Les den offisielle beskrivelsen

Om Vanier College

Vanier College er et offentlig finansiert engelskspråklig CEGEP lokalisert i Montreal. Navngitt til ære for generalsekretær Georges P. Vanier, Canadas nestfødte guvernør-generalsamfunn, åpnet Vanier College sine dører 8. september 1970 og innbydde nær 1.400 studenter i sin første kohorte. Vanier College Crest er en tilpasning av Vaniers familie våpenskjold.

Vanier College Campus

Vanier College ligger på en grønn oase i bydelen Saint-Laurent i Montreal. Eiendom og bygninger er kjøpt av regjeringen fra Soeurs de Sainte-Croix, som tidligere hadde operert et kloster (Couvent Notre-Dame-des- Anges) og en privat kvinnehøgskole (Collège Basile-Moreau) på stedet. Disse bygningene har gjennomgått betydelige renoveringer gjennom årene for å imøtekomme de skiftende behovene til etter videregående opplæring.

Karriere og Pre-University programmer

Vanier College fortsetter å tilby heltids pre-university programmer og tekniske karriere programmer som fører til et College of College Studies (DCS), mens videreutdanningsavdelingen tilbyr kreditt DCS kurs og Attestation of College Studies (ACS) programmer, samt noncredit kurs og programmer.

Vaniers akademiske liv

Collegeets akademiske liv er forbedret gjennom en rekke studenttjenester, ressurssentre og sosiale og kulturelle aktiviteter. Et kjennemerke for Vanier College har vært sin mangfoldige student kropp med studenter fra alle kulturelle bakgrunner og fra alle kontinenter blir representert i College samfunnetSponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Vanier College Athletics

The Athletics Department har felt konkurrerende lag i ti kollegiale idretter. Vanier College Cheetahs har produsert en rekke profesjonelle idrettsutøvere og vunnet både nasjonale og provinsielle mesterskap. Spesielt har mennets AAA Basketball-team fanget sitt andre nasjonale mesterskap, og mennets AAA-fotballag vant sitt niende Bol d'Or Provincial Championship. I tillegg er Vanier College en utpekt Sport-Études-høyskole, innbydende eliteutøvere til studentkroppen.

Vaniers studentbefolkning

I dag nummererer studentbefolkningen over 6400 heltidseksamen studenter med ytterligere 2000 studenter som deltar gjennom videreutdanningsavdelingen (kreditt og ikke-kreditt-kurs og programmer).

Historie

Vanier College har en rik og fascinerende historie. For å forstå denne historien fullt ut, må vi gå tilbake til år 1837 ...

I det året ble Sainte-Croix-kongregasjonen grunnlagt av far Basile Moreau, i Le Mans, Frankrike.

I 1841 la Father Moreau en gruppe søstre til sin kongregasjon. I 1847 ble en liten gruppe av disse søstre (Soeurs Marianites) sendt til Canada for å skape en utdanningsinstitusjon for jenter i den lille landsbyen Saint Laurent. Deres første skole ble kalt Maison Sainte-Marie. Denne skolen, som en gang var lokalisert på grunnlag av Vaniers E-bygning, ville etter hvert utvikle seg til to store institusjoner: Pensionnat Notre-Dame-des-Anges og Collège Basile-Moreau.

I 1967 ble Notre-Dame-des-Anges lukket, etterfulgt av Basile-Moreau i 1968. Begge skolene ble erstattet av Vanier College, en del av Quebecs sekulære post-videregående utdanningssystem kalt CÉGEP. Vanier College åpnet offisielt for sitt første semester i september 1970.

Om CÉGEP

I 1967 etablerte Quebec-regjeringen et nytt utdanningsnivå som følger direkte videregående skole. CEGEP-systemet (collège d'enseignement general et professionnel) tilbyr både toårig pre-university-programmer og treårige tekniske karriereprogrammer. Vanier College er en av 48 offentlige cegeps i provinsen.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Vanier Cegep College

Dette toårige programmet forbereder studentene til å utføre regnskap, økonomi og forretningsrelaterte oppgaver i et datastyrt miljø i et selskaps økonomi- eller regnskaps ... [+]

Oversikt

Dette toårige programmet forbereder studentene til å utføre regnskap, økonomi og forretningsrelaterte oppgaver i et datastyrt miljø i et selskaps økonomi- eller regnskapsavdeling. Emner som dekkes inkluderer manuell og datastyrt regnskap, forretningsdatorapplikasjoner som Word, Excel, markedsføring, ledelse, økonomi, entreprenørskap, etc.

Med den datastyrte Financial Management Attestation vil du:

Bli kompetent til å tolke finansiell informasjonLær å utføre regnskap, finans og forretningsrelaterte oppgaverAnerkjenn risiko og avkastning i kapitalbudsjettBli kjent med manuell og datastyrt regnskapFøl deg komfortabel med å bruke datastyrt miljø og dataprogrammerIntegrere enkelt inn i dagens arbeidsmarked med økonomi, regnskap og forretningsferdigheter etterspurt av arbeidsgivere... [-]
Canada Montreal
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vanier Cegep College

Målet med dette toårige programmet er å gjøre det mulig for studenter å skaffe opplæring som konsentrerer seg om mikrocomputer og undervisning av grunnleggende begreper o ... [+]

Oversikt

Målet med dette toårige programmet er å gjøre det mulig for studenter å skaffe opplæring som konsentrerer seg om mikrocomputer og undervisning av grunnleggende begreper og ferdigheter, inkludert Oracle; objektorienterte språk som Java, C og Visual Basic; og HTML-koding.

Med Software Applications Specialist Attestation, vil du:

Kunne rådføre seg med kundene om programvaresystemdesign og vedlikeholdVære kompetent til å endre eksisterende programvare for å rette feil, la den tilpasse seg ny maskinvare, eller for å forbedre ytelsenLær om hvordan du designer programvare eller tilpasser programvaren for klientbruk med sikte på å optimalisere operasjonseffektivitetenForstå hvordan du analyserer brukerbehov og utvikle programvareløsningerLær hvordan du utvikler, lager og modifiserer generell programvare for dataprogrammer... [-]
Canada Montreal
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Avenue Sainte-Croix,821
H4L 3X9 Montreal, Quebec, Canada