancouver

Dette kurset tillater elevene å forbedre sine leseferdigheter og grammatikknøyaktighet både på muntlig og skriftlig engelsk. I denne klassen studeres et bredt spekter av ... [+]

Akademisk engelskKlassebeskrivelse

Det akademiske engelskkurset på LAB Vancouver er designet for å fokusere på

Grammatikk strukturerAkademisk ordforråd BuildingLeseforståelseAkademisk skriveferdigheter

Dette kurset tillater elevene å forbedre sine leseferdigheter og grammatikknøyaktighet både på muntlig og skriftlig engelsk.

I denne klassen studeres et bredt spekter av lesetekster i detalj. Mangfoldet i innhold avslører studenter til et bredt spekter av vokabular og grammatikk, samt litterære former.

Studentene praktiserer leseforståelse og analyserer forhold mellom ord som de praktiserer ved hjelp av nytt vokabular i ulike sammenhenger.... [-]

Canada Vancouver
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Languages Across Borders | Vancouver

Dette kurset er utviklet for å forbedre studenters forretningsspråk i engelsk og hjelpe dem å få tillit til å kommunisere effektivt på engelsk i ulike forretningssituasjo ... [+]

ForretningsengelskKlassebeskrivelse

Læreplanen er utformet for å forbedre teknisk grammatikk, forretningsspråk og gi studentene de engelske ferdighetene som trengs for å kommunisere med team og samarbeidspartnere på jobb og snakke engelsk med tillit til et faglig miljø.

I løpet av kurset lærer du:

Uke 1 | Dekk brev og CV

Uke 2 | Kommunikasjon / Møter

Uke 3 | Bedrift Struktur og Organisasjon / Field Trips

Uke 4 | Markedsføring / interkulturell virksomhet / forretningsetikk

kursdetaljer

Klassefokus | Kommunikasjonsevner, Engelsk Fluency, Vocabulary Building Specific to Business

Timer per uke | 30 timer

Språknivåer | Intermediate, Advanced... [-]

Canada Vancouver
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
4 uker
Campus
Les mer på norsk

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Canada