LCI Bogotá

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LCI Education åpnet sine dører til verden i 1959 i Montreal, Canada. I over 50 år har den bygget en pedagogisk modell som krysser grenser og tilbyr mange kreative alternativer til alle studenter over hele verden.

I 1997 kom skolen til Colombia og har i dag campus i Bogotá og Barranquilla.

Universitetet er anerkjent som en av de største i verden for sine skoler i design, mat og anvendt kunst.

Studer med oss

Å være en del av dette viktige nettverket av internasjonal utdanning, gir oss muligheten til å ha 23 campus på 5 kontinenter, og gi kvalitetstrening med de beste lærerne og fagfolk på ulike områder og mulighet til mobilitet, å kjenne andre kulturer, språk og nye venner.

Trening på kort tid

Våre akademiske programmer varer mellom 6 og 7 semestre, det vil si 24 måneder eller 28 måneder, avhengig av hvilken karriere du forfølger, og du vil oppgradere og være i stand til å spesialisere seg på et av våre kontorer rundt om i verden eller ta en grad i noen av universitetene med som har avtaler gjennom Orii.

Grad (Canada og Colombia)

Når du mottar ditt diplom LCI Barranquilla Bogotá, akkreditert av Utdanningsdepartementet i Colombia, vil du også få diplom LaSalle College Montreal som bekrefter at du har tatt studiet i en internasjonal institusjon.

Steder

Bogotá

Address
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogotá, Bogota, Colombia