Via Training Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Victoria International Academy åpnet i august 2002, og snart utviklet VIA TESL Diploma program. VIA TESL Diploma Program begynte å bruke den gjeldende læreplanen i januar 2003. Lilla Capaldo, vår heltid 120 timers program instruktør, sluttet seg til VIA TESL Program fakultetet i 2010 etter å ha fullført VIA TESL Diploma Program og undervisning ESL på Victoria International Academy i flere år. Hun bringer et vell av ESL undervisningserfaring inn i TESL program og er i dag den TESL Program Supervisor og praksis Supervisor.

VIA Training Centres TESOL / TESL kurset er den lengste kjører programmet på Vancouver Island, og vi er stolte av våre lærere og pensum. Vi har trent lærere i 10 år og har et godt rykte. Våre grads forlate alt de trenger for å administrere sine klasser med hell og er godt rustet til å finne arbeid undervisning.

Våre lærere er godt likt av alle studentene for sin høye energi og måte å gjøre klasserommet kommer til liv. De gjør bruk av mange time simuleringer, undervise studenter tonnevis av nyttige aktiviteter, oppmuntre og støtte elevene når det er deres tur til å praktisere undervisningen. De tilbyr gode råd og sørge for at elevene er klar til å levere en klasse.

Lærere får mest mulig ut av sin opplæring ved senteret vårt fordi i motsetning til mange andre lærerutdanningen, er vi også en ESL skolen slik TESL studentene har en sjanse til å observere våre egne klasser og samhandle med våre studenter. De har også en sjanse til å ta kontakt med våre canadiske engelske lærere om deres undervisningsstiler. Vi har et lite bibliotek av bøker for TESL lærere til å ta kontakt, datamaskiner for deres bruk i klassen eller på pauser og gratis W-Fi. Mange studenter ønsker å bo rundt etter klasse timer og nyte gratis kaffe mens de surfer på internett.

Gjennom vår samtale Buddies program, TESL studentene har en sjanse til å øve undervisning 12:59 med våre studenter. TESL nyutdannede kan starte sin karriere og bygge sine timer gjennom Victoria Interkulturell foreningens frivillige programmer.

Bakgrunn

Victoria International Academy åpnet VIA Training Centre i 2005 som en forlengelse av ESL programmer som tilbys i VIA. Med programmer som er laget av mester TESL og ESL lærere, har VIA Training Centre vokst fra én heltids TESL program til to heltidsansatte og to online TESL programmer. Basert på Kommunikativ Language Teaching (CLT), VIA TESL Diploma Program er utviklet for å møte eller overgå TESL Canada krav.

Steder

Victoria

VIA Training Centre

Address
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, British Columbia, Canada
Telefon
+1 250-590-3085

Programmer

Denne skolen tilbyr også: