Copenhagen Academy of Fashion Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Copenhagen Academy of Fashion Design er et internasjonalt anerkjent privatakademi grunnlagt i 1983. Siden begynnelsen har akademiet utdannet klærdesignere på et høyt nivå av håndverk og med et sterkt visuelt uttrykk. Våre alumni er representert på alle nivåer i moteforretningen, både nasjonalt og internasjonalt.

Akademiet har søkere fra hele verden, i år 2016-17, 16 forskjellige nasjonaliteter mottar sin utdanning, og vi underviser derfor på både dansk og engelsk. Vi anser det som av største betydning i en globalisert global verden, at kontakt og kulturutveksling skjer over ulike klasser og nivåer.

Det er Akademiets fortsatte oppdrag å videreutvikle håndverket og programmet, slik at de alltid oppfyller kravene til moteforretningen mot unge og kommende designere. Overveier du å søke og ønsker å besøke akademiet, så anbefaler vi at du gjør en avtale.

Akademiet er plassert i gammelt varehus "Hans Just" i Østerbro. Det lyse, luftige og åpne arbeidsrom på 370sqm er ideelt for kulturutvekslingen som skjer over ulike klasser og nivåer. På grunn av de mange nasjonalitetene som deltar, er alle lærere minst tosprogede og kurset undervises samtidig på dansk og engelsk. (Engelsk er det fremste tekniske språket i Garmentindustrien) Symaskiner, oversikter og en industriell maskin for lær er til disposisjon for studentene, og vi jobber naturlig med Stockmann Mannequins Wifi er tilgjengelig, og det brukes også under undervisningssessene.

Akademiet er godkjent for Statens Grant (SU) av den danske staten. Internasjonale studenter blir bedt om å søke i hjemlandet før de gjør det i Danmark.

Steder

København

Address
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

København, Danmark