York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår verden trenger i økende grad kreative tenkere for å tenne dristige nye ideer, finne på transformerende opplevelser og utvikle innovative løsninger for globale utfordringer. Som et av Nord-Amerikas fremste sentre for utdanning innen kunst vil York Universitys School of the Arts, Media, Performance and Design (AMPD) slippe løs kreativiteten din og forberede deg til å trives i en verden der den mest verdifulle eiendelen er kreativitet.

Dette er din mulighet til å bli med Debra Brown (Cirque du Soleil koreograf), David Quilico (visepresident for Sony / ATV Music Publishing Canada), Georgiana Uhlyarik (assisterende kurator for kanadisk kunst, kunstgalleri i Ontario) og Hael Kobayashi (Executive Director of Creative Intelligence, University of Technology, Sydney), som York AMPD uteksaminerer, og definerer entydig hva kreativitet betyr i dag og hvordan det vil bli forestilt seg i morgen.

Skolen vår er forpliktet til fortreffelighet, eksperimentering og ledelse. Learning by doing er kjennetegnet for programmene våre. Vi tilbyr intensiv profesjonell opplæring og grundige akademiske studier innen dans, design, digitale medier, film, musikk, teater og visuell kunst.

Men disiplinær strenghet er bare en del av AMPD-opplevelsen. Veiledet av prisbelønte kunstnere og ledende forskere med erfaring fra den virkelige verden, vil du skyve grensene mellom kunstneriske medier, utforske nye teknologier og oppdage den kreative siden av andre felt. Du vil få praktisk erfaring, utforske karrieremuligheter og bygge relasjoner med potensielle arbeidsgivere gjennom feltplasseringer, praksisplasser og skolens partnerskap med kreative næringer og kunstorganisasjoner, fra Facebook til Canadian Stage.

Du har en drøm. Dette er tiden din, og dette er stedet å forvandle den drømmen til nye måter å tenke på, nye veier for kreativiteten og nye veier til suksess etter endt utdanning.

Steder

Toronto

Address
4700 Keele Street
M3J 1P3 Toronto, Ontario, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss