Stenberg College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I over 28 år har Stenberg College spesialisert seg på og utmerket seg på helsevesen og utdanning av menneskelige tjenester. Vår hovedcampus ligger i Surrey, British Columbia, en forstad til Vancouver og BCs nest største kommune.

Stenberg College er akkreditert av BC-regjeringens departement for avansert utdanning gjennom PTIB (Private Training Institutions Branch). PTIB er ansvarlig for å sette kvalitetsstandarder og sikre forbrukervern. Stenberg College har også mottatt BC-regjeringens utdanningskvalitetssikring (EQA) betegnelse som er FKs merkevare eller "segl" av kvalitet etter videregående opplæring for offentlige og private institusjoner.

Vi utvikler alle våre programmer i samarbeid med industrien for å møte deres behov, og derfor er våre kandidater så vellykkede. Over 98% av våre kandidater er ansatt i sitt fagområde innen 6 måneder etter oppgradering. Vi er en liten, stolt kanadisk utdanningsinstitusjon med et eksepsjonelt rykte og en enestående engasjement for våre studenter og deres suksess.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Steder

Surrey

Address
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss