Toronto Film School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Toronto Film School

Toronto Film School rangert som en topp film skole av QS World University Rankings tilbyr et raskt og høyt samarbeidende læringsmiljø, designet for å hjelpe deg med teorien og ferdighetene som trengs for å forfølge din lidenskap. Hvorvidt dine ambisjoner er i film, design, videospill eller mote, er Toronto Film School hvor du finner et kreativt fellesskap, prisbelønte instruktører og et nettverk av jevnaldrende for å drive deg inn i karrieren du drømmer om. Skolen tilbyr programmer som Film Production, Acting, Video Game Design og mange flere.

117974_1.jpg

Hva setter Toronto Film School Apart?

Industri fagfolk

Du vil bli mentorisert av en rekke prisbelønte og etterspurt filmskapere, produsenter, kinoer, motedesignere, videospilldesignere og aktive profesjonelle fagfolk. Våre instruktører gir deg den nyeste bransjens innsikt og beste praksis, samt spennende nettverksmuligheter.

Krysssamarbeid

På Toronto Film School kan du samarbeide med studenter fra tvers av kreative programmer. Du utvikler også uvurderlige faglige relasjoner og cross-industry-nettverk, som vil bidra til å åpne dører for karrierer i hele mote og underholdningsindustrien.

Våre studenter vinner priser

På Toronto Film School , likestilte studenter som deler din lidenskap for kreativ kunst, omgir deg. De mange utmerkelsene som disse studentene har vunnet fra prestisjetunge organer, som Festival de CANNES og Thea Awards, er et bevis på deres harde arbeid og engasjement for deres håndverk. Som student ved Toronto Film School kan du koble deg til disse studentene og lære av erfarne instruktører.

Real-world utdanning

Toronto Film School er kjent for å forme prisbelønte kandidater som fortsetter å bli bransjeledere og utmerke seg i sitt valgte felt. Dette skyldes at våre kandidater forlater skolen med praktiske evner, ferdighetene til å markedsføre seg selv og en velafrundet portefølje.

Pathway

Toronto Film School forstår dine nåværende og fremtidige karriere krav. Gjennom vår artikulasjonsavtale med Yorkville University, kan du spore veien til en bachelorgrad i bedriftsøkonomisk grad for å få de forretningsferdighetene som kreves for å fremme din kreative karriere.

Prime campus plassering

Med 4 universiteter i Toronto, kan studentene helt fordype seg i byen.

Små klassestørrelser

I små klasser får du muligheten til å nå ditt fulle potensial med en-til-en-instruksjon og veiledning. Du vil også ha det rette samarbeidsmiljøet for å bygge relasjoner med klassekamerater og nettverk med studenter på tvers av kreative programmer.

Steder

Toronto

Address
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss