Medicine Hat College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Medicine Hat College (MHC) er en offentlig styret styret, omfattende fellesskap college betjener en stor region i sørøstlige Alberta og utover. Åpent siden 1965, er MHC en moderne, progressiv læringsinstitusjon. MHC tilbyr programmer innen næringsliv, utdanning, visuell og scenekunst, vitenskap, helse studier og teknologi. Medicine Hat College har to universiteter, en i byen Medicine Hat og en i byen Brooks, 100 km fra Medicine Hat.

2.173 heltidsstudenter 1 449 deltidsstudenter 52% kvinnelig 48% mannlig Internasjonale studenter utgjør 9% av studentkåren vår.

Velkommen til Medicine Hat høyskole!

Kjent for vårt fokus på elevene - og våre innovative og samarbeidsånden - Medicine Hat høyskole serverer stolt over 8000 elever hvert år. Vi er forpliktet til kommunene sørøst Alberta, men likevel oppmerksom på globale muligheter, enten ute etter å studere hos oss, partner på en ny venture eller idé eller bruke våre anlegg for å gjøre mest mulig ut av møtet eller celebrations- vi er her for du.

MHC er et stolt medlem av Campus Alberta og ønsker partnerskap til fordel for våre studenter og lokalsamfunn. Del dine ideer, dele historier og dele på en vellykket fremtid med oss.

College Profile

Det vi lover

Medicine Hat høyskole gir utdanning som forbereder studentene for videre studier, karriere og liv. Våre folk er lidenskapelig om å slippe løs potensialet i hver student-intellektuelt, følelsesmessig og sosialt. Gjennom hvert møte har vi med studenter-og alt det vi gjør-vi vil søke å anerkjenne og oppmuntre sitt potensial som elever, arbeidere og globale borgere.

Muligheter til å lære

Grader i samarbeid med Alberta universiteter
Universitetet overføring slik at studentene til å starte grader her
Sertifikat, diplom, og påførte studieprogrammene for yrker og sysselsetting
College forberedelse
læretid handler
Fortsetter studiene for karriere ekstrautstyr og rekruttering
Conservatory of Music and Dance
engelsk som andrespråk
Studiesteder i Medicine Hat og Brooks

Innovere og skape

Vårt kontor Innovasjon og stipend (OIS) støtter anvendt forskning gjort til fordel for studenter, næringsliv, lokalsamfunnet og utover. Dette gjøres ved å tilby fasiliteter, opplæring og kompetanse til organisasjoner i forskning og utvikling av sine produkter og tjenester. I tillegg samarbeider vi aktivt med bedrifter, andre etter andre institusjoner, offentlige og ikke-statlige etater på et bredt spekter av innovative prosjekter.

Kontakt vårt kontor hvis du er interessert i å finne ut hvor forskning og innovasjon kan ta deg.

MHC Advantage

Det er mange grunner til at MHC er et godt valg for internasjonale studenter.

MHC er en utpekt læringsinstitusjon (DLI # O18795445892), og alle akademiske kredittprogrammer, inkludert engelsk for akademiske formål, er utpekte programmer.

Trygt, intimt fellesskapsmiljø som lar elevene overgå til kanadisk kultur og nordamerikanske lærestiler Konkurransedyktige internasjonale studieavgifter i forhold til andre institusjoner i Alberta Tallrike eksamensvalg og eksamensutgangspunkter Tilgjengelighet av universitetsoverføringsalternativer for å fortsette videre til ferdigstillelse Flere grad programmer tilbys på campus i samarbeid med andre Alberta universiteter Høy studenttilfredshet sammenlignet med resten av Alberta Bredt spekter av studentstøttetjenester som bidrar til faglig, sosial og personlig utvikling

MHC Support Services

Akademisk rådgivning Academic Resource Center Åpent læringssenter Studentforening & Peer Support Center Student sysselsetting og karriere senter Studentfinansiering Personlig rådgivning Funksjonshemmede Bibliotekstjenester og Skrive Spesialist Vær egnet til livsenteret Høyskole Dagpleie Entreprenør Utviklingssenter

International Student Services

Støtte og rådgivning før ankomst Pick-up på Medicine Hat Airport eller Greyhound Bus Station Helseforsikring 24-timers nødhjelp Homestay plassering Reiseinformasjon Å åpne en bankkonto Ny studentorientering

Steder

Medisinsk hatt

Medicine Hat College

Address
Medicine Hat Campus
299 College Drive SE

T1A 3Y6 Medisinsk hatt, Alberta, Canada
Telefon
+1 866-282-8394

Brooks

Address
Brooks Campus
200 Horticultural Station Road East

T1R 1E5 Brooks, Alberta, Canada