European Film College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

European Film College er mer enn en film skole. Vi er en dansk folkehøyskole, tilbyr unge mennesker fra hele verden en 8½-måneders intens, hands-on film grunnutdanning (på engelsk). I løpet av sommeren har vi også et utvalg av en ukes film seminarer og workshops (på dansk). Studenter og lærere bor på campus, og skaper et unikt intens og sosialt miljø, utvikling rundt film.

European Film College ligger i landlige Ebeltoft, Danmark, og er unik i sin tilnærming til undervisning filmproduksjon. Alle med interesse i å lage filmer og lære om filmer er velkommen, og vi har studenter fra hele verden, vanligvis mer enn 25 nasjonaliteter på en gang.

Fordi det er et bolig skole, vil du leve og puste film 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Selv når du ikke er i klasse eller arbeider med et prosjekt du vil bli screening filmer, snakker filmer, analysere og diskutere dem.

European Film College tilbyr to typer kurs: hovedrett, en 8 ½ måned film grunnutdanning (på engelsk), og sommerkurs, et utvalg av en ukes film seminarer og workshops (på dansk).

På dette nettstedet bør du være i stand til å finne all informasjon du trenger om alle våre aktiviteter. Hvis du fortsatt har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss!

Steder

Ebeltoft

Address
Carl Th. Dreyers Vej 1
DK-8400 Ebeltoft
Denmark

DK-8400 Ebeltoft, Danmark