Les den offisielle beskrivelsen

En karriere som gjør en forskjell

Nova Scotia College of Early Childhood Education er et non-profit utdannelsesmiljø overvåket av et styre. På Nova Scotia College of Early Childhood Education er vi stolte av å legge grunnlaget for den personlige og faglige utviklingen av våre studenter.

NSCECE tilbyr et toårig utdannelsesprogram (ECE) som er grunnlagt i flere tiår med forsknings- og utviklingsmessig egnet praksis. Studenter som er innmeldt i programmet, presenteres på ulike kurs som omhandler barn, familier og ECE-yrket, og vil tilegne seg kunnskap, praksis og ferdigheter som vil utvikle høy selvtillit, uavhengighet og begynnelse av samfunnsansvar.

Studienes fokus vil være å designe, implementere og evaluere utviklingsmessig hensiktsmessige læreplan ideer i et forsøk på å støtte vekst og utvikling av barn fra barndom til 12 år. Programmet inkluderer 870 timer og 600 praktikum timer. Studenter som krever fleksibilitet i sin tidsplan, kan delta på kveldskurs på deltid.

Nyutdannede finner ansettelse i en rekke innstillinger, inkludert barnehage, skoler, private hjem daycares, barnehager, utviklingssentre. Over 95% av NSCECE-kandidatene finner ECE-sysselsetting etter oppgradering.

Programmet kan tas på heltid eller deltid. Finansiell bistand er tilgjengelig.118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Historie

I 1970 etablerte St. Josephs barnesenter det første atlantiske kanadiske programmet i barnehagen. Programmet utviklet seg fra et tre-måneders kurs til et ti måneder Diploma program. I mai 1997 ble St. Josephs College of Early Childhood Education en egen enhet fra St. Josephs Barnesenter.

I 2000, for å sikre at Diploma ble anerkjent over provinsgrenser, ble programmet utvidet til et toårig kurs. Diplomprogrammet er lisensiert av Nova Scotia Institutt for arbeid og høyere utdanning og godkjent av Nova Scotia Department of Education og Early Childhood Development .

I 2008 endret St Josephs barnehøgskole sin navn til Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE).

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

NSCECE gir et toårig diplom i barndomsutdanning. Programmet kan tas på heltid eller deltid. Det oppdaterte studiestudiet inneholder kursbeskrivelser for studenter interes ... [+]

5 grunner til å bli med i NSCECEs ECE-programNSCECE har 50 års erfaring med opplæring av profesjonelle barnepedagoger.Et NSCECE-diplom kan åpne dører for å belønne karriere i barnehager, familie ressurs sentre, pre-primary programmer i offentlige skoler, familiehjem daycares, etc.Over 95% av våre kandidater søker ECE sysselsetting er ansatt ved eksamen.Fordi NSCECE er en privat finansiert institusjon, er undervisning mindre enn andre institusjoner.NSCECE kandidater kan overføre 6,5 studiepoeng til Mount Saint Vincent University for å få en Bachelor of Arts i Child and Youth Studies.

PLUS: Programmet oppfyller gjeldende retningslinjer for ECE i Canada.

NSCECE gir et toårig diplom i barndomsutdanning. Programmet kan tas på heltid eller deltid. Det oppdaterte studiestudiet inneholder kursbeskrivelser for studenter interessert i toårig diplomprogram. For studenter som begynte før studieåret 2012-2013, vennligst ta kontakt med ditt opprinnelige studieprogram.... [-]

Canada Halifax
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

Early Childhood Education at NSCECE

Address
Halifax, Nova Scotia, Canada