Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Outward Bound Costa Rica ?

Vi ser at studenter og voksne kommer bort fra kursene våre med sterkere lederegenskaper, en større forståelse for verden rundt dem, og har oppdaget at de er i stand til mer enn de trodde var mulig.

Hvem vi er

Outward Bound Costa Rica inspirerer en levetid for ledelse, vekst og en forpliktelse til å tjene gjennom eventyrbasert læring. Siden 1994, ledet av høyt kvalifiserte og sikkerhetsbevisste medarbeidere, har vi levert erfaringsutdanningskurs, ved hjelp av Costa Rica, Panama og Nicaraguas tropiske elver, rev og regnskoger for å hjelpe deltakerne til å oppdage deres skjulte potensial, og bevege seg utover det de trodde mulig .

Hva vi gjør

Vi tror at utviklingen av lederegenskaper, serviceerfaring, selvtillit og selvtillit er avgjørende for elever og voksne å trives i klasserommet, på arbeidsplassen, i deres familie og i verden.

Våre kurs oppfordrer deltakerne til å verdsette hverandres styrker og forskjeller og å leve, jobbe og lære som et lag. Vi gir muligheter for enkeltpersoner til å utfordre seg selv og å lykkes.

Vår pedagogiske modell er basert på 70 års undervisning gjennom erfaringslæring. For mer informasjon besøk vårt blogginnlegg.

Hvor vi serverer109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Når kan du bli med oss

Sommer

Utvikle vitale livsferdigheter, avslør deg selv til lokale tradisjoner i Costa Rica og Panama, og krysse selvpålagte grenser mens du trekker på fjerntliggende regnskoger, kjemper i vannet, og fanger bølger på tropisk surfe i verdensklasse.

Egendefinerte kurs

Kom når som helst ved å lage din egen tilpassede kurs og ta med venner, tropper, familie eller kolleger på en Outward Bound Costa Rica ekspedisjon til Costa Rica, Panama eller Nicaragua.

semester

Ideell for studenter og nyere videregående opplærere som ønsker å teste deres faste styrke og dyrke deres personlige lederstil i den unike tropiske villmarken Costa Rica, Panama og Nicaragua.

Girl Scout Destinasjoner

Outward Bound Costa Rica har vært en klarert partner av Girl Scouts av USA i over 10 år hosting Girl Scout Destinationer kurs.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Outward Bound Costa Rica

Hva er den beste måten å utforske to sentralamerikanske land? Gå på en langrenns ekspedisjon med Outward Bound Costa Rica og trek fra Karibia til Stillehavet! Vår Coast t ... [+]

Hva er den beste måten å utforske to sentralamerikanske land? Gå på en langrenns ekspedisjon med Outward Bound Costa Rica og trek fra Karibia til Stillehavet! Vår Coast to Coast Expedition Semester er et 85-dagers kurs med en fordybende reise til fots gjennom daler og frodige regnskoger i 26 dager.

Du vil få muligheten til å pusse på spansken og fordyre deg i Costa Rica tradisjoner mens du er på ferie med en familie i et landlig område. Øk ditt lederskap og raft-guiding ferdigheter gjennom utfordrende og spennende rafting utflukter. Utforsk fjerne tropiske øyer på kajakk og ta noen bølger på verdensberømte strender.

Deretter reiser du til nabolandene - Panama og Nicaragua. Gå dykking i tropiske farvann og ta del i service læringsprosjekter. Engasjere med innfødte gjennom aktiviteter som seiling, wakeboarding og snorkling. På slutten av programmet, vil du tjene First Aid og HLR sertifiseringer, samt opptil 12 studiepoeng.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
Outward Bound Costa Rica

For å virkelig overleve i utendørs, trenger du mer enn de riktige ferdighetene. Du må også være en sann leder, utstyrt med vesentlig opplæring i redning og villmarkshelse ... [+]

For å virkelig overleve i utendørs, trenger du mer enn de riktige ferdighetene. Du må også være en sann leder, utstyrt med vesentlig opplæring i redning og villmarkshelsetjenesten. Du vil lære om dette og mer gjennom et morsomt semester med Outward Bound Costa Rica !

Undergå trening i å bli en utendørs profesjonell, som hjelper deg med å skaffe nødvendige lederskap ferdigheter i naturen. Med vår ledersemester lærer du å lede flåter ned raser elver, organisere redninger, sette opp belaysystemer, lede grupper gjennom regnskogen, gi villmarkssykepleie og dykke i verdensklasse. Engasjere med lokalbefolkningen som vil lære deg å overleve i Costa Rica jungelen.

Programmet er integrert med sertifiseringer, lederopplæring og arbeidserfaring for å utvikle deg til en dyktig veileder eller instruktør. Du vil tjene opptil 10 studiepoeng etter vellykket gjennomføring.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Outward Bound Costa Rica

Voksne i alderen 19 og oppover kan oppdage Costa Rica i en actionfylt uke! Begynn med en regnskog som bringer deg til hjertet av Costa Rica landskap og dets tradisjoner. ... [+]

Voksne i alderen 19 og oppover kan oppdage Costa Rica i en actionfylt uke!

Begynn med en regnskog som bringer deg til hjertet av Costa Rica landskap og dets tradisjoner. Lær backcountry ferdigheter som du navigerer gjennom tett tropisk jungel til en rekke landlige hytter hvor du vil oppdage den langsommere rytmen av levende som inspirerer "pura vida" livsstilen. Rappel en 80-fots foss, og høst sukkerrør fra grunnen før du forlater jungelen og begynner din strandfase. Mens du er langs Stillehavskysten, konkluderer du med erfaring i Costa Rica ved Manuel Antonio nasjonalpark ved å lære å surfe eller boogie bord med våre erfarne instruktører.

** Dette kurset kan kombineres med 19 Panama Scuba... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk
Outward Bound Costa Rica

Voksne i alderen 19 og oppover kan oppdage Costa Rica og Panama i to actionfylte uker for et eventyr i en gang i livet. ... [+]

Voksne i alderen 19 og oppover kan oppdage Costa Rica og Panama i to actionfylte uker for et eventyr i en gang i livet.

Våre sommerkurs er ikke bare for studenter, de er også for voksne! Dette er din mulighet til å gå bort fra ditt daglige liv og reflektere over hva som er viktig for deg mens du dykker Panamas tropiske farvann eller trekking gjennom de frodige regnskogene i Costa Rica.

Velg ett av kursene nedenfor eller kombinere dem for å bygge ditt ideelle to-ukers sommereventyr.

Panama - uke 1 (6. juli - 13)

Oppdag de naturlige underverkene i Panamas økosystemer og absorbere den panamanske livsstilen mens du lærer å dykke og havkajakk. Begynn eventyret med en kajak-ekspedisjon gjennom de tropiske øyene i Bocas del Toro-skjærgården. Der, tjene din NAUI dykkesertifisering mens du dykker blant levende korallrev, fargerik fisk, mangrover og et sunket skip.... [-]

Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Outward Bound Costa Rica

Voksne i alderen 19 og oppover kan oppdage Panama og en smak av Costa Rica i en actionfylt uke! Oppdag de naturlige underverkene i Panamas økosystemer og absorbere den pa ... [+]

Voksne i alderen 19 og oppover kan oppdage Panama og en smak av Costa Rica i en actionfylt uke!

Oppdag de naturlige underverkene i Panamas økosystemer og absorbere den panamanske livsstilen mens du lærer å dykke og havkajakk. Begynn eventyret med en kajak-ekspedisjon gjennom de tropiske øyene i Bocas del Toro-skjærgården. Der, tjene din NAUI dykkesertifisering mens du dykker blant levende korallrev, fargerik fisk, mangrover og et sunket skip.

** Dette kurset kan kombineres med 19 Costa Rica Rainforest Trek kurs for en uforglemmelig to-ukers opplevelse.

Program høydepunkterFå sjansen til å bli med dype dykk og nattdyk, hvis du allerede har dykkesertifisering.Få førstehånds erfaring livsstil i et lite øy samfunn i Panama eller de fjerntliggende regnskogsmiljøene i Costa Rica-fjellene.Dyp i karibiske tradisjoner og kultur i Panama.Tjen en dykkersertifisering ved programgjennomføring.Bygg en bånd med coursemates fra hele verden.Reiserute... [-]
Costa Rica Cartago
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk

Welcome to Outward Bound Costa Rica