Les den offisielle beskrivelsen

VELKOMMEN TIL GLOBAL SOLUTIONS

Vi tilbyr mer enn 30 åpen påmelding og skreddersydde programmer i de sentrale disiplinene Ledelse og ledelse praksis, forretninger og faglig utvikling, entreprenørskap og innovasjon, markedsføring og merkevareledelse, regnskap og finans, corporate governance og HR Solutions.

Uansett hvilket stadium av karrieren din reise du deltar i vår lederutdanning og utvikling programmer som vil gjøre deg i stand til å maksimere effekten i organisasjonen Klikk Training Management Effektiv Financial Management System gjør det mulig å ta informerte beslutninger ved å gi regelmessige, tidsriktig og relevant finansiell og statistisk informasjon. Vi kan tilby økonomisk administrativ rådgivning til å fylle en kortsiktig gap samt gi deltid CFO å lede langsiktige prosjekter.

Hvorfor Global Solutions konsulent & Training Center?

Vi er i stand til å reagere på noen opplæring krav med fart og effektivitet på grunn av vår omfattende erfaring, høy standard på våre medarbeidere og kvaliteten pool av våre ressurser.

Vi vedta up-to-date treningsmetoder for å holde tritt med kontinuerlige vitenskapelige og teknologiske fremskritt Selektivt rekruttere og utnevne medlemmer med de beste kvalifikasjoner, erfaringer og samhandling med traineer og markedets behov. Regelverk moderne trening og læring metodikk som vektlegger traineer aktive deltakelse og gjøre dem til en del av opplæringen. Vår treningsmetoden er en blanding av moderne ledelse, åndelighet og vitenskap.

Opplæringsprogrammer og forelesningsnotater kan tilberedes i løpet av svært kort tid og ny trarabic-business-folk-arbeider-i-officeaining områder kan være helt utviklet i henhold til kundens (organisasjon trenger analyse).

Når det helt, har definitivt å bli levert rett.

Grunner til å gjøre forretninger med Global Solutions:

Vi diagnostisere dine treningsbehov før vi fore kurset. Du får den høyeste kvalitet valuta for investeringen. På trening saker konkurrerer vi bare med ørner. Våre trenere er kunnskapsrik, pålitelig, vennlig og profesjonell

OPPDRAG:

Empowering Fagfolk og forme fremtiden til arbeidsplassen.

SYN:

Vår visjon er berikende læring, utvikling ferdigheter og bli fremragende ikon på treningsfeltet.

Våre instruktører:

Vi har flerspråklige business og ledelse konsulenter og Sr. Instruktører, som har internasjonal arbeidserfaring kombinert med inngående tverrkulturell og bransjespesifikk kunnskap om UAE og regionen.

KJERNEVERDIER

Eksklusiv - Vi gir våre kunder den høyeste grad av eksklusive programmer som er laget av våre fagfolk.

X - Utland SolutionsX Kvalitet = Development.

Kreativitet - Nye ideer stimulere funn og stimulere til innovasjon som fører til mer effektiv læring.

etisk - Du vil bli behandlet etisk, rettferdig og ærlig.

Lojalitet - Å tilfredsstille kunder er vår holdning og lojalitet, gjør jobben er vår atferd.

Læring - Vi jobber hardt med å finne de beste løsningene for å utvikle livslang faglig erfaring.

Omfavne - Du vil være i et miljø som omfavner og fremmer mangfold blant mennesker og ideer.

innsnevring - Vi jobber på innsnevring gapet mellom opplærings og profesjonell opplæring.

Kunde - Vi sørger alltid for at håndteringen av våre kunder er en levetid partnerskap og ikke bare et formelt forhold.

Excellence - For å være anerkjent kompetansesenter for implementering av Global Solutions i UAE og GCC-landene

Modes av treninger kan vi tilby:

Global Solutions Campus: Vår campus slående beliggenhet i hjertet av Dubai bidrar til 100% suksess av treningsprogram med enkel tilkobling.

Fly-meg-en-Trainer: Per kundens krav, sender vi dyktige trenere til bedriftens steder. Med vår trener på åstedet, du bare trenger et konferanserom.

Lev Virtual Classroom: Vår live Virtual Classroom bringer deg en engasjerende superlativ trening erfaring som lar deg lære og få kunnskap fra komforten av ditt hjem eller kontor. Attraktive treningsøkter, legge til det bekvemmeligheten av ditt sted og tid, minus kostnadene og bryet med å reise.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Global Solutions Trainings UAE

Forberedelse til IELTS signifikant øker sjansen for å få det resultatet du trenger og som medskapere av IELTS, ingen er bedre plassert enn vi er til å hjelpe. Våre IELTS ... [+]

Enten du ønsker å studere i utlandet eller arbeide i et internasjonalt selskap eller innvandre, er IELTS sertifikat med et band høyere enn 6,5 ofte et krav. Den IELTS eksamen består av fire deler: Snakker, lesing, lytting og skriving. I vår 8-ukers kurs, lærer vi deg hvordan du får en bedre band på eksamen ved å forstå eksamen bedre, og utvikle strategier som du kan bruke under eksamen.

Forberedelse til IELTS signifikant øker sjansen for å få det resultatet du trenger og som medskapere av IELTS, ingen er bedre plassert enn vi er til å hjelpe. Våre IELTS forberedende kurs er spesielt designet for å optimalisere test potensial.

Hvem er dette kurset for?

IELTS Forberedelse er utviklet for voksne test kandidater som planlegger å studere, bo eller arbeide i utlandet.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
40 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

AutoCAD er et kommersielt program for 2D og 3D dataassistert konstruksjon (DAK) og tegning - tilgjengelig siden 1982 som en desktop applikasjon og siden 2010 som en mobil ... [+]

AutoCAD er et kommersielt program for 2D og 3D dataassistert konstruksjon (DAK) og tegning - tilgjengelig siden 1982 som en desktop applikasjon og siden 2010 som en mobil, web og cloud-baserte app markedsført som AutoCAD 360.

Du vil være i stand til å arbeide på små boligprosjektet fra scratch. Kurset er primært beregnet for arkitekter, interiørarkitekter, ingeniører og andre som er involvert i byggebransjen ser for en oversikt over dataassistert design (CAD) AutoCAD.

Læreplanen dekket i dette kurset inneholder følgende AutoCAD mål:

endre objekter Lag radius mellom objekter Trim og Extend Objects Strekk objekter Offset objekter Ved hjel... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
45 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

Dette kurset vil dekke alle de grunnleggende teoretisk og praktisk kunnskap om drifts Revit programvare for å produsere en 2D tegning spesielt, en arkitektonisk layout pl ... [+]

Dette kurset vil dekke alle de grunnleggende teoretisk og praktisk kunnskap om drifts Revit programvare for å produsere en 2D tegning spesielt, en arkitektonisk layout plan. I tillegg tegning og modifisere arkitektoniske elementer som for eksempel ulike typer vegger, dører og vinduer, gulv osv, vil bli dekket. Også andre viktige operative kommandoer i 3D, for eksempel legge til 3D-materiale og lyseffekter også vil bli dekket.

[-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
30 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

Budsjettering ligger i hjertet av forretningsdrift, men bedrifter ofte støter på planlegging og økonomiske problemer som følge av enten mangelfull planlegging, manglende ... [+]

Budsjettering ligger i hjertet av forretningsdrift, men bedrifter ofte støter på planlegging og økonomiske problemer som følge av enten mangelfull planlegging, manglende forståelse av virksomheten, eller feil i utarbeidelsen av budsjettene. Ineffektiv styring rapporter høyne utfordring i å sammenstille innganger til budsjettet, og bruk av budsjetterte informasjon.Denne programmet tar en praktisk tilnærming til budsjettering, planlegging og ledelsesrapportering for organisasjonen og vurderer følgende: ·

Planprosessen og hvordan den kan forbedres · Utarbeidelse av budsjetter - s... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
36 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

Vår institusjon er for folk som er ute etter ekte profesjonell kvalifisering, som ønsker å studere, arbeide eller bo i UAE, for å forbedre sine engelsktalende ferdigheter ... [+]

Vår institusjon er for folk som er ute etter ekte profesjonell kvalifisering, som ønsker å studere, arbeide eller bo i UAE, for å forbedre sine engelsktalende ferdigheter eller å leve i et engelsktalende land. Kursene forbedre ordforråd fra den grunnleggende grammatikk og grammatikk som kreves for forskudds nivåer. Forbedre ordforrådet ditt. Det finnes ulike kurs i engelsk, og det gjør deres varighet varierer. Engelskkurs er som følger:

grunnleggende engelsk Intermediate og Advance nivåer Grammar for IELTS Ordforråd og skriveferdigheter for IELTS. Lær engelsk og andre språk fra team av språkeksperter. [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
16 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

SAP Financial Accounting and Control kurset er strukturert for å gi deg de ferdighetene hvordan du arbeider med hovedbok kontoer, mellomværende og artikler ... [+]

SAP Financial Accounting and Control Kurset er strukturert for å gi deg de ferdighetene hvordan du arbeider med hovedbok kontoer, mellomværende og artikler; post, søke- og visnings dokumenter; og generere et sett med balanserte og forenlig regnskapet for eksempel balanse, resultat og Cash Flow.Special rabatter for erfarne kontoer Professionals. Med gratis økter for intervju Preperation, Job guidede turer, gratis programvare.

[-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
35 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

SAP MM (materialstyring) er en av de viktigste modulene i SAP ERP-programvare og MM applikasjonsmodulen støtter innkjøp og lagerfunksjoner som forekommer i dag til dag fo ... [+]

SAP MM (materialstyring) er en av de viktigste modulene i SAP ERP-programvare og MM applikasjonsmodulen støtter innkjøp og lagerfunksjoner som forekommer i dag til dag forretningsdrift.

Denne MM modulen inneholder mange aspekter som innkjøp, bra mottak, oppbevaring av materiale, forbruk basert planlegging og inventar. SAP MM modulen er fullt integrert med andre moduler i SAP-systemet som finans, controlling, salg og distribusjon, kvalitetsstyring, vedlikehold av anlegg, produksjonsplanlegging og lagerstyring.

Spesielle rabatter for erfarne logistikk fagfolk. Med gratis økter for intervju forberedelse, Job guidede turer, gratis programvare.

[-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
35 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

SAP HANA er en in-memory data plattform som er deployerbare som en lokal apparatet, eller i skyen. Det er en revolusjonerende plattform som er best egnet for å utføre san ... [+]

SAP HANAer en in-memory data plattform som er deployerbare som en lokal apparatet, eller i skyen. Det er en revolusjonerende plattform som er best egnet for å utføre sanntids analyse og utvikling og distribusjon av sanntidsapplikasjoner.

SAP HANA er etterspurt på grunn av organisatoriske behovet for å analytisk bruke sine data og utføre sanntids analyse av aktivitetene skjer i organisation.SAP HANA er en plattform som kombinerer database, databehandling, og søknad plattform evner in- hukommelse

[-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
40 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

SAP HCM (Human Capital Management) er en av de viktigste modulene i SAP ERP. SAP HR styrer alle funksjoner fra å ansette og arbeidstaker til sin endelige avslutning i org ... [+]

SAP HCM (Human Capital management) er en av de viktige modulene i SAP ERP. SAP HR styrer alle funksjoner fra å ansette og arbeidstaker til sin endelige avslutning i organisasjonen. Den består av ulike delkomponenter som personlig ledelse, organisering, tidsregistrering og lønn.

SAP HR / HCM modulen er integrert med andre moduler som produksjonsplanlegging, materialstyring, Financial Accounting and kontrollerende.

SAP HR opplæringsmateriell lærer deg på en enkel metode med omfattende opplæringsmateriell og ekspert SAP HR fagfolk.

Modulen inneholder:

Medarbeider administrasjon Personell tid ledelse og evaluering. Organisasjon Management. fordeler ... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
35 timer
Campus
Les mer på norsk
Global Solutions Trainings UAE

Denne finans Kurset gir en innføring i begrepene underliggende eksterne finansielle regnskap og intern økonomistyring. ... [+]

Denne finans Kurset er beregnet på Topp ikke-finans ledere og bedriftseiere som trenger en forståelse av de økonomiske driverne av virksomheten. Denne finans Kurset gir en innføring i begrepene underliggende eksterne finansielle regnskap og intern økonomistyring.

Du vil bli introdusert til den kompetansen som trengs for å tilberede, tolke og analysere regnskapet, inkludert balanse, resultatregnskap og vil få et innblikk i hvordan beslutninger påvirke de økonomiske rapportene i din bedrift. I dette finansiere kurset, vil vi også dekke budsjettering, kalkulasjon og nøkkelindikatorer, og avklare ofte misforstått område av periodisering.

[-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
16 timer
Campus
Les mer på norsk