Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Truemax akademi

3D CGI og animasjon er en blanding mellom kunst og teknologi som krever en fin balanse. Den brukes både i film og spill-bransjen så vel som i reklame og mange andre næringer. Siden 1998 Truemax Academy har spesialisert seg på undervisning 3D CGI og animasjon på både korte kurs samt en 3-årig utdanning som retter seg mot behovene i bransjen for godt utdannede ansatte - nå og i fremtiden. Truemax academy of 3D CGI-animasjon ble grunnlagt i 1998 og har siden utviklet høy kvalitet av programmer for utdanning og kurs.

Vi aksepterer studenter fra hele verden. For å være sikker på at det faglige nivået på utdanningen er så høy som mulig, Vi samarbeider med National Film School of Denmark, DADIU, EUCROMA samt flere andre skoler og fagfolk. Truemax akademiet tilbyr også flere kurs i 3D-grafikk samt i tegning og kurs tilpasset den enkeltes behov.

Vi tilbyr den beste instruktører og lærere, spesialister og kreative guruer, som er - og må være - i forkant av utviklingen. Gjesteforelesere og instruktører inkluderer noen av verdens beste 3D-artister og eksperter fra internasjonale produksjons-selskaper som Pixar, Dreamworks, ILM, EA og Walt Disney Company

Langsiktige programmer og korte kurs

Basert i Danmark, Truemax akademi utvikler og tilbyr langsiktige programmer for utdanning samt korte kurs i 3D datagrafikk og animasjon for å møte kravene fra industrien og næringslivet for riktig opplæring ansatte, både nå og i fremtiden .

I samarbeid med 3D-bransjen

Unike kurs og programmer er under stadig utvikling i nært samarbeid med en formell utdanning komité bestående av representanter fra verden av TV, film, spillutvikling og næringsliv.

Våre programmer og kurs er anerkjent som noe av det beste i Europa. Som et resultat av dette, holder vi tiltrekke flere og flere internasjonale studenter. I tillegg holder vi vår utdanning up-to-date med hjelp av vår utdanningskomiteen og vårt brede faglige nettverk innen 3D-bransjen. Alt dette gjenspeiler at vi ønsker å tilby den beste utdannelse for våre studenter.

Truemax academys Mission & Vision

Å kombinere og balansere mellom kunst og teknologi, og for å gi karrieremuligheter for de kreative og kunstneriske studenter. For å opprettholde og stadig utvikle det nære samarbeidet med utdanningskomiteen. Hvis du vil fortsette å tiltrekke seg og bruke de beste internasjonale kreative og profesjonelle 3D-artister som instruktører. For å oppfylle ambisjonen om å lage 3D datagrafikk og animasjon av høyeste kvalitet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

TRUEMAX Academy

3D Digital Artist / 3D Spill Artist Programmet er organisert i samarbeid med vår pedagogiske styre som består av representanter for de store danske og internasjonale 3D-s ... [+]

3D Digital Artist / 3D spill Artist Har du lyst til å jobbe med spill, filmer og reklamer? Bli undervist av noen av de beste 3D-instruktører i verden Har 90% sjanse for internship Nettverk mens du studerer og bedre sjansene dine for å gjøre det i virksomheten? Vær eligeable for Student Grant (SU) Starte kurset når som helst og gå i ditt eget tempo selv om hver del må være gjennomført innen tre måneder.

Utdanningsprogrammet omfatter tre områder: Teori, praktisk, og selvstudium.

Den 3D Digital Artist / 3D spill Artist Programmet er organisert i samarbeid med vår pedagogiske styre som består av representanter for de store danske og internasjonale 3D-selskaper.... [-]

Danmark Copenhagen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk