Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1967 av arkitekt Eleuthère Kefalidis den Technics College i Montreal arbeid i undervisning teknisk og arkitekttegning av bygningen. Det er et velkjent institusjon spesielt byggebransjen innen entreprenørvirksomhet.

Den felles visjon om kvaliteten på delt opplæring mellom lærere og ledelse, lærer tilgjengelighet opprettholdt gjennom årene er alle positive faktorer i gjennomføringen av arkitekturen program.

Også optimal ledd mellom teoretiske og praktiske kurs Kurset er alltid avgjørende for din suksess.

Fakultet for høgskolen består kun av erfarne fagfolk, arkitekter, sivilingeniører og mekanikere, landmålere takstmann som rangerer blant de beste i sine respektive disiplin. Deres utdanningsbakgrunn er kombinert med stor erfaring i arbeidsmarkedet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Montreal Technical College (MTC)

Programmet "bygningstekniske anlegg: spesialitet arkitektur Techniques", som fører til Bekreftelse av kollegial Studies (ACS), er basert på to grunnleggende fag; konstruk ... [+]

Programmet "bygningstekniske anlegg: spesialitet arkitektur Techniques", som fører til Bekreftelse av kollegial Studies (ACS), er basert på to grunnleggende fag; konstruksjon innebærer; Bygningen vitenskap, materialkunnskap og egne metoder for å utføre hvert element i en bygning og design som er instrumentet som arkitekt eller sivilingeniør uttrykt sine tanker til hans klient en hånd, og til entreprenøren å utføre arbeid.

Program fordeler

Trening er rent teknisk. Den fokuserer på å lære datastyrt design og bygningsteknikk i forkant, slik at rask integrering i arbeidsmarkedet; Klassestørrelse er holdt på et minimum. (10 til 12 elever per klasse) Dette sikrer spesiell oppmerksomhet til hver student følge læringsprosessen av hver og dele det faktum legger stor vekt på kommunikasjon og autonomi; Etter bare ( 16) seksten måneder med trening (fire påfølgende økter), blir elevene forberedt på arbeidsmarkedet; Undervisning er av høyeste orden gitt av høyt kvalifiserte arkitekter og ingeniører og anerkjent både av Ordre des Architectes du Québec at Order of Engineers of Québec.Les lærere favorisere en realistisk tilnærming arkitektoniske prosjekter og kontakt med virkeligheten markedet (bedriftsbesøk, nettsteder, høyttalere); Studentene tilbys ved utgangen av tredje sesjon arbeid (deltid) og små prosjekter for å fremme integrering i bedrifter; Muligheter for nyutdannede inn i arbeidsmarkedet for å pode universitetet kurs for å tilgang til stillinger med høyere verdier; Involvering av administrativt ansatte sikrer klassen frammøte. Miljøet er varm mens å være disiplinerte. Studentene har tilgang til alle tider til lokalene.... [-]

Canada Montreal
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Montreal Technical College (MTC)

Dette kurset gir en realistisk visjon av revisor handel. Den presenterer de ulike oppgavene innen regnskap og gir informasjon om programmet som helhet. ... [+]

Målet med programmet

Å utvikle følgende kompetanse er nødvendig for å praktisere arbeidsforholdet:

forskning og informasjonsutveksling produsere tabeller og grafer utforme det visuelle formatet av et dokument knyttet til regnskap håndtere forespørsler om arbeidsrett organisere og behandle data relatert til selskapets ressurser forsikre effektiviteten av arbeidet.

Utvikler følgende kompetanse er nødvendig for å kommunisere, muntlig eller skriftlig, på arbeidsplassen:

skrive korrespondanse knyttet til regnskapsføring i både engelsk og fransk samhandler i ulike faglige situasjoner kommunisere på engelsk i et regnskap sammenheng.

For å utvikle den kompetansen som trengs for å fullføre regnskap oppgaver:... [-]

Canada Montreal
September 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Montreal Technical College (MTC)

Utvikle ferdigheter for anvendelsen av prinsipper, regler ... ... [+]

Program Mål Å utvikle ferdigheter til å anvende prinsippene, følgende regler og prosedyrer: en fingering metoden har reviderte tekster på fransk administrativ ledelse informasjonskvalitet tilnærming tidsstyring design og visuell presentasjon av et dokument, utforming og layout av korrespondanse i fransk. Utvikle ferdigheter for bruk av dataverktøy under: grunnleggende programvare for tekstbehandling, data, regneark, og utvikle kommunikasjonsferdigheter til å kommunisere på arbeidsplassen og administrere, på fransk og engelsk, office Communications.

Utvikle ferdigheter for å utføre sekretæroppgaver som genererer og motta korrespondanse i fransk produsere dokumenter avtale med forespørsler om arbeidskraft lover å oppdatere mapper forberede forretningsmøter utføre rutinemessige regnskapsoppgaver utføre periodiske regnskap oppgaver produsere korrespondanse på engelsk sette korrespondanse på engelsk ferdigheter søkt en sterk følelse av organisering og ansvar kommunikasjonsevner evne til å arbeide effektivt under press oppmerksomhet på detaljer og strenge ånd god dømmekraft og en følelse av etikk jobbmuligheter Eksempler: sekretær / assistent / assistent resepsjon offiser førsteamanuensis / assistent til assisterende personaladministrasjon / Executive Assistant administrative leder / administrativ offiser forpliktet til dataregistrering funksjonærer begått menneskelige ressurser resepsjonist kontorarbeidsplasser Små, mellomstore og store offentlige og private bedrifter selvstendig næringsdrivende fordelene av å studere ved høyere College of Montreal med dette kurset, vil du ha tilgang til: et program godkjent av departementet for utdanning, "høyere utdanning og forskning (MESRS) potensielt bénéfier av stipender som tilbys av våre partnere en praktisk internship et engelsk program forsterket en laptop tilbudt oppgradering! Velge CSM, er det også melde deg på: Bistand til liv plassering Lokal lett tilgjengelig (metro Berri-UQAM) En simulering... [-]

Canada Montreal
September 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk