Les den offisielle beskrivelsen

Tico Lingo ble grunnlagt i 2015 som et lite språk- og kulturssenter av høy kvalitet, med sikte på å tilby den mest unike og ekte Costa Rica-lærerfaring. Siden åpningen har vi lært studenter fra over tretti forskjellige land over hele verden og fortsetter å nå nye studenter vidt og bredt som søker å lære det spanske språket.

Vår suksess er basert på vår satsing på kvalitet og høyeste grad av student service og personalisering. Vi investerer kontinuerlig i profesjonelt personale og tilbyr tilpassede programmuligheter for å sikre at hver elevs samlede erfaring med oss ​​er intet mindre enn utmerket.

Hvorfor velge Tico Lingo ?

Utmerkede resultater

Med vår bakgrunn i utdanning, omfattende ressurser og et fenomenalt personale, er vi i stand til å sikre at studentene får den beste læringsopplevelsen mulig i Costa Rica. Uansett alder, hjemmekultur eller din bakgrunn på spansk, kan vi love en berikende opplevelse som ikke bare vil lære deg hvordan du snakker et nytt språk, men også åpne øynene dine for den vakre Costa Rica-kulturen.

Våre profesjonelle instruktører

Med erfaring i Costa Rica og internasjonalt rundt om i verden, er våre profesjonelle spanske instruktører de beste på hva de gjør. Instruktører arbeider med grupper på ikke mer enn 6 studenter for å skape et miljø som er fokusert på spansk samtale og snakk ferdigheter. Snakk er viktig! Og vi presser våre studenter til å snakke spansk i klasserommet med våre instruktører.

Våre sikkerhetslover

Ja, vi vet at det er viktig å lære spansk i Costa Rica, men sikkerhet i Costa Rica er absolutt prioritert. Tico Lingo ansatte går utover for å gjøre deg så trygg som mulig mens du er her i vårt vakre land.

Fellesskapet Outreach og frivillighet

Tico Lingo er en talsmann for samfunnsoppretting og utvikling. En gang i måneden åpner vi skoledørene for samfunnsopplæringsprogrammer i Costa Rica som trenger et sted å organisere. Vi tilbyr vår økonomiske støtte til offentlige skoler, samfunnsforeninger, videregående skole, gateopprydding og mer. Dine dollar hjelper vårt samfunn i Costa Rica!

Programmer gitt i:
  • Spanish (Mexican)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Tico Lingo

Kombinere intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekendopplevelsesturer, har Teen Spanske leiren til hensikt å fordype studenter i Costa Rica kultur og ... [+]

Kombinere intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekendopplevelsesturer, har Teen Spanske leiren til hensikt å fordype studenter i Costa Rica kultur og samfunn fullt ut.

Leiren legger vekt på å studere og skaffe seg spansk gjennom kulturell nedsenkning. Studentene vil ikke bare gå bort med et økt nivå av spansk, men også et nytt verdslig og kulturelt perspektiv på livet ... og et eventyr å dele med alle hjemmefra!

Alder: 13-18 Varighet: 3 uker

Programdetaljer

Teen Spanske Immersion Summer Camp går i tre uker og kombinerer intensive spanske klasser, daglige kulturelle aktiviteter og helgutflukter. Det er et all-inclusive program som tilbyr tenåringer alt de trenger for å lære, fordyre seg og gå bort med eventyret i livet.... [-]

Costa Rica Heredia
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Tico Lingo

Våre spanske spanskprogrammer er utformet for å få studentene å snakke konversasjonalt spansk så raskt som mulig. Vi tilbyr ulike programalternativer som hver inkluderer ... [+]

Våre spanske spanskprogrammer er utformet for å få studentene å snakke konversasjonalt spansk så raskt som mulig. Vi tilbyr ulike programalternativer som hver inkluderer spanskkurs og lokal overnatting. Mange studenter har sett drastiske økninger i spansk språket etter 3 til 4 uker.

Programvaren er fleksibel , fra 1-16 uker .

Inkludert i hvert program:

FlyplasstransportPlassering eksamen for å sikre riktig utjevningBytur i Heredia med kartConversational klasser med lokalbefolkningenDiplom for kursets fullføring

Grunnleggende spansk immersjonsprogram

Grunnprogrammet inkluderer 4 timer spanskundervisning per dag med overnatting i et lokalt Tico-familiens hjem.... [-]

Costa Rica Heredia
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
1 - 16 uker
Campus
Les mer på norsk

Tico Lingo - Costa Rican Spanish Immersion School

Matthew, USA | Tico Lingo Spanish School Student Interview

Interview with Tico Lingo Spanish Professor Freddy