Ajman University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ajman University er en leder i UAE høyere utdanning i dag, i morgen og utover.

Ajman University (AU) har vært i forkant av UAE utdanning siden den ble grunnlagt som det første private universitetet i Gulf-regionen for 30 år siden. Med den nylige tillegget til et College of Medicine, omfatter landemerket institusjonen (med campus i Ajman og Fujairah) nå 9 høgskoler som tilbyr 23 bachelor- og 10 kandidatprogrammer. AUs programmer er akkreditert av UAEs undervisningsdepartement. I tillegg arbeider AU med internasjonal akkreditering for spesifikke programmer samt Universitetet som helhet.

AUs rike blanding av internasjonale fakultet og studenter - henholdsvis 35 og 72 forskjellige nasjonaliteter - er hjørnesteinene til AUs miljø for innovasjon, ekspertise og samfunnsansvar. AU har som mål å bli internasjonalt anerkjent som et av de ledende universitetene i den arabiske verden.

Fakultet og studenter legemliggjør universitetets "Gjør det Happen" motto. Tilfelle er italienske forelesere Emanuela Corti og Ivan Parati. Når den dynamiske duoen ikke lærer design i College of Engineering, skaper de innovative klær som tjener flere formål. Deres høyteknologiske klær, kjent som "Sensewear", kan brukes av noen, men er spesielt relevante for de med sensoriske behandlingsforstyrrelser som oftest er forbundet med autisme og Asperger syndrom. Sensewear vant Grand Prix på Lexus Design Awards i Japan 2015, og oppnådde de beste "wearable tech" -prisene i Venice Design Week i 2016 og på Health Tech

Ajman University er sosialt ansvarlig en del av det kollektive DNA. Studentene her viser stor lidenskap for sine studier og dyp medfølelse mot samfunnet. De har mange muligheter til å dele det de har lært i klasserom med samfunnet som helhet. Hvert semester besøker frivillige grupper steder som Nepal og Zanzibar for å tilby sine tjenester - fra helsevesen til språkundervisning. Lokalt serveres over 500 dentalpasienter hver dag på AUs gratis tannklinikk på campus. Og med det siste tillegget til en mobil tannlege, vil tannlegen snart være tilgjengelig for de som mangler transport.

Siden åpningen i 1988 har AU uteksaminert over 36 000 studenter som hagler fra 84 nasjoner . Arbeider i en rekke yrker - fra tannlege til informasjonsteknologi; apotek til lov massekommunikasjon til bedriftsadministrasjon - AU alumni omfatter nå 14 alumni kapitler over hele verden.

Ajman University oppdrag, visjon og kjerneverdier er forankret i et fast engasjement for kompetanse, innovasjon og samfunnsansvar.

Oppdrag

Ajman University (AU) er en multikulturell akademisk institusjon som tilbyr et bredt spekter av høy kvalitet og relevante akademiske programmer. Universitetet arbeider for å tilfredsstille behovene til studenter, alumner, arbeidsgivere og samfunn gjennom kvalitetsutdanning, stipend og samfunnsengasjement. AU utvikler velafrundede akademikere som er profesjonelt kompetente, sosialt ansvarlige, innovative og aktive bidragsytere til bærekraftig utvikling i UAE og utover.

Syn

Ajman University har som mål å bli internasjonalt anerkjent som en av de ledende universitetene i den arabiske verden for sitt banebrytende læringsmiljø, effektiv forskning, ansvarlig oppsøking og samfunnsengasjement.

Kjerneverdier

Excellence: Alle AU-aktiviteter utføres i henhold til de høyeste internasjonale standarder.

Integritet: AU overholder prinsippene om ærlighet, pålitelighet, pålitelighet, åpenhet og ansvarlighet.

Inklusivitet: AU omfatter delt styring, inspirerer toleranse og fremmer mangfold.

Sosialt ansvar: AU fremmer samfunnsengasjement, miljømessig bærekraft og global medborgerskap. Det fremmer også bevissthet om og støtte for behovene og utfordringene til de lokale og globale samfunnene.

Innovasjon: AU støtter kreative aktiviteter som nærmer seg utfordringer og problemstillinger fra flere perspektiver for å finne løsninger og forske kunnskaper.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Arabisk

Se Høyere Diplomer » Se BScs » Se Master » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se PhD » Se MA » Se MSc » Se Bachelor - Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Diplom

Profesjonelt Diplom I Undervisning (Graduate Program)

Campus Heltidsstudier August 2018 De forente arabiske emirater Ajman

Profesjonell Diplom-programmet i undervisning tilbys av Institutt for utdanningsvitenskap. Programmet tar sikte på å kvalifisere bachelorgrad kandidater som ønsker å bli med i lærer yrket. [+]

Profesjonell Diplom-programmet i undervisning tilbys av Institutt for utdanningsvitenskap. Programmet tar sikte på å kvalifisere bachelorgrad kandidater som ønsker å bli med i lærer yrket. Det bidrar også til å forbedre kvalifikasjonen til lærere som jobber på utdanningsområdet og utvikler dem pedagogisk.

De generelle målene og resultatene av programmet er avledet av grunnleggende pedagogisk kunnskap og ferdigheter som læreren må ha i lys av de nyeste relevante kravene og de internasjonale standarder.

Programmål:

1. Gi eleven kunnskap og ferdigheter som er relatert til pedagogiske kvalifikasjoner av områdene undervisningsmetoder, psykologi, læreplaner, klasserom, testing og evaluering.... [-]


Videoer

Grand Prize in the national category of UAE AI & Robotics Award for Good

We know our way | #AUgrad2017

Kontakt

Ajman University of Science And Technology

Adresse, linje 1 P.O. 346 Ajman
Ajman, Ajman, De forente arabiske emirater
HJemmeside http://www.ajman.ac.ae/
Telefon +971 6 748 2222