Les den offisielle beskrivelsen

VI ER NIMBUS

Nimbus School of Recording & Media er eliten musikk og media skole ligger i vakre Vancouver, BC, Canada. Nimbus har små klasse størrelser, mentorer fra bransjeeksperter, hands-on opplæring og 24/7 tilgang til våre profesjonelle studioer. Nimbus ble co-grunnlagt av anerkjente musikkprodusenter Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss) og GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Alle våre kurs blir undervist av dagens fagfolk. Vi tilbyr diplom og sertifikat programmer i: lydteknikk, musikkproduksjon, elektronisk musikk produksjon, videoproduksjon, post produksjon og spill lyd, levende lyd og musikkbransjen entreprenørskap. Nimbus hjelper elevene lage sin fremtid i musikk og media.

nimbstud

Nimbus FORDEL:

Hands-On Learning
Vi bygger våre leksjoner rundt en karriere fokusert, hands-on tilnærming til utdanning. Med små klasse størrelser, du lærer ved å gjøre arbeidet, ikke lese om det i en lærebok. Audio & Video studentene trene i reelle studioer med toppen av linjen utstyret, det samme utstyret som brukes i profesjonelle studioer over hele verden. Økonomistudenter jobbe med virkelige kunstnere, plan og kjøre virkelige hendelser, og arbeide for vår student-run plateselskap.

Mentorer og nettverk
Nimbus fakultetet har en imponerende liste av ingeniører, produsenter, lyddesignere, og bedriftsledere (inkludert Juno vinnere og nominerte, og gull og platina rekord mottakere). Du vil få muligheten til å lære av de beste i bransjen. Noen studenter har selv fått sin første profesjonelle album kreditt mens i skolen! Nimbus studenter også dra nytte av fra pågående muligheter for nettverksbygging med topp fagfolk gjennom regelmessige gjesteforelesninger. Tidligere gjesteforelesere har besøkt fra: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Devices, Roland, Take Aim Media, SOCAN, The Feldman Agency, Universal Music Publishing, og mange flere.

24/7 Praktisk Bransjeerfaring
Nimbus er åpen 24/7 for våre studenter. Med 24 timers tilgang til våre studioer, vil du ha all den tiden du trenger for å få tillit og erfaring med ferdigheter og begreper du lærer. Uansett hvilket program du tar på Nimbus, når du har fullført din tid her, vil du hodet ut i verden med utallige timer med praktisk erfaring i bransjen.

Verdensklasse Gear
Å være en verdensklasse ingeniør, videofotograf eller produsent, må du jobbe med verdensklasse utstyr. På Nimbus, vil du få hendene på den høyeste kvalitet bransjestandard utstyr og den nyeste digitale teknologien. Dette inkluderer tre fantastiske SSL konsoller, Avid S6 og S3 kontrollflater, Slate Audio Raven MTX, og de siste Pro Tools HDX-systemer. Når du forlater Nimbus vil du være i stand til å gå inn i noen studio og kjenner hver knapp og knott.

Samarbeid

Bli en del av Nimbus økosystemet. Få verdifull mellommenneskelige ferdigheter gjennom våre psykologi klasser utviklet for å tilby erfaringsbasert læring med praktiske eksempler fra studio og industri livet for å øke selvbevissthet, selvtillit og relasjonelle ferdigheter. Du vil også bygge din CV gjennom integrasjon med andre studenter fra andre kurs og programmer. På Nimbus, samarbeid på tvers av fag for å lage profesjonelle prosjekter er et faktum av livet, akkurat som i den virkelige verden.

Mulighet
Gjennom vårt omdømme og engasjement i bransjen, vi stadig får muligheter for våre studenter og nåværende studenter. Vår aktive plassering programmet mottatt over 200 jobb plassering forespørsler i fjor alene! Våre alumni har gått på å gjøre utrolige ting, blant annet vinne en Juno. Vår advokatvirksomhet for musikkindustrien arbeider for å styrke næringen at våre kandidater går inn.

VÅRE PROMISE TIL DIG


Nimbus er til for å forandre liv gjennom musikk. Vi er lidenskapelig opptatt av musikk, mentorer og samfunnet. Vi verdsetter kvalitet og karakter. Vi er opptatt av å skape en følelse av tilhørighet, uavhengig av rase, kjønn, legning eller religion til våre studenter, alumni, ansatte og det større samfunnet. Vi tilbyr hands-on overføring av kunnskap og livsferdigheter fra dagens fagfolk.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Nimbus School of Recording & Media

Starter fra det grunnleggende innpakning kabler og plassere mikrofoner, vil dette kurset tar du grundig inn i alle aspekter av lydteknikk og studio-basert musikkproduksjo ... [+]

Starter fra det grunnleggende innpakning kabler og plassere mikrofoner, vil dette kurset tar du grundig inn i alle aspekter av lydteknikk og studio-basert musikkproduksjon.

Med 24/7 studio tilgang og mentorer fra industri proffene, vil du ha muligheten til å vokse dine tekniske og mellommenneskelige ferdigheter gjennom praktisk læring i real studioer, som arbeider med ekte artister og band.

Dette er vår mest omfattende program i studio musikkproduksjon og engineering. Ved fullføring av programmet vil du være trygge jobber i alle studio, hvor som helst i verden - eller starte ditt eget studio!

Potensielle Karriere: Music Producer, lydtekniker, Studio Assistant Engineer, Audio Editor, Studio Engineer, Maste Engineer, arrangør.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk
Nimbus School of Recording & Media

Nimbus Advanced Music Industry studentene få up-to-the-minute ferdigheter i musikkbransjen slik den er i dag. Studenter av Advanced Music Industry programmet vil fremme a ... [+]

Nimbus Advanced Music Industry studentene få up-to-the-minute ferdigheter i musikkbransjen slik den er i dag. Studenter av Advanced Music Industry programmet vil fremme album og få reell, praktisk erfaring, blant annet hvordan du lykkes kjøre og administrere en moderne medievirksomhet.

MIND 100 - Introduksjon til musikkindustrien og entreprenørskap forbereder deg for en karriere i musikkbransjen, enten som artist, produsent, videofotograf eller i en lederstilling. Du vil lære hvordan det fungerer musikkbransjen, og få den entreprenørskap ferdigheter til å kjøre din egen virksomhet. Kurset kulminerer i en karriere Development Plan med innspill og mentorer fra instruktører fra flere disipliner. Målet er å gi deg en solid plan for deg og karrieren du ønsker i musikkbransjen. Du vil ha en mulighet til å presentere denne planen til topp fagfolk fra musikkbransjen, få deres innsikt og perspektiv på planen.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engelsk
Heltid studier
8 måneder
Campus
Les mer på norsk
Nimbus School of Recording & Media

... [+]

I denne innovative kurset, vil vi gi deg et solid fundament i studio opptak, mellommenneskelige og produksjonsteknikker før du stuper inn i verden av elektronisk musikk produksjon. Resultatet? Du vil bli en godt avrundet produsent i stand til å utmerke seg i alle genre eller miljø.

Som med alle Nimbus kurs, er dette programmet undervist av aktuelle fagfolk og du vil ha 24/7 tilgang til våre studioer å øve alt du lærer. Bygg din portefølje, og få de ferdighetene du trenger for å skille seg ut og lykkes i spennende og konkurransedyktig elektronisk musikk produksjon industrien.

program Høydepunkter Utnytte Avid Pro Tools, Autotune, Melodyne, Logic Pro X, Ableton Live 9... [-]
Canada Vancouver
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Nimbus School of Recording & Media

Som en Nimbus videoproduksjon student, vil du bli oppslukt i alle aspekter av digital videoproduksjon inkludert: skrive, regissere, støping, rekognosering, produsere, sky ... [+]

Enten du ønsker å lage musikkvideoer, reklamefilmer, kortfilmer eller film levende webcasts, vil vi gi deg ferdigheter og selvtillit du trenger for å gå inn i enhver produksjon rolle og lage profesjonelle videoinnhold for et hvilket som helst medium.

Som en Nimbus videoproduksjon student, vil du bli oppslukt i alle aspekter av digital videoproduksjon inkludert: skrive, regissere, støping, rekognosering, produsere, skyting, redigering, belysning og lydmiksing. Plus, lære ins og outs av video live streaming og webcasts!

Vi vil lære deg veletablerte videoproduksjonsteknikker og nye, up-to-the-minute ferdigheter som er nødvendige for å sette deg i forkant av den stadig utviklende medielandskapet.... [-]

Canada Vancouver
September 2020
Engelsk
Heltid studier
8 måneder
Campus
Les mer på norsk

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media