Toronto School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Toronto School of Management (TSoM) er en skole som tilbyr en rekke kurs innen forretningsvirksomhet, gjestfrihet og regnskap.

Studentene kan velge mellom følgende programmer:

  • Forberedende kurs for ACCA-eksamen
  • Diplom i Business Administration Co-op Program
  • Diplom i Business Management Co-op Program
  • Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op Program
  • Avansert Diploma i Hospitality and Tourism Management Co-op Program

Ligger blant noen av Nord-Amerikas ledende bedrifter og organisasjoner, tilbyr skolen et ideelt miljø for studenter som er ivrige etter å fordyre seg i et pulserende næringsliv og ulike kulturelle aktiviteter.

Våre verdier og våre mennesker

Vi fokuserer på:

Bransjepartnerskap for å hjelpe oss med å utvikle karrierefokusert, fellesskapsmessig opplæring og opplæring.

Leverer et omfattende utvalg av legitimasjonsbeskrivelser som spenner over mange felt.

Effektive lærings Pathways for å hjelpe deg å bygge på din påloggings mens erkjenner den tidligere læring.

Innovasjon og entreprenørskap gjennom vår unike blanding av teoretisk, anvendt og bred læring, inkludert arbeidserfaring og flere muligheter for erfaringslæring og entreprenørskap.

Syn

Toronto School of Management : "Inspirert av industrien. Driven av Student Suksess."

Oppdrag

Vi jobber med ledere i bransjen for å designe og levere innovative og karriere-sentriske programmer. Vi jobber utrettelig for å gi studentene den rette kombinasjonen av faglig fortreffelighet og praktisk praktisk erfaring, og utdanner ambisiøse folk til å ta karriere videre.

Hvordan vi gjør det

På TSoM er måten vi gjør ting på like viktig som det vi gjør. Vi gir et inspirerende, innovativt og positivt miljø for våre studenter, og alle våre veiledere har omfattende praktisk erfaring å dele.

verdier

Student-Centred-Vår høyeste prioritet er fremtidens suksess for våre studenter.

Excellence - Vi er forpliktet til å tilby kurs som går utover resten.

Innovasjon - vårt samarbeid med bedrifter betyr at vi alltid skaper nye måter å lære studentens relevante ferdigheter.

Respekt - Vi tror at mangfold er en kilde til styrke, og vi beskytter rettighetene og verdigheten til våre studenter og ansatte.

Hvorfor studere med oss

Ekspertfakultet som støtter din utvikling

Våre erfarne fakultet har næringslivskunnskap til å dele med sine studenter, og tilbyr full støtte og sjekker fremgangen din ofte.

Co-Op Programmer Linking Studies With Real Work

Fire av våre diplomer inkluderer opplæring på arbeidsplassen, integrering av klasseromstudiene med veiledet praktisk arbeidserfaring direkte knyttet til dine faglige og karriere mål.

Praktisk Downtown Toronto Beliggenhet

Skolen er beleilig plassert på en hovedbanegårdslinje, nær en blanding av forretnings-, bolig- og butikklokaler - slik at alt du trenger er i nærheten.

Et fokus på din opplevelse

Vi kontrollerer kontinuerlig din ytelse og tilfredshet for å sikre at programmet oppfyller dine faglige og personlige utviklingsbehov, samt forblir relevant for forretningsvirksomhetens krav.

State of the Art fasiliteter

Våre romslige, klimatiserte klasserom er innredet med toppmoderne multimedia, internettforbindelser og lydutstyr som gir et optimalt læringsmiljø. Du kan bruke våre datamaskiner og gratis WiFi for å fullføre oppgaver for klassene dine og kommunisere med venner og familie.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se Diplomer » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Avansert Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Canada Toronto

Dette toårige avanserte diplom vil forberede deg på en lederstilling innen gjestfrihetsbransjen. Det fokuserer på de siste utviklingene i feltet. [+]

Avansert Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Dette toårige avanserte diplom vil forberede deg på en lederstilling innen gjestfrihetsbransjen. Den fokuserer på de siste utviklingene i feltet, og hjelper deg med å:

Utvikle kompetanse innen profesjonell gjestfrihet og lære prinsippene bak viktige ledelseskonsepter, for eksempel operasjonsstrategier, ytelses- og kontrollsystemer, og effektive markedsføringsmetoderOppnå god kundeservice gjennom vellykket ledelse og samarbeid, samt forstå forskjellen mellom individuell, mellommenneskelig og kollektiv organisasjonsadferdSetter pris på og forstår lederens rolle innen gjestfrihet og turismeKurskravOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **Alder 18 eller eldreIELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende høyttalere... [-]

Diplom

Diplom i bedriftsøkonomisk samarbeid

Campus Heltidsstudier 1 år January 2019 Canada Toronto

Diplom i bedriftsøkonomi er et ettårig samarbeidsprogram for studenter som ønsker en vellykket karriere i bedriftsledelse. Nyutdannede kan søke roller på en rekke ulike områder, inkludert markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser og ledelse. [+]

Diplom i bedriftsøkonomisk samarbeid

Diplom i bedriftsøkonomi er et ettårig samarbeidsprogram for studenter som ønsker en vellykket karriere i bedriftsledelse. Nyutdannede kan søke roller på en rekke ulike områder, inkludert markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser og ledelse.

Du vil kunne:

Identifiser og forstå teknikker og teorier for vellykket virksomhet, inkludert hvordan man administrerer økonomi, de grunnleggende prinsippene for markedsføring, og hvordan man oppretter effektive strategierUtvikle nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å få innvirkning på arbeidsplassen, for eksempel å forstå forholdet mellom bedrifter og ulike lokale, nasjonale og globale miljøerBruk kognitive og problemløsende ferdigheter for å forbedre kommunikasjonsevnen din og fungere effektivt individuelt og som en del av et lagFå ekte forretningsopplevelseKurskravOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **Alder 18 eller eldreIELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende høyttalere... [-]

Diplom i Business Management Co-op

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Canada Toronto

Dette kurset er ideelt for de som ønsker å forfølge en internasjonal forretningskarriere. Denne kvalifikasjonen vil forberede studentene på roller på en rekke felt, inkludert markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser og ledelse. [+]

Diplom i Business Management Co-op

Dette kurset er ideelt for de som ønsker å forfølge en internasjonal forretningskarriere. Denne kvalifikasjonen vil forberede studentene på roller på en rekke felt, inkludert markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser og ledelse.

Dette programmet fokuserer på de siste utviklingene i internasjonal forretningsadministrasjon, og hjelper deg med å:

Utvikle nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å være umiddelbart effektiv som leder, samt forbedre dine personlige og faglige ferdigheter for å hjelpe deg med å nå dine målBruk kognitive og problemløsende ferdigheter til å fungere effektivt individuelt og som en del av et team, inkludert vurdering av forretningsetikk til enhver tidForbered deg på arbeid i en rekke kulturer og land, og forstå hvordan du oppretter effektive kommunikasjonsstrategierKurskravOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **Alder 18 eller eldreIELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende høyttalere... [-]

Diplom i Data Analytics Co-op

Campus Heltidsstudier 1 år March 2019 Canada Toronto

Diploma i Data Analytics Co-op Program er et ettårig program som tar sikte på å utvikle ferdighetene til å analysere data og kommunisere det effektivt. [+]

Diplom i Data Analytics Co-op

Diploma i Data Analytics Co-op Program er et ettårig program som tar sikte på å utvikle ferdighetene til å analysere data og kommunisere det effektivt. De dataanalytiske fagene du studerer vil tillate deg å:

Bruk ferdighetene til å forbedre kvaliteten og nytten av dataanalyser ved å tegne fra både kanten av automatisert datainnsamling og tradisjonelle metoder for datainnsamling for å muliggjøre utvikling av metodisk forsvarlige tilnærmingerForbedre kunnskapen om teoretiske konsepter og praktiske anvendelser av data-revisjon, håndtering og innsamling, samt de nøyaktige verktøyene for dette og for effektiv beslutningstakingFå praktiske erfaringer med å håndtere og analysere data for å få informativ og nyttig innsikt ved hjelp av analysesoftware som SQL og SAS mens du kontinuerlig lærer de teoretiske begreper som håndterer og designe dataUtvikle presentasjonsferdigheter for å lette forståelsen av funn og ta informerte beslutninger som søker å forstå og overvåke prosesser for å drive effektivitetForstå konseptene for og gjenkjenne viktigheten av faglig adferd og utvikle og implementere strategier for å fremme profesjonell kompetanseKurskravOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **Alder 18 eller eldreIELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende høyttalereTSoM Admission Test ***... [-]

Diplom i Fundamentals of Hospitality and Tourism Co-op

Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Canada Toronto

Denne toårige Diploma i Fundamentals of Hospitality and Tourism Co-op Programmet vil gi deg ferdigheter til å sikte på en kvalifikasjon på opplæringsnivå innen gjestfrihet og turisme. [+]

Diplom i Fundamentals of Hospitality and Tourism Co-op

Denne toårige Diploma i Fundamentals of Hospitality and Tourism Co-op Programmet vil gi deg ferdighetene til å sikte på en kvalifikasjon på opplæringsnivå innen gjestfrihet og turisme, som hjelper deg med å:

Få spesialkunnskap innen alle områder av gjestfrihet og turisme fra et nasjonalt og internasjonalt perspektivRealiser meningen med å tilby en femstjerners tjeneste for å tilfredsstille kundenes behovLær om grunnleggende markedsføringskonsepter og -betingelser samt aspekter av matt hygiene og sikkerhetØvelsesferdigheter verdsatt av alle næringer, uansett hvilken rolle du er i myke ferdigheter og vanskelige ferdigheter. Du vil også lære om den varierte terminologien for denne bransjenOppdag finansiell kunnskap for å kunne analysere og tolke økonomiske poster for kontooppbevaringNavigere jobbjakt og intervju, samt hjelpe deg med å avdekke viktigheten av profesjonell adferd.KurskravOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **Alder 18 eller eldreIELTS på 4,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende engelsktalende... [-]

Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Campus Heltidsstudier 1 år January 2019 Canada Toronto

Dette ettårige kurset vil gi deg ferdighetene til å begynne og lykkes i en karriere innen gjestfrihet og turisme. Den fokuserer på den mest oppdaterte utviklingen i gjestfrihetsbransjen. [+]

Diplom i Hospitality and Tourism Management Co-op

Dette ettårige kurset vil gi deg ferdighetene til å begynne og lykkes i en karriere innen gjestfrihet og turisme. Den fokuserer på den mest oppdaterte utviklingen i gjestfrihetsbransjen, og hjelper deg med å:

Utvikle profesjonell hotellkompetanse som effektiv kommunikasjonsferdighet, god kundeserviceferdigheter, lederskap og teamarbeid, slik at du får et kvalitetsprodukt eller service til dine kunderFå veiledet praktisk arbeidserfaring direkte knyttet til dine faglige og karriere målBli umiddelbart effektiv innen gjestfrihet og reiselivsnæringen ved å forstå prinsippene og prosedyrene for en rekke gjestfrihetsfunksjoner, inkludert resepsjonen, housekeeping og mat og drikkeproduksjonKurskravOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **Alder 18 eller eldreIELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende høyttalere... [-]

Kurs

Forberedende kurs for ACCA-eksamen

Campus Heltidsstudier 55 uker March 2019 Canada Toronto

Dette kurset lærer ACCA forskjellig, noe som gir deg flere studie timer og verdiskapning til kjernemodulene. Vår Campus er et lisensiert datamaskinbasert eksamen (CBE) senter for ACCA globalt organ. Studentene har mulighet til å ta på seg CBE for papirene F1, F2, F3 og F4. [+]

Forberedende kurs for ACCA-eksamen

Dette kurset lærer ACCA forskjellig, noe som gir deg flere studie timer og verdiskapning til kjernemodulene. Du vil dra nytte av:

Flere kvalitets timerSvært erfarne veiledereGratis ACCA-papir tilbakestilles24/7 online supportEn rute til en BSc

Vår Campus er et lisensiert datamaskinbasert eksamen (CBE) senter for ACCA globalt organ. Studentene har mulighet til å ta på seg CBE for papirene F1, F2, F3 og F4.

KurskravRegistrering med ACCA globalt organAlder 18 eller eldreOntario Secondary School Diploma eller tilsvarende * eller eldre student **IELTS på 5,5 eller tilsvarende for ikke-engelsktalende høyttalere

* Et utskrift, diplom eller sertifikat fra et annet land anses å være ekvivalent med et Ontario high school diplom dersom det vurderes på et Ontario OSSD nivå av en anerkjent vurderingstjeneste.... [-]