English Training Lounge

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En engelsk språkskole som du kontrollerer ...

På engelsk Training Lounge forstår vi at den moderne verden stopper ikke bare fordi vi trenger det til! Dette er grunnen til ETL tilbyr en engelskspråklig skole som er så fleksibel som du trenger det å være. Vi leverer engelsk språkopplæring i en tid og sted som du selv velger! Vi er ikke en 9-5 engelsk som skolen fordi vi vet at livet er 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Vi i Norsk Training Lounge er stolte av å tilby verden en engelsk som andrespråk skole som er bokstavelig talt til fingerspissene!

Norsk Training Lounge - en engelsk språkskole for den globale klasserommet

Velkommen til uansett hvor du ønsker å være!

OM NORSK TRAINING LOUNGE

  • Studere engelsk på et tidspunkt og sted som passer deg
  • Studer med en erfaren engelsklærer
  • Koble til en global engelsk erfaring

En melding fra vår grunnlegger - DAN NEWTON

Norsk Training Lounge ble til i desember 2009 som en idé jeg måtte videre støtte yrkes ESL studenter ved en høyskole jeg underviste på i Riyadh i Saudi-Arabia. I 2011 ble Norsk Training Lounge registrert som et aksjeselskap, og vi gikk fra en støttegruppe til en engelsk undervisning og opplæring på skolen med global rekkevidde. Det var tydelig at behovene til mange engelskspråklige elever ikke ble satt i stein, og at hver elev hadde sin egen spesielle engelske lærings ønsker. Vi setter sammen en rekke undersøkelser for å finne ut nøyaktig hva slags engelsk undervisning og opplæring potensielle studenter ønsket. Dataene mottas viste en stor mengde av misnøye med tradisjonelle ESL læringskurs og at mye av det som ble undervist i klasserommet hadde liten eller ingen relevans for elevene faglige eller karriere stier. Med denne informasjonen jeg ønsket å designe en engelskspråklig skole som var i ferd med eleven, som tilbyr det de trenger og ønsker i orden for dem å få mest mulig ut av sin erfaring med oss. Jeg visste at ETL måtte være så fleksibel og variert i sin engelskundervisning og opplæring som behovene til hver av våre studenter. Kort sagt, måtte vi være konkrete i våre læreplaner og tilby så mange engelske læringsveier som kreves av alle ESL elever.

Vi har som mål å bli verdens ledende online og ansikt til ansikt språk skole / bedrift og mener nøkkelen til suksess er enkle kurs som faller til våre kunder og elevenes behov. Avhengig av kundens krav, kan vi levere en helt personlig treningsprogram eller om nødvendig en mer strukturert, tradisjonell læring sti - alt til en tid og et sted som passer for eleven.

Jeg håper at alle som kommer til å studere og trene med engelsk Training Lounge har en best mulig opplevelse og fremgang i sine engelskstudier for å nå sine fremtidige mål.

Daniel Newton - Grunnlegger og direktør for Norsk Training Lounge, ETL

Kursavgifter og OPPLÆRING BLOKKER

Våre læringskurs en leveres i opplærings blokker med 4, 6, 8, 10 eller 12 timer med mulighet for å legge-på flere timer om nødvendig. For firmakunde kan vi tilby en skreddersydd blokk av studien som er inline med deres spesifikke engelsk opplæringsbehov - (Training block hours avhenge av studiet og engelsk krav).

Spør deg selv: Hvor jeg ønsker å være i livet?

Norsk Training Lounge ble grunnlagt på prinsippet om at engelsk vil ta deg videre. Videre i ditt personlige liv, videre i ditt yrkesliv og videre i ditt akademiske liv. Den største gaven England har gitt til verden er det engelske språket. Vi mener at alle har muligheten til å lære og utvikle ferdighetene i engelsk eller andre språk. På ETL vil vi ta deg ett skritt nærmere å realisere ditt fulle potensial ... Velkommen til uansett hvor du ønsker å være!

HVORDAN DET FUNGERER

Den engelske Training Lounge metode for læring gir eleven mulighet til å snakke engelsk i en trygg og autentisk måte. Dette gir en markant forbedring i elevens lytting og forståelse ferdigheter. Dette i sin tur fører til en mer flytende og rytmisk engelsk leseferdighet og uttale.

LESSONS

ETL tilbyr studieprogram som passer lett inn i noens livsstil. ETL elever kontakt med våre trenere i person eller online via en rekke konferanser plattformer, Skype @ ETL-engelsk å være den mest populære. Etter hvert 50-minutters leksjon eleven følger en sjekkliste over ting som de nå kan gjøre og si på engelsk eller valgt språk for studien. Med trener hjelper, eleven begynner å synliggjøre og anerkjenne sine feil og områder av sine engelske / språkkunnskap som må forbedres. Med veiledning av ETL eleven faktisk begynner å oppdage engelsk eller språk studietid for seg selv!

Steder

Abu Dhabi

Address
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasil

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Delstaten Mexico, Mexico

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasil

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Delstaten Mexico, Mexico

Dubai

Address
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Bangkok

Address
Bangkok, Thailand

Beijing

Address
Beijing, Beijing, Kina

Delhi

Address
Delhi, India

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hong Kong

Address
Hong Kong, Hongkong

Kuala Lumpur

Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabia

Seoul

Address
Seoul, Seoul, Sør-Korea

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kina

Singapore

Address
Singapore, Singapore

Taipei

Address
Taipei, Taiwan

Tokyo

Address
Tokyo, Japan

Jakarta

Address
Jakarta, Indonesia

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

Bern

Address
Bern, Bern kanton, Sveits