Les den offisielle beskrivelsen

Copenhagen Academy of Fashion Design er et internasjonalt anerkjent privatakademi grunnlagt i 1983. Siden begynnelsen har akademiet utdannet klærdesignere på et høyt nivå av håndverk og med et sterkt visuelt uttrykk. Våre alumni er representert på alle nivåer i moteforretningen, både nasjonalt og internasjonalt.

Akademiet har søkere fra hele verden, i år 2016-17, 16 forskjellige nasjonaliteter mottar sin utdanning, og vi underviser derfor på både dansk og engelsk. Vi anser det som av største betydning i en globalisert global verden, at kontakt og kulturutveksling skjer over ulike klasser og nivåer.

Det er Akademiets fortsatte oppdrag å videreutvikle håndverket og programmet, slik at de alltid oppfyller kravene til moteforretningen mot unge og kommende designere. Overveier du å søke og ønsker å besøke akademiet, så anbefaler vi at du gjør en avtale.

Akademiet er plassert i gammelt varehus "Hans Just" i Østerbro. Det lyse, luftige og åpne arbeidsrom på 370sqm er ideelt for kulturutvekslingen som skjer over ulike klasser og nivåer. På grunn av de mange nasjonalitetene som deltar, er alle lærere minst tosprogede og kurset undervises samtidig på dansk og engelsk. (Engelsk er det fremste tekniske språket i Garmentindustrien) Symaskiner, oversikter og en industriell maskin for lær er til disposisjon for studentene, og vi jobber naturlig med Stockmann Mannequins Wifi er tilgjengelig, og det brukes også under undervisningssessene.

Akademiet er godkjent for Statens Grant (SU) av den danske staten. Internasjonale studenter blir bedt om å søke i hjemlandet før de gjør det i Danmark.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Danish

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Copenhagen Academy of Fashion Design

Akademiet lærer klærdesign. Gjennom hele programmet legges det vekt på utviklingen av studentens kreative kapasitet ved å gi dem en kunstnerisk og visuell følelse av ruti ... [+]

Programmet

Formål

Akademiet lærer klærdesign.

Gjennom hele programmet legges det vekt på utviklingen av studentens kreative kapasitet ved å gi dem en kunstnerisk og visuell følelse av rutine i den kreative prosessen kombinert med en solid og grundig grunnlag i de ulike fagområdene.

Ved siden av programmet vil studentene også få et innblikk i de mange aspektene og kravene til virksomheten gjennom besøk på messer, selskaper og hjelpe under moteuke, slik at de ikke er uforberedte når de går inn på arbeidsmarkedet. Programmet har en varighet på 2 år.

Etter ferdigstillelse har studenten fått kunnskap om prinsippene i designprosessen, konseptet og skape en sammenhengende samling kombinert med tekniske ferdigheter som sying og mønstring. ... [-]

Danmark København
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk