SAIT - Southern Alberta Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

South Alberta Institute of Technology (SAIT) er bygget på lidenskap - delt av våre studenter, fakultet og ansatte - for å forme nye verdener som gründere, ledere og samfunnsbyggere.

Form din verden

SAIT ble opprettet i 1916 i Calgary, Canada, og er verdensledende innen anvendt utdanning og tilbyr 100+ karriereprogrammer, 1300+ etterutdanningskurs og kurs i bedrifter til mer enn 200 selskaper årlig.

SAIT-studenter studerer innen åtte akademiske skoler - Business, Construction, Energy, Health and Public Safety, Hospitality and Tourism, Information and Communications Technologies, Manufacturing and Automation and Transportation.

Praktisk læring i unike laboratorier og klasserom, løsningsfokusert forskning og initiativrike samarbeid med bransjepartnere sørger for at SAIT-studenter er karriere klare når de oppgraderer.

90%
grads sysselsettingsgrad
Tredje
største videregående i Alberta
95%
av karakterer vil anbefale SAIT

SAIT Skoler

SAIT forbereder deg på karrieren din ved å tilby programmer gjennom de åtte skolene våre - alle med fokus på et annet felt. Innenfor hver skole bringer instruktører bransjekompetanse til elever som lærer gjennom en kombinasjon av teori og handlingsbasert læring.

Skolene våre er utstyrt med avanserte laboratorier, slik at du kan få praktisk erfaring med å bruke ekte utstyr for å trene deg til en karriere innen ditt valgte felt.

MacPhail School of Energy Handelshøyskolen School of Construction School of Health and Public Safety
Finn en karriere i energisektoren ved å lære praktisk, bransjestyrt trening i laboratorier som etterligner arbeidsmiljøer. MacPhail School of Energy forbereder studentene på karrierer i alle sektorer av energibransjen. Vi leverer avanserte forretningsprogrammer som inspirerer elever og ledere til å iverksette tiltak og få resultater.Hos SAIT har du grunnlaget for å bygge en givende karriere i en av de største sektorene i den kanadiske økonomien.


Forbered deg på en dynamisk karriere i helsevesenet, der vi tilbyr spesialisert opplæring for mange helse- og velværeyrker.

School of Hospitality and Tourism School of Information and Communications Technologies School of Manufacturing and Automation School of Transportation
Økt din karriere med oss, som er kåret til en av de 50 beste skolene for sykehus- og hotelladministrasjon. Bli med på et av de forskjellige programmene våre som tilbys innen informasjonsteknologi og medieteknologi. Vi tilbyr ferdighetsbasert opplæring for å forberede deg på en karriere innen olje og gass, transport, produksjon og automatisering. Få praktiske læringsevner og praktisk utdanning for bilindustrien, luftfart, tungt utstyr og jernbaneindustrien.

Visjonerklæring

Å være en global leder innen anvendt utdanning.

Vi tror på:

 • Fortreffelighet som demonstrert av nytenking, beste praksis, gründerinitiativer, dristige løsninger på nye muligheter og finanspolitisk ansvar.
 • Samarbeid og vi jobber sammen som et læringsfellesskap for å betjene våre studenter og samarbeidspartnere.
 • Rettferdighet modellert av ærlige og etiske omganger i våre forhold til studenter, ansatte og partnere.

Alumni

Som utdannet fra SAIT tilhører du et stolt fellesskap av SAIT-alumni - Du er medlem av SAIT Alumni Family, et nettverk med mer enn 247 000 nyutdannede over hele verden.

Nyt tilgang til eksklusive frynsegoder, arrangementer, konkurranser og unike frivillighetsmuligheter. Vi inviterer deg til å holde kontakten.

Alumni frynsegoder

Som medlem av SAIT Alumni Family er vi stolte over å kunne tilby deg mange eksklusive fordeler og tjenester.

Nyutdanning fra SAIT betyr at du er et livslangt medlem av en eksklusiv klubb tilknyttet Canadas fremste polytekniske. Du er koblet til et nettverk av over 248 000 dyktige fagpersoner over hele Canada og rundt om i verden.

Fordeler og tjenester for SAIT-kandidater

Som medlem av SAIT Alumni Family er vi stolte over å kunne tilby deg mange eksklusive fordeler og tjenester, inkludert:

 • Foretrukne priser på bolig-, bil- og livsforsikring
 • SAIT Karrierefremmesenterstjenester
 • Rabatterte treningsmedlemskap hos SAIT
 • Alumni-publikasjoner
 • Alumni-konkurranser
 • Andre campustjenester

Awards

 • Alberta's 70 beste arbeidsgivere
 • Topp 50 forskningshøgskoler i Canada
 • Canadas 10 mest beundrede bedriftskulturer
 • Alberta's Best Workplace for Training and Development
 • Alberta beste arbeidsplass for ansatte fordeler
 • Premier Award for sunne arbeidsplasser

Steder

Calgary

Address
16 Avenue Northwest,1301
T2M 0L4 Calgary, Alberta, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Diplom