Outward Bound Costa Rica

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Outward Bound Costa Rica ?

Vi ser at studenter og voksne kommer bort fra kursene våre med sterkere lederegenskaper, en større forståelse for verden rundt dem, og har oppdaget at de er i stand til mer enn de trodde var mulig.

Hvem vi er

Outward Bound Costa Rica inspirerer en levetid for ledelse, vekst og en forpliktelse til å tjene gjennom eventyrbasert læring. Siden 1994, ledet av høyt kvalifiserte og sikkerhetsbevisste medarbeidere, har vi levert erfaringsutdanningskurs, ved hjelp av Costa Rica, Panama og Nicaraguas tropiske elver, rev og regnskoger for å hjelpe deltakerne til å oppdage deres skjulte potensial, og bevege seg utover det de trodde mulig .

Hva vi gjør

Vi tror at utviklingen av lederegenskaper, serviceerfaring, selvtillit og selvtillit er avgjørende for elever og voksne å trives i klasserommet, på arbeidsplassen, i deres familie og i verden.

Våre kurs oppfordrer deltakerne til å verdsette hverandres styrker og forskjeller og å leve, jobbe og lære som et lag. Vi gir muligheter for enkeltpersoner til å utfordre seg selv og å lykkes.

Vår pedagogiske modell er basert på 70 års undervisning gjennom erfaringslæring. For mer informasjon besøk vårt blogginnlegg.

Hvor vi serverer109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Når kan du bli med oss

Sommer

Utvikle vitale livsferdigheter, avslør deg selv til lokale tradisjoner i Costa Rica og Panama, og krysse selvpålagte grenser mens du trekker på fjerntliggende regnskoger, kjemper i vannet, og fanger bølger på tropisk surfe i verdensklasse.

Egendefinerte kurs

Kom når som helst ved å lage din egen tilpassede kurs og ta med venner, tropper, familie eller kolleger på en Outward Bound Costa Rica ekspedisjon til Costa Rica, Panama eller Nicaragua.

semester

Ideell for studenter og nyere videregående opplærere som ønsker å teste deres faste styrke og dyrke deres personlige lederstil i den unike tropiske villmarken Costa Rica, Panama og Nicaragua.

Girl Scout Destinasjoner

Outward Bound Costa Rica har vært en klarert partner av Girl Scouts av USA i over 10 år hosting Girl Scout Destinationer kurs.

Steder

Cartago

Address
Calle Vindas
30307 Cartago, Cartago-provinsen, Costa Rica