Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

Convertas er et pålitelig rådgivende firma som hjelper organisasjoner med å utvikle sine aktiviteter for å tilpasse seg deres mål i å vedta beste praksis.

På Convertas hjelper vi bedrifter å forbedre ytelsen og vokse, finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Vi tilbyr en rekke spesialiserte tjenester på alle områder av virksomheten, og arbeider hånd i hånd med våre kunder som hjelper dem med å utvikle sine organisasjoner.

Convertas kompetanse er basert på mange års erfaring med å jobbe med kunder fra ulike bransjer, i Midtøsten, Afrika, Europa og Asia.

Vårt hovedmål er å hjelpe virksomheten din til å forbedre ytelsen og vokse ved å identifisere og løse problemer, finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Enten et stort selskap, en SME eller en ideell organisasjon, hjelper vi med å utvikle dine aktiviteter, og redusere kostnadene.

På Convertas det brede spekteret av tjenester vårt tilbud attraktivt med mange utfordringer og muligheter for utvikling. Vårt tilbud strekker seg til alle forretningsområder, og arbeider hånd i hånd med våre kunder som hjelper dem med å utvikle organisasjonene.

Hva vi gjør

Vårt utvalg av konsulenttjenester fokuserer på strategisk ledelse og problemløsning i markedsføring, menneskelige ressurser, kvalitet, finans, anskaffelse og forsyningskjede. Våre konsulenter er klare til å hjelpe kundene å planlegge og gjennomføre prosjekter, rådgivning og brainstorming med dem for å produsere praktiske resultater og forbedre strategisk tenkning.

På Convertas trener vi mennesker på alle områder av virksomheten, inkludert ledelse, HR-ledelse, markedsføring, finans, innkjøp og logistikk, målrettingsorganisasjoner, ledere og ansatte.

Vårt oppdrag

Convertas er et pålitelig rådgivende selskap som hjelper organisasjoner med å utvikle sine aktiviteter for å tilpasse seg sine mål, ved å vedta de beste praksiser.

Vi hjelper bedrifter med å forbedre deres ytelse og vokse, ved å planlegge, løse problemer og finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Vi tilbyr en rekke spesialiserte tjenester på alle områder av virksomheten, og arbeider hånd i hånd med våre kunder som hjelper dem med å utvikle sine organisasjoner.

Vår visjon

Convertas visjon er å være pålitelig rådgiver innen alle områder av virksomheten over hele verden, et ledende rådgivende firma, klarert for sin høye kompetanse i ulike forretningsområder.

Våre verdier

  • Excellence: Vi er forpliktet til å levere utmerket service til våre kunder som overgår deres forventninger
  • Integritet: Det vi lover er det som skal leveres. Å ha sterke moralske prinsipper er vår livsstil. Vi leverer resultatorienterte tjenester.
  • Kreativitet: Vi skaper nye muligheter for våre kunder gjennom våre tjenester, problemløsing og strategisk planlegging.
  • Ledelse: Vår ledelse er basert på visjonen vi har som inspirerer og motiverer andre.

Trening og utvikling

Vi organiserer trening på alle områder av virksomheten, inkludert Strategisk ledelse, Human Resources Management, Marketing

Vår treningsmetode

Som folk ikke husker mye om hva de leser eller hører, bygger metodikken mer på bruk av audiovisuell innvirkning som er mer effektiv enn forelesningsstilen. Presentasjoner, videoer og simuleringsmetoder har vist seg å være svært effektive for folk å huske.

Videre er å gjøre og undervise de beste kjøretøyene for å lære og huske. Dette innebærer å involvere læreren i læringsprosessen ved å samhandle, gjennom å fullføre regneark og oppfordre til å forklare og presentere hva som er oppkjøpt.

Treningsøkter holdes enten som offentlige kurs i 3 til 5 sammenhengende dager på hotellsteder i et konferansesett eller på kundens lokaler som interne kurs.

Vi håndterer også individuelle opplæringsprogrammer (ITPs) for enkeltpersoner som ber om at kursene skal skreddersys for deres omfang av arbeid eller deres behov. Dette er en til en coaching stil trening tilgjengelig for de fleste

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Convertas

Dette kurset gir grunnleggende og grundige praktiske teknikker som gjør at du kan utmerke seg på din arbeidsplass. ... [+]

Dette kurset gir viktige og grundige praktiske teknikker som gjør at du kan utmerke seg på din arbeidsplass. I dette kurset lærer du tverrfaglig beste praksis som for eksempel å være en bedre bedriftsforfatter og en mesterkommunikator.

Dette kurset fokuserer også på betydningen av å gi eksepsjonell intern og ekstern kundeservice og virkningen av å gjøre dette.

Videre vil du grundig ha muligheten til å diskutere virkningen av stress på arbeidsplassen og måter å gjøre stress til en fordel. Du vil også lære hvordan mastering din effektive bruk av tid uunngåelig vil øke produktiviteten og redusere stressnivået ditt. Et annet tema du vil dykke inn er å organisere og drive et effektivt og profesjonelt møte. Til slutt lærer du i detalj hvordan du kan forbedre telefonens håndteringsfunksjoner.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Vellykkede organisasjoner vil alltid få flere muligheter. Det er da når man administrerer utvidelsen blir viktig. For et team for å administrere flere prosjekter er det e ... [+]

Vellykkede organisasjoner vil alltid få flere muligheter. Det er da når man administrerer utvidelsen blir viktig. For et team for å administrere flere prosjekter er det et behov for unike teknikker og verktøy. Denne opplæringen vil bidra til vellykket styring av flere prosjekter på samme tid.

MålForstå forskjellen mellom enkelt og flere prosjektledelsesområderNøkkelprinsipper for prosjektledelseOvervåker flere prosjekterHvordan lage praktiske og relevante verktøy for å overvåke flere prosjekterAdministrere flere prosjektbudsjett og økonomiAktualitet og kvalitetsstandard søknad for flere prosjekterHRM prinsipper for flere prosjekterHvem skal delta

Dette programmet er nødvendig for prosjektledere, offiserer og enhver som er involvert i prosjektledelse... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Menneskeadferd er påvirket av situasjonen, men mer av deres forståelse av verden rundt dem. Det gjør noen mennesker vanskelig for andre. ... [+]

Menneskeadferd er påvirket av situasjonen, men mer av deres forståelse av verden rundt dem. Det gjør noen mennesker vanskelig for andre.

De fleste av oss må håndtere vanskelige mennesker en eller annen gang. Spenningen ved å håndtere vanskelige mennesker kan skape en mangel på produktivitet og motvilje mot å komme på jobb.

MålForstå forskjell i menneskerForståelse for menneskelig atferdsmønster og personaForstå hvorfor folk blir vanskelige å håndtereUnngå manipulasjoner av vanskelige menneskerUtvikle tillit til å håndtere en rekke forskjellige typer menneskerBruk av konfliktløsningsteknikkerBruk ord som de-eskalerer og gir kritikk effektivtBruk selvsikkerhetsadferd og se umiddelbare resultaterHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
3 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

MSP-kurset gir kunnskap om MSP®-prinsipper, styringsemner og transformasjonsstrømmer definert i MSP®-rammeverket, en kjent Prosjektstyringsstandard. Rollene og ansvaret f ... [+]

Kurset for å administrere vellykkede programmer gir kunnskap om MSP®-prinsipper, styringstemaer og transformasjonsstrømmer definert i MSP®-rammeverket, en kjent Prosjektstyringsstandard.

Rollene og ansvaret for programstyring som er forklart i dette kurset, vil fremme din evne til å engasjere og møte forretningskravene til dine kunder. Med denne opplæringen vil du kunne demonstrere bedre programledelseferdigheter, forbedret tilpasningsevne og fleksibilitet når du arbeider i et flyktig, evigvarende programmiljø.

MålOppnå relevant kunnskap og ferdigheter som kreves av MSP FoundationUtvikle en forståelse av hvordan prosjekter passer inn i et programHa en fungerende kunnskap om og vise sterk forpliktelse til prinsippene og prosessene i ProgramstyringUtvikle en løsningsorientert tilnærming til risikoreduksjon, problemstyring, kvalitetskontroll og interessentstyringVære i stand til å definere og lede en organisasjons programstyringsstrategiHvem skal deltaFagfolk ansatt i en programledelse rolleSenior prosjektledereProgramledereOperasjonelle ledereKvalitetssikringspersonellmoduler... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Planlegging er både den mest kritiske og mest utfordrende fasen av enhver anskaffelsesoperasjon. Det gir retning mot hvordan funksjonen har til hensikt å sikre forsynings ... [+]

Planlegging er både den mest kritiske og mest utfordrende fasen av enhver anskaffelsesoperasjon. Det gir retning mot hvordan funksjonen har til hensikt å sikre forsyningssikkerheten til organisasjonen.

Når det gjelder budstyring, vil en solid anskaffelsesplan bidra til å balansere de ofte motstridende målene for å generere besparelser og tilfredsstille interne kunder. I dette kurset gir vi en grundig forklaring på hvordan du skal nærme planlegging av innkjøpsmål og tiltak.

Vi dykker inn i de forskjellige kvalitative og kvantitative prognoseteknikkene som de vedrører lagerplanlegging, og vi demonstrerer hvordan ulike leverandørintegrasjonsstrategier kan brukes for å bidra til å opprettholde operasjoner og prosjekter.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette praktiske kurset i logistikk vil forberede deg på en spennende karriere innen logistikk. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programme ... [+]

Dette praktiske kurset i logistikk vil forberede deg på en spennende karriere innen logistikk. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programmet som grunnlag for videre studier i dette raskt voksende feltet. Denne kvalifikasjonen tilbyr en unik, rimelig, kostnadseffektiv mulighet for elevene

MålLei et vinnende logistikk team, avdeling eller prosjektForstå de praktiske og nyeste teknikkene innen logistikkledelseGi andre til å levere resultater i logistikkadministrasjonForsikre deg om at varene er riktig innspilt, lagret, strømpe og forsyninger etter de nyeste bedriftskraveneSørg for at lagrings- og forsyningsprinsippene oppfylles.Administrer internasjonal logistikk av større skalaer.Hvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette praktiske kurset vil forberede deg på en spennende karriere i ledelse. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programmet som grunnlag for ... [+]

Dette praktiske kurset vil forberede deg på en spennende karriere i ledelse. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programmet som grunnlag for videre studier i dette raskt voksende feltet. Denne kvalifikasjonen gir en unik, rimelig og kostnadseffektiv mulighet for elevene for å sikre at de oppfyller markedets krav til konkurranse.

MålOppnå beste praksis i budsjetteringForstå den strategiske rollen til kostnadsbegreperForklar kostnadskonseptene for bruk av kostnadsinformasjon for styringskontrollBeskriv budsjettrollens rolle i styringsprosessenDiskuter viktigheten av strategi og rolle i hovedbudsjettetForbered et mesterbudsjett og forklare sammenhengen mellom den støttende tidsplanenForstå nulbaserte, aktivitetsbaserte og kaizen-tilnærminger til budsjetteringForklar essensen av kontrollsystemerUtvikle fleksible budsjetter for å vurdere kortsiktige økonomiske resultaterIdentifiser ulike kostnadskontrolltiltakMål og evaluer ytelsenHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Effektiv styring av menneskelige ressurser blir i økende grad sett på som en positiv innvirkning på ytelsen og konkurransesuksessen i både store og små organisasjoner. Si ... [+]

Effektiv styring av menneskelige ressurser blir i økende grad sett på som en positiv innvirkning på ytelse og konkurransedyktig suksess i både store og små organisasjoner. Siden menneskelige ressurser er blitt sett på som mer kritiske for organisatorisk suksess, har mange organisasjoner innset at det er menneskene i en organisasjon som gir en konkurransefortrinn.

MålForstå viktigheten av mennesker som organisasjonens viktigste ressursLær hvordan en organisasjon skal administrere sine menneskelige ressurserSørg for å rekruttere den riktige personen i riktig posisjon med den riktige pakken med fordelerArbeidskraft planleggingBruk de mest effektive rekrutteringsmulighetene og moderne verktøyForstå passende belønning filosofi og strategi og hvordan å maksimere deres effektivitetMenneskelige ressurserutvikling og fordelerHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

God kundeservice kan betraktes som den store differensieringen mellom bedrifter. Selv om konkurrerende produkter ofte er liknende og likevel lett kan dupliseres, er god k ... [+]

God kundeservice kan betraktes som den store differensieringen mellom bedrifter. Selv om konkurrerende produkter ofte ligner og kan likevel enkelt dupliseres, er god kundeservice et helhetlig system som krever en vedvarende organisasjonsmessig innsats, drevet av toppen og gjennomsyring av alle aspekter av organisasjonskulturen. Den resulterende kunde-sentriske organisasjonen blir en formidabel konkurrent hvis modell ikke enkelt kan kopieres.

I dette kurset ser vi på hva som trengs for å bygge en kundeorientert organisasjon. Case-studier, selvutvärderingsøvelser, bruk av servicekvalitetsverktøy, videoklipp med debriefs, muntlige og skriftlige spørsmål som resulterer i debatter og mer, blir alle brukt i dette kurset i tillegg til korte konsulent- og deltakerpresentasjoner.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset skal gi deltakerne den kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utføre en grundig analyse av et prosjekt i planleggings- og gjennomføringsfasene. Deltaker ... [+]

Dette kurset skal gi deltakerne den kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utføre en grundig analyse av et prosjekt i planleggings- og gjennomføringsfasene.

Deltakere i dette interaktive kurset vil lære alle kritiske verktøy og teknikker som kreves for å ta beslutninger for å optimalisere den vellykkede gjennomføringen av et prosjekt i et dynamisk miljø

MålKompetansen og tilliten til å bruke en praktisk prosjektplanleggingsteknikk.Evnen til å avgjøre om et prosjekt virkelig kan leveres på tid og i budsjett.En forståelse for hvordan du oppdager risikoen som er nødvendig for å møte en begrenset leveringsdato.Tilliten til å kommunisere prosjektet "trade-offs" tydelig.Still oppnåelige mål med kunder, ledere og prosjektmedlemmer.Kunnskapen om hvordan man registrerer faktiske prosjektfremdrift og deretter bruker prosjektets grunnlinje til å oppdage og styre varians.Evnen til å "ramme" dine spørsmål når du analyserer prosjektplanen for å oppdage skjulte avvikHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
3 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset er å gi deltakerne den kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utvikle en konsistent visjon for å styre en organisasjons handlinger, beslutninger og ress ... [+]

Dette kurset er å gi deltakerne den kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utvikle en konsekvent visjon for å styre en organisasjons handlinger, beslutninger og ressursallokering.

Strategisk planlegging bør være basert på verdien skapt av organisasjonen for sine kunder, og bør posisjonere organisasjonen som en verdiskapende forretningspartner til de kundene.

MålOppdragssyn og mål for en organisasjonSWOT-analyse med grundig undersøkelse av alle komponenterSammenligning av SOWT med andre verktøy (f.eks. PEST)Perception og underbevisst nivå tenkningVerdier og troTyper strategier og deres brukUtarbeide handlingsplaner for gjennomføring av en strategisk planImplementere og overvåke strategiske planerHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Denne hands-on kurset vil fremme data massasje, modellering, integrasjon og automatisering ferdigheter til nye nivåer. Du vil også beherske normalisering og massering av ... [+]

Denne hands-on kurset vil fremme data massasje , modellering, integrasjon og automatisering ferdigheter til nye nivåer. Du vil også beherske normalisering og massering av støyende data, utarbeidelse av rapporter, analyse og forsoning.

Dette er et Excel-basert kurs slik at du kan utvikle et nytt nivå av kompetanse og legge umiddelbar verdi til jobben din.

MålBruk Excel-rapporteringskompetanse innen næringsliv, økonomi og regnskap ved å forbedre datasnitt og dicing, data massasje og data analyse ferdigheter.Bruk pivottabeller og pivottabeller til å utføre automatisert rapportskriving, analyse og avstemming mest effektivtUtvikle spesielle flash- og styringsrapporter ved å koble sammen Excel med Access, web, tekst, SQL og andre databaserGjenta oppgaver og generer rapporter effektivt ved å registrere, kjøre og redigere makroerSkaff deg mange tips og triks som forbedrer arbeidseffektivitetenHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette programmet vil introdusere Business Intelligence (BI), praktisk, slik at du kan rydde, normalisere og tolke store datamengder. Du vil kunne etablere historiske rela ... [+]

Dette programmet vil introdusere Business Intelligence (BI) , praktisk, slik at du kan rydde, normalisere og tolke store datamengder. Du vil kunne etablere historiske relasjoner, analysere dagens situasjon og forutsi fremtidige strategier.

Anvendelsen av BI er grenseløs og dekker operasjonelle, taktiske og strategiske forretningsbeslutninger. Den spenner over alle avdelinger og kaskader til alle brukere som utfører datarensing, rapportering, analyse, modellering, integrasjon og automatisering.

I dette kurset bruker vi MS Excel utelukkende som et ultimat og lett tilgjengelig BI-verktøy, slik at du kan utvikle et eksklusivt nivå av kompetanse og legge umiddelbar verdi til din jobb og bedrift.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette praktiske kurset vil forberede deg på en spennende karriere innen ledelse og ledelse. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programmet s ... [+]

Dette praktiske kurset vil forberede deg på en spennende karriere innen ledelse og ledelse. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programmet som grunnlag for videre studier i dette raskt voksende feltet. Denne kvalifikasjonen gir en unik, rimelig og kostnadseffektiv mulighet for elevene for å sikre at de oppfyller markedets krav til konkurranse.

MålRekruttering - stilling vurdering, reklame; intervju ferdigheter; utvalgsteknikkerRetensjon - induksjon, orientering, utvikling, belønningerPrestasjonsstyring - innstilling av forventninger, nøkkelansvarTrening og coaching for ytelse og levering av effektiv tilbakemeldingOversikt over de juridiske kravene som HRM praktisererHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Forretningsforetak er alltid i fare. Slike risikoer kan omfatte beslutningsrisiko, estimering og planlegging av risiko, prosess og prosedyrer mv. Dette verkstedet kombine ... [+]

Forretningsforetak er alltid i fare. Slike risikoer kan inkludere beslutningsprosesser, estimering og planlegging av risiko, prosess og prosedyrer osv. Det er åpenbart at en risiko er svindel eller andre typer misbruk av forretningsmessige ressurser.

Dette verkstedet kombinerer internasjonale standarder for ulike typer risikostyring og er utviklet av erfarne eksperter. Kurset skal gjøre det mulig for ledere å ha gode kunnskaper og finans / revisjon fagfolk for å få ferdigheter som er relevante for risikostyring.

MålIdentifisere ulike typer forretningsmessige eiendeler,Beskriv strukturen og elementene i et internt kontrollsystem,Identifiser forretningsmessige muligheter og initier planer for å håndtere dem riktigUtvikle aktiva kontrollaktiviteter,Forklar hvordan du effektivt kan gjennomføre aktivitetsstyringsaktiviteter.Hvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Verkstedet er designet for ledere som mangler kunnskap i regnskap og økonomi. Bedriftseiere og ledere må ofte signere og godkjenne regnskap og tolke dataene. ... [+]

Verkstedet er designet for ledere som mangler kunnskap i regnskap og økonomi. Bedriftseiere og ledere må ofte signere og godkjenne regnskap og tolke dataene.

De vil lære å bruke informasjon fra regnskap for deres planleggings- og styringsarbeid og hvordan man vurderer virksomhetens ytelse gjennom finansregnskap (for eksempel identifisere uregelmessige variabler for siste periode ...)

MålIdentifisere funksjonene til regnskapsinformasjon i beslutningsprosessenForklar elementene i regnskapetUtfør grunnleggende analyse av økonomiske resultaterBruk regnskapsinformasjon for beslutningstakingHvem skal delta

Denne workshopen er laget for eiere og ledere i små og mellomstore bedrifter, inkludert styret, instituttleder, spesielt de som ikke har faglig kunnskap i regnskap og finans og andre som vil bruke informasjonen som er tilgjengelig fra finansielle rapporter til å ta avgjørelser.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
3 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset dekker de nyeste essensielle praksisene i prognose, planlegging, anskaffelse, transport, lagring og logistikk. Det dekker forsyningskjeden (SCOR) rammeverk f ... [+]

Dette kurset dekker de nyeste essensielle praksisene i prognose, planlegging, anskaffelse, transport, lagring og logistikk.

Det dekker forsyningskjeden (SCOR) rammeverk for kontinuerlig forbedring av ytelsen over hele forsyningskjeden.

Leverandører er viktige interessenter for å bestemme kvalitet og utfall. Riktig ledelse av forsyningskjeden kan sikre at du arbeider med støttende leverandører. Implementering av supply chain management gir den riktige produksjonen, som krever en stor forpliktelse fra ditt eget ledelsesteam.

MålKjenne trender og moderne praksis i leverandørkjeden og logistikkledelsenPraksisprognoser og inventaroptimaliseringsteknikkerVurder elementkategorier og formuler passende sourcingstrategierBeskriv rollen og målsettingene for transportstyring i logistikkBruk verdiskapende lagringsteknikkerBruk forsyningskjedeoperasjonsreferanse (SCOR) rammeverk for styring av forsyningskjedenes ytelseHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Kurset er utformet som et verksted hvor deltakerne først utarbeider en SWOT-analyse for HR-funksjonen i egen organisasjon, og identifiserer deretter de ulike nødvendige f ... [+]

Kurset er utformet som et verksted hvor deltakerne først utarbeider en SWOT-analyse for HR-funksjonen i egen organisasjon, og identifiserer deretter de ulike nødvendige ferdighetene og kompetansene som gjør at de kan bygge og utvikle både deres individuelle og avdelingsledende HR-ledelse, derav forvandle seg til verdiskapende ledere.

Kurset vil også benytte en blanding av interaktive teknikker som forelesninger, case-studier og gruppediskusjoner som har til formål å sementere forståelse og gi eksempler på internasjonal beste praksis.

MålUtvikle teknikker for å knytte sine interne HR-prosesser og aktiviteter med utenfor forventningerForklar de seks samtidige HR-kompetansene som definerer HR-profesjonalitet, og som tillater dem å bli verdiskapende ledere eller fagfolkBruk de nødvendige verktøyene for å vurdere og forbedre hver av de seks kompetansene for HR-ledelseForsvar moderne HR-analytiske verktøy og bruk dem senere i deres organisasjoner for å generere data og rapporter fra forretningsinformasjonGenerer HR intelligens som bidrar til å minimere risikoen forbundet med investeringer i menneskelige investeringerOpprett en effektiv HR-avdeling som leverer forretningsresultaterGenerer passende forretningsbeslutningerHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset vil gjøre deg i stand til å forvandle deg selv og din HR-avdeling til en forretningspartner som er i stand til å levere resultater og verdiskapning til organ ... [+]

Dette kurset vil gjøre deg i stand til å forvandle deg selv og din HR-avdeling til en forretningspartner som er i stand til å levere resultater og verdiskapning til organisasjonen.

Dette kurset er basert på den nyeste forskningen og beste praksis knyttet til human resources management. Det gir nye erfaringer og eksempler til deltakerne, samt innsikt og forståelse av hva som gjør en vellykket HR-forretningspartner.

Kurset bruker en integrert blanding av treningsmetoder, inkludert forelesninger, case-studier, gruppearbeid og deling av erfaring. Deltakere vil gjennomgå ulike HR-strategier, design nøkkelindikatorer og identifisere kompetanseene som er nødvendige for å lykkes med HR som forretningspartner.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

International Financial Reporting Standards (IFRS) er verdens mest anvendte regnskapsstandarder. Over 120 land krever nå eller tillater bruk av IFRS. Over 7000 offentlige ... [+]

International Financial Reporting Standards (IFRS) er verdens mest anvendte regnskapsstandarder. Over 120 land krever nå eller tillater bruk av IFRS. Over 7000 offentlige selskaper i EU har fulgt IFRS siden 2005. De fleste andre land enten vedtar IFRS eller har besluttet å konvergere sine nasjonale standarder med IFRS.

Dette femdagsforløpet gir en grundig og detaljert oversikt over alle viktige tekniske IFRS-krav, og inkluderer illustrerende årsregnskap, casestudier, eksempler, dekning av de viktigste IFRSene og interaktiv deltakelse fra delegatene. I tillegg til en gjennomgang av dagens IFRS, mottar kursdelegere også en oppdatering om de store nye standardene for inntekter, leieavtaler og finansielle instrumenter og den sannsynlige effekten av vedtaket.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Det er vanskelig å opprette og implementere de nødvendige forskriftene og prosedyrene for å kontrollere ulike typer forretningsmessige eiendeler. Kontrollerende eiendeler ... [+]

Det er vanskelig å opprette og implementere de nødvendige forskriftene og prosedyrene for å kontrollere ulike typer forretningsmessige eiendeler.

Kontrollerende eiendeler er hovedsakelig avhengig av de som administrerer dem. (Selv om dette er en viktig faktor, er det ikke unikt for kontrollsystemet.) Det legges liten vekt på evalueringen og definisjonen av risiko ved opprettelse av kapitalstyringsmetoder.

MålIdentifiser de ulike typer forretningsmessige eiendelerBeskriv strukturen og elementene i et internt kontrollsystemUtvikle aktiva kontrollaktiviteterForklar hvordan du effektivt kan gjennomføre aktivitetsstyringsaktiviteterHvem skal delta

Dette kurset er designet for ledere og ansatte i små og mellomstore bedrifter, inkludert bedriftseiere, styremedlemmer, aksjonærer, styre og veileder. Det vil være verdifullt for alle som er nye for å finansiere hvem som skal styre eller kontrollere forretningsmessige eiendeler.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Kreativitet, problemløsning og beslutningstaking hjelper ikke bare deg med å skape bedre løsninger, det skaper en positiv opplevelse som gir raskere innføring av nye idee ... [+]

"Fantasi er viktigere enn kunnskap. For selv om kunnskap definerer alt vi for øyeblikket kjenner og forstår, peker fantasi på alt vi kan oppdage og skape. "Albert Einstein

Det er en prosess som hjelper deg med å omdefinere problemene og mulighetene du møter, komme opp med nye, innovative svar og løsninger, og deretter utføre handling. De brukte verktøyene og teknikkene gjør prosessen morsom, engasjerende og samarbeidende.

Kreativitet, problemløsning og beslutningstaking hjelper ikke bare deg med å skape bedre løsninger, det skaper en positiv opplevelse som gir raskere innføring av nye ideer. Etter å ha forstått tankemekanismene, vil vi gi deg metoder og verktøy som du vil øve under øktene, og som kan hjelpe deg på jobb eller i livet, og fra de mest verdslige situasjonene til de vanskeligste eller uvanlige... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette programmet fokuserer på de praktiske ferdighetene fagfolk trenger å utvikle og vedlikeholde for å lede andre og være agent for forandring. ... [+]

Dette programmet fokuserer på de praktiske ferdighetene fagfolk trenger å utvikle og vedlikeholde for å lede andre og være agent for forandring.

Dette programmet begynner med å undervise deltakerne i ledelsen og fortsetter ved å undervise deltakere verdifulle ferdigheter i mellommenneskelig kommunikasjon, liten gruppekommunikasjon, konflikthåndtering, interkulturell kommunikasjon, skriving og styring av organisasjonsendring.

MålKommuniser ideer tydelig, kraftfullt og med vilje å inspirere og lede andre til å skape visjon, forme kultur og oppnå organisasjonsmål.Utvikle sterke interaktive kommunikasjonsferdigheter for å styrke relasjoner på tvers av lag, avdelinger og hierarkiske nivåer.Utvikle kommunikasjonsstrategier for lagbygging for effektivt å samarbeide for bedre problemløsning og beslutningstaking.Forvandle ødeleggende konflikter til konstruktiv konflikt, samtidig som du bygger tillit til organisasjonen og skaper et produktivt arbeidsmiljø.Gjenkjenne kulturelle forskjeller i og på tvers av organisasjoner og bruk beste kommunikasjonspraksis for å øke forståelsen og god vilje.Planlegg, introdusere og implementere en vellykket endring med ansattes støtte i dagens komplekse forretningsmiljø.Bygg, administrer og led virtuelle lag mens du implementerer strategier for å maksimere samarbeid og produktivitet.Bruk kraftige skriveferdigheter til å lage effektive meldinger som gir ønskede resultater i ulike forretningskontekster.Hvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset gir ledertrening og ferdigheter som kreves for å administrere deg selv og andre mennesker og demonstrerer hvordan utmerket ledelse forvandler organisasjoner. ... [+]

Dette kurset gir ledertrening og ferdigheter som kreves for å administrere deg selv og andre, og demonstrerer hvordan utmerket lederskap forandrer organisasjoner. Det er store utfordringer for dagens ledere som forsøker å forme organisasjoner for i morgen.

Nye modeller for lederskap er i ferd med å møte disse utfordringene, og disse utviklingen krever en annen tilnærming til å tenke på effektivt lederskap. Det er også en økende etterspørsel etter etisk og engasjerende lederskap som forbedrer ansattes ytelse og trivsel, samt organisasjonens ytelse.

MålLegg vekt på den kritiske studien av lederskap og dens implikasjoner for globalt lederskapInnfør valgte teoretiske rammerBruk lederskapsteorier til å øveUtvikle personlige lederegenskaper og stilHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Mikrokreditt innebærer tildeling av små lån til entreprenører eller håndverkere som ikke har tilgang til konvensjonelle banklån. Mikrokreditt vokser spesielt i utviklings ... [+]

Mikrokreditt innebærer tildeling av små lån til entreprenører eller håndverkere som ikke har tilgang til konvensjonelle banklån. Mikrokreditt vokser spesielt i utviklingsland, hvor det tillater å oppfylle mikroprosjekter, fremme aktiviteten og skape rikdom.

Mikrokreditt praktiseres også i utviklede land.

Dette kurset er å gi den nødvendige plattformen for å dele erfaringer mellom beslutningstakere, bankfolk og bedriftsutvikling byråer for å utvikle behovsbaserte kredittordninger for mikroentreprenørers utvikling. Det vil gi en tiltrukket plattform for å dele erfaringer og dermed utvikle behovsbaserte kredittordninger for økonomisk empowerment av ungdom.

MålIdentifiser og forstå kredittbehovene til ulike lag av samfunnet slik at relevante ordninger kan utviklesVurder kredittbehovene til mikrovirksomheter og å designe en passende mekanisme for å tilfredsstille disse behovene.Utarbeide midler for effektiv kredittlevering og gjenopprettingFormulere strategier som vil øke strømmen av kreditt til de fattige og sikre bærekraftUtvikle et overvåkingssystem for riktig utnyttelse av økonomiDiskuter konseptene og prinsippene for mikrokredittVurder tilstanden for mikrokreditt i sine respektive landUndersøke vellykkede mikrokredittmodellerAnbefal retningslinjer og forskrifter som vil lette tilgangen til finansielle tjenester.Hvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette praktiske kurset vil forberede deg på en spennende karriere innen HR-ledelse og ledelse. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programme ... [+]

Dette praktiske kurset vil forberede deg på en spennende karriere innen HR-ledelse og ledelse. Forbedre dine potensialer for karriereutvikling ved å bruke dette programmet som grunnlag for videre studier i dette raskt voksende feltet.

Denne kvalifikasjonen gir en unik, rimelig og kostnadseffektiv mulighet for elevene for å sikre at de oppfyller markedets krav til konkurranse

MålForstå ansattes engasjement og motivasjonForstå komponentene i ansattes engasjementForstå driverne og enablers av ansattes engasjementOppnå ferdigheter for å fremme ansattes engasjementMenneskelige ressurserutvikling og fordelerHvem skal delta

Alle nivåer av ledelse, ledere og teamledere, som styrer arbeidsteam eller ansatte og som er ansvarlige for å skape ledende arbeidsmiljø infundert med positiv kultur for å engasjere ansatte.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Organisasjonsutvikling forbedrer HR-rollen som en strategisk partner i virksomheten. Dette kurset vil hjelpe deg å lære alt om organisasjonsutvikling fra definisjon til a ... [+]

Organisasjonsutvikling forbedrer HR-rollen som en strategisk partner i virksomheten. Dette kurset vil hjelpe deg å lære alt om organisasjonsutvikling fra definisjon til applikasjoner.

Det vil understreke rollen som menneskelige ressurserutvikling i organisasjonen for å hjelpe folk og organisasjoner til å effektivt forvalte endring.

Dette kurset bruker en kombinasjon av teori og praktisk anvendelse av kursbegrep. Deltakere vil engasjere seg i simuleringsøvelser kombinert med diskusjoner av virkelige situasjoner slik at de kan få sterk kunnskap og ferdigheter.

MålForstå organisasjonsutviklingVurder organisasjonsberedskapen for utviklingPresent organisasjonsutvikling relatert dataanalyseUtkast til en organisasjonsutviklingsstrategiImplementere endringsledelsesprosesserHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset tar et grundig syn på å sette de riktige tiltakene for å håndtere medarbeidere, tiltak som hovedsakelig er objektive. ... [+]

Dette kurset tar et grundig syn på å sette de riktige tiltakene for å håndtere medarbeidere, tiltak som hovedsakelig er objektive. Det beskriver også hvordan man skal gjennomføre effektive ytelsesvurderingsmøter og understreker betydningen av coaching som et middel til å forbedre ytelsen.

Kurset kombinerer teoretiske og praktiske metoder for å levere innhold. Deltakerne forventes å spille rollevalueringsmøter og treningsøkter.

MålDefiner resultatstyring, mål og ulike ansvarsområderOppgi hovedfasene i en ytelsesbehandlingssyklus og hvordan man håndterer hver for å få de beste resultateneUtvikle materielle og immaterielle tiltak av ytelseOpprett forretningsbaserte mål, inkludert "SMART" -mål, tiltak og viktige resultatindikatorer (KPIer)Definer coaching og list de 5 trinnene for å utføre optimale treningsøkterUtfør effektive ytelsesvurderingsmøterIdentifiser måter å belønne og anerkjenne ansatte påHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

På eldre nivå er det behov for å praktisere kommunikasjonsstrategier som er svært imponerende. Dette inkluderer skriftlig og verbal kommunikasjon, så vel som kroppsspråk, ... [+]

På eldre nivå er det behov for å praktisere kommunikasjonsstrategier som er svært imponerende. Dette inkluderer skriftlig og verbal kommunikasjon, så vel som kroppsspråk, reaksjoner, valg av ord, resonnement og alt annet.

Mens medie- og PR-ferdigheter er growingly nødvendig for en etablert organisasjon, må ledere også forberede seg til å utmerke seg i relevante ferdigheter.

MålLag en integrert PR-strategiForbedre dine intervjuevnerGjør effektiv bruk av online PR-alternativerAdministrer elektroniske medierMaksimer organisasjonsmediestyrken dinForstå reglene for lobbykampanjerBehandle fordelene og nedgangene til direkte e-postHvem skal delta

Denne workshopen er nødvendig for markedsførings- og PR-folk, ledere som har å håndtere medier, representanter for land og styremedlemmer som må representere sin organisasjon til media.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset vil forklare etterspørselsplanleggingsteorier, modeller og beste praksis som vil hjelpe deltakerne i å håndtere ulike fremtidige scenarier for å sikre en kon ... [+]

Dette kurset vil forklare etterspørselsplanleggingsteorier, modeller og beste praksis som vil hjelpe deltakerne i å håndtere ulike fremtidige scenarier for å sikre en kontinuerlig flyt av inventar med minst mulig kostnad.

Dette kurset bruker en blanding av interaktive og hands-on teknikker og korte presentasjoner av konsulent og deltakere. Det vil være mange individuelle og gruppeøvelser. Øvelsene er alle arbeidsrelaterte hvor deltakerne må beregne eller tegne de optimale løsningene etter å ha forstått prosessen.

MålOppgi målene for aksjeledelse og list deres innvirkning på kostnad og kundeserviceForbered riktig klassifisering av lager og bruk beste praksis for produktspesifikasjon og katalogiseringBruk vitenskapelige prognoseknikker for å forutsi etterspørsel og bedre administrere ledetiderDifferensiere og kategorisere bestandskostnadselementerBeregn den optimale bestillingsmengden og bestem sikkerhetslagrene og omordne punkterHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
3 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Lean-prinsipper vil bli forklart og brukes til å hjelpe deltakerne til å forstå hvordan man kan forbedre prosesser ved å kartlegge i service- og produksjonsorganisasjoner ... [+]

Ulike prosessvurderinger vil bli presentert og diskutert. Lean-prinsipper vil bli forklart og brukes til å hjelpe deltakerne til å forstå hvordan man kan forbedre prosesser ved å kartlegge i service- og produksjonsorganisasjoner. Dette kurset vil engasjere deltakerne i ulike enkle og komplekse prosess kartlegging øvelser.

Kurset skal utfordre deltakerne gjennom bruk av faktiske casestudier og scenarier. Forelesninger, gruppediskusjoner og presentasjoner vil bli brukt til å oppnå læringsmålene.

MålDefiner prosesser og deres betydning for at en organisasjon fungerer tilfredsstillendeIdentifiser de internasjonale standarder for tilnærminger til prosesserUndersøk ulike prosessvurderingsmetoderGenerer prosessanalysediagrammer og konstruer prosesskart for forbedringJuster behovet for å måle prosesser som et forbedringsverktøyHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset vil gi deltakerne de nødvendige ferdighetene som kreves for å planlegge sine prosjekter ved å skape prosjektets omfangserklæringer og prosjektsamarbeid. I ti ... [+]

Dette kurset vil gi deltakerne de nødvendige ferdighetene som kreves for å planlegge sine prosjekter ved å skape prosjektets omfangserklæringer og prosjektsamarbeid. I tillegg vil deltakerne kunne utvikle nøkkelindikatorer for overvåkning og kontroll av prosjektplan og budsjett.

Kurset tar sikte på å bistå deltakerne i å vurdere gjennomførbarheten av sine prosjekter ved å anvende kapital budsjett teknikker. Endelig vil deltakerne effektivt planlegge prosjektets interessenters engasjement og håndtere forventningene sine.

Kurset bruker en blanding av interaktive teknikker, for eksempel korte presentasjoner av konsulent og deltakere og psykometriske vurderinger. Kurset inneholder også bruk av en rekke gruppeøvelser og case-studier etterfulgt av plenarmøter.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset fokuserer på å forbedre prosjektlederens risikostyringskompetanse, fra innledende planlegging gjennom prosjektlukning. Deltakerne vil anvende alle kursprinsi ... [+]

Studier tyder på at 90% av prosjektproblemer kan forventes gjennom anvendelse av prosjektrisikostyringsteknikker. Proaktivt å identifisere og kontrollere risiko øker nøyaktigheten av prosjektets omfang, tidsplan og budsjett, og reduserer hvor mye tid laget bruker å sette ut branner.

Dette kurset fokuserer på å forbedre prosjektlederens risikostyringskompetanse, fra innledende planlegging gjennom prosjektlukning. Deltakerne vil anvende alle kursprinsipper til en arbeidsrelatert casestudie tatt direkte fra arbeidsmiljøet. I løpet av kurset vil studentene kunne identifisere, analysere, svare på og kontrollere prosjektrisiko.

MålUtvikle prosjektets risikostyringsplanerIdentifiser prosjektets omfangsrisikoForutsi prosjektplanlegging risikoUndersøk prosjektressursrisikoenPåfør kvantitative og kvalitative risikovurderingerPlanlegg strategier for negative og positive risikoerUtfør beregninger for å overvåke og kontrollere prosjektrisikoHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
3 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset er utviklet for å takle de "forskningsbaserte" behovene til logistikkledere, styremedlemmer og administrerende direktører for leverandørkjedenes kompetanse. ... [+]

Dette kurset er utviklet for å takle de "forskningsbaserte" behovene til logistikkledere, styremedlemmer og administrerende direktører for leverandørkjedenes kompetanse.

Dette omfattende fem-dagers treningsverkstedet vil sikre effektiv og effektiv bruk av tilbudsferdigheter. Leverandører er viktige interessenter for å bestemme kvalitet og utfall.

Strategisk styring av forsyningskjeden kan sikre at du arbeider med støttende leverandører. Implementering av supply chain management gir den riktige produksjonen, og krever stor forpliktelse fra ditt eget ledelsesteam.

MålØv effektiv logistikk og supply chain managementGjennomføringsanalyse og undersøkelse av gjeldende operasjonerTa med organisatoriske forbedringer i forsyningskjedenSammenlign intern kontra kontraktering ansettelseForstå det juridiske rammeverketAdministrer leverandører; overvåking og evalueringForhold kostnader til milepælerHvem skal delta... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Convertas

Dette kurset skal utstyre og utvikle innkjøps- og leverandørkjedepersonell for å kunne operere flittig og effektivt med sin forsyningsbase, redusere eventuelle risikoer o ... [+]

Evnen til effektivt å håndtere risiko i en forsyningskjede er et absolutt must i ferdighetssettet av en hvilken som helst nåværende leverandørkjede profesjonell.

Dette kurset skal utstyre og utvikle innkjøps- og leverandørkjedepersonell for å kunne operere flittig og effektivt med sin forsyningsbase, redusere eventuelle risikoer og maksimere alle muligheter for å få konkurransefortrinn i deres markedsplass.

Dette kurset er svært interaktivt og inkluderer gruppediskusjoner, lagøvelser, case-studier, individuelle og gruppepresentasjoner, videoer og summative quizzer. Alle deltakerne vil ha flere muligheter til å anvende den avanserte kunnskapen de har oppnådd og demonstrere sine ferdigheter i Supply Chain Risk Management .... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Address
212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai
124534 Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Nettsted
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Address
Istanbul, Istanbul, Tyrkia
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia