The Language Gallery in Canada

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Språkgalleriet leverer språkkurs av høy kvalitet på flere steder over hele verden. Med skoler i London, Manchester, Birmingham, Berlin, Hannover, Vancouver og Toronto, er vi stolte av vår internasjonalisme og vår interaktive tilnærming til læringsprosessen. Alle våre fasiliteter er beleilig plassert i sentrum av byene der de befinner seg.

Våre små klassestørrelser øker individuell læring, da du kan dra nytte av personlig oppmerksomhet fra lærere. Også den sterke følelsen av fellesskap på hver skole betyr at du ikke har noen problemer med å bosette seg, uansett hvilken destinasjon du velger.

Våre kurs

På Language Gallery kan du velge mellom ulike typer engelsk og tysk språkkurs for voksne, samt internasjonale sommerleirer for tenåringer. Kombiner klasser for å gjøre språklæring mer intensiv og dra nytte av vår fleksibilitet til å bytte fra en type språkkurs til en annen for å dekke dine behov uten ekstra kostnad.

Vår metodikk

Våre medarbeidere er dedikert til å gi deg den beste læringsopplevelsen mulig, slik at dine språkkunnskaper kan blomstre. Våre lærere oppfordrer positive samspill, og hjelper språket til å bli den andre naturen til deg. Det er også rådgivere, der for å hjelpe deg hvert trinn på veien.

Våre lærere

Lidenskapelig, godt forberedt og dynamisk - det er den beste måten å beskrive våre lærere på. De har alle hatt CELTA eller TESOL læreropplæring, og mange har også, eller jobber mot, DELTA eller MA.

Steder

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
Vancouver, British Columbia, Canada

Programmer