Les den offisielle beskrivelsen

European Film College er mer enn en film skole. Vi er en dansk folkehøyskole, tilbyr unge mennesker fra hele verden en 8½-måneders intens, hands-on film grunnutdanning (på engelsk). I løpet av sommeren har vi også et utvalg av en ukes film seminarer og workshops (på dansk). Studenter og lærere bor på campus, og skaper et unikt intens og sosialt miljø, utvikling rundt film.

European Film College ligger i landlige Ebeltoft, Danmark, og er unik i sin tilnærming til undervisning filmproduksjon. Alle med interesse i å lage filmer og lære om filmer er velkommen, og vi har studenter fra hele verden, vanligvis mer enn 25 nasjonaliteter på en gang.

Fordi det er et bolig skole, vil du leve og puste film 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Selv når du ikke er i klasse eller arbeider med et prosjekt du vil bli screening filmer, snakker filmer, analysere og diskutere dem.

European Film College tilbyr to typer kurs: hovedrett, en 8 ½ måned film grunnutdanning (på engelsk), og sommerkurs, et utvalg av en ukes film seminarer og workshops (på dansk).

På dette nettstedet bør du være i stand til å finne all informasjon du trenger om alle våre aktiviteter. Hvis du fortsatt har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

European Film College

Den 8½-måneders program på European Film College er et sted av muligheter. Mulighet til å utforske og utvikle dine ideer, talent og deg selv. Mulighet til å ta sjanser og ... [+]

En 8,5-MÅNED PROGRAM: Finn dine ferdigheter - Oppdag din VOICE

Den 8½-måneders program på European Film College er et sted av muligheter. Mulighet til å utforske og utvikle dine ideer, talent og deg selv. Mulighet til å ta sjanser og gjøre feil og å gjøre det på en trygg, oppmuntrende og inspirerende miljø. Bli med i programmet og få sjansen til å produsere, leve og puste film i nesten et år. Arbeid og bor på et sted hvor dine medstudenter, lærere, filmene du ser og profesjonelle filmskapere du møter kommer fra alle hjørner av verden.

Under 8½-måneders film grunnutdanning får du muligheten til å:

Fordyp deg i hands-on filmproduksjon Utvikle dine spesielle kreative ferdigheter under veiledning av fagfolk fra filmindustrien, som arbeider i det danske folkehøyskolen tradisjon Få massive hands-on erfaring kombinert med vanlige forelesninger og filmvisninger Bli en del av en intens film miljø hvor du og dine medstudenter vil produsere over 170 filmer i 34 uker, ved hjelp av state of the art film utstyr Lær om alle aspekter av filmverdenen, blant annet hvordan du kan arbeide i ekte filmteam Begynn et internasjonalt nettverk med medstudenter og filmskapere fra hele verden ... [-]
Danmark Ebeltoft
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
8 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Promo Video