Les den offisielle beskrivelsen

Fortid og nåtid

The Externado de Colombia ble født 15 februar 1886 som et svar på absolutismen og undertrykkelsen av frihet i utdanning pålagt av regenereringsdiktaturet.

Universitetet ble grunnlagt av ung jurist og lærer Nicolás Pinzón Warlosten, som med støtte fra en gruppe berømte radikale liberalisprofessorer etablerte en institusjon som siden starten har tillatt studiet og fritt uttrykk for ideer. Universitetet har ønsket velkommen studenter fra alle regionene i landet, praktisert respekt for religiøse trosbekjennelser og politiske ideologier, og fremmer toleranse som en måte å oppnå fredelig sameksistens innen heterogenitet.

Den ble kalt "Externado" (dagskole) fordi den nye institusjonen ble påvirket av det moderne europeiske utdanningssystemet som på den tiden var imot det middelalderske pensjonssystemet. Systemet, rettet mot katekering, var uegnet for utviklingen av en autonom personlighet. Externado betegner derfor åpenhet, studieretning og undervisning.

Gjennom sin historie har Externado gitt grunnene og verdiene til grunnleggerne sine. Dets rektorer har vært Nicolás Pinzón Warlosten, Diego Mendoza Pérez, Ricardo Hinestrosa Daza, Fernando Hinestrosa og Juan Carlos Henao.

Universitetets oppdrag

Som en høyere utdanningsinstitusjon dedikert til undervisning og samfunnsvitenskapelig forskning, med en humanistisk oppfatning, fremmer og utvikler Externado de Colombia Universitet absolutt respekt for livet.

Externados bestrebelse er utviklet i en pluralistisk filosofi, åpen for alle tankestrømmer, fremmed mot dogmatisme og respekt for alle religiøse trosbekjennelser og politiske ideologier. Universitetet fremmer toleranse som en formel for å oppnå fred og fremgang innen heterogenitet, ønsker studentene velkommen fra alle landets regioner, og anser mangfoldighet som en av sine største eiendeler.

Externado de Colombia har tillit og er optimistisk om levedyktigheten til Colombia som en nasjon og arbeider for gjenoppretting av nasjonal identitet. Den støtter integrasjon med latinamerikanske land som en garanti for en betydelig tilstedeværelse på internasjonal scene og stimulerer samarbeid med universiteter over hele verden for å holde kontakten med universell og oppdatert kultur.

Indenfor den liberale ånden som karakteriserer den, forfølger Externado de Colombia Universitetet frihetsidealet som en uforgjengelig menneskerettighet; den har tro på demokrati; kjemper for forbedring av den sosiale lovstaten; jakten på sosial og økonomisk likestilling og respekt for grunnleggende rettigheter.

I tillegg har Universitetet alltid strevert for elevernes integralformasjon; søker å forme ekte borgere med bevissthet om deres forpliktelser overfor nasjonen; Hele enkeltpersoner, uavhengige, utøvere med unblemished offentlig og privat borgerlig etikk; støttende, autentiske, strenge fagfolk, kresne, i stand til å motstå intimidering, konfrontere korrupsjon og bidra til å redde hjemlandets verdighet.

foreninger

Externado de Colombia University er medlem av følgende foreninger:

Colombian Association of Universities, ASCUN

Universitetet var grunnleggeren av foreningen. Dets rektor var president fra 1957 til 1963 og 1971 til 1977.

Union of Latin America Universities, UDUAL

Externado de Colombia rektor var president for UDUAL mellom 1976 og 1986.

International Association of Universities, AIU

Universitets rektor var styremedlem i styret fra 1985 til 1995.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Universidad Externado de Colombia - School of Management

Emerging Market Initiatives (EMI) er et program som tar sikte på å skape bevissthet og nye løsninger for å takle sosiale og miljømessige problemer i fremvoksende økonomie ... [+]

Oversikt

Emerging Market Initiatives (EMI) er et program som tar sikte på å skape bevissthet og nye løsninger for å takle sosiale og miljømessige problemer i fremvoksende økonomier. Programmet har involvert mer enn 134 studenter, kommer fra 43 universiteter plassert i minst 29 forskjellige land rundt om i verden.

EMI er sammensatt for 4 initiativer: Transforming Small Business (TSB), EMI Workshops, Base of Pyramid (BOP) og Corporate Social Responsibility (CSR), som driver deltakere, spiller som konsulent, for å møte en skape løsninger for små og mellomstore bedrifter (SME's)

Misjon og mål

Vårt oppdrag er å lære nye måter å gjøre forretninger for å forbedre sosiale og miljømessige problemer, med sikte på å redusere ulikhet, utestenging og fattigdom gjennom små og mellomstore bedrifter i fremvoksende markeder.... [-]

Colombia Bogotá
June 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Location address
Calle 12 No. 1-17 Este. Bogotá
Bogotá, Bogota, CO
Social Media