Global Solutions Trainings UAE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VELKOMMEN TIL GLOBAL SOLUTIONS

Vi tilbyr mer enn 30 åpen påmelding og skreddersydde programmer i de sentrale disiplinene Ledelse og ledelse praksis, forretninger og faglig utvikling, entreprenørskap og innovasjon, markedsføring og merkevareledelse, regnskap og finans, corporate governance og HR Solutions.

Uansett hvilket stadium av karrieren din reise du deltar i vår lederutdanning og utvikling programmer som vil gjøre deg i stand til å maksimere effekten i organisasjonen Klikk Training Management Effektiv Financial Management System gjør det mulig å ta informerte beslutninger ved å gi regelmessige, tidsriktig og relevant finansiell og statistisk informasjon. Vi kan tilby økonomisk administrativ rådgivning til å fylle en kortsiktig gap samt gi deltid CFO å lede langsiktige prosjekter.

Hvorfor Global Solutions konsulent & Training Center?

Vi er i stand til å reagere på noen opplæring krav med fart og effektivitet på grunn av vår omfattende erfaring, høy standard på våre medarbeidere og kvaliteten pool av våre ressurser.

Vi vedta up-to-date treningsmetoder for å holde tritt med kontinuerlige vitenskapelige og teknologiske fremskritt Selektivt rekruttere og utnevne medlemmer med de beste kvalifikasjoner, erfaringer og samhandling med traineer og markedets behov. Regelverk moderne trening og læring metodikk som vektlegger traineer aktive deltakelse og gjøre dem til en del av opplæringen. Vår treningsmetoden er en blanding av moderne ledelse, åndelighet og vitenskap.

Opplæringsprogrammer og forelesningsnotater kan tilberedes i løpet av svært kort tid og ny trarabic-business-folk-arbeider-i-officeaining områder kan være helt utviklet i henhold til kundens (organisasjon trenger analyse).

Når det helt, har definitivt å bli levert rett.

Grunner til å gjøre forretninger med Global Solutions:

Vi diagnostisere dine treningsbehov før vi fore kurset. Du får den høyeste kvalitet valuta for investeringen. På trening saker konkurrerer vi bare med ørner. Våre trenere er kunnskapsrik, pålitelig, vennlig og profesjonell

OPPDRAG:

Empowering Fagfolk og forme fremtiden til arbeidsplassen.

SYN:

Vår visjon er berikende læring, utvikling ferdigheter og bli fremragende ikon på treningsfeltet.

Våre instruktører:

Vi har flerspråklige business og ledelse konsulenter og Sr. Instruktører, som har internasjonal arbeidserfaring kombinert med inngående tverrkulturell og bransjespesifikk kunnskap om UAE og regionen.

KJERNEVERDIER

Eksklusiv - Vi gir våre kunder den høyeste grad av eksklusive programmer som er laget av våre fagfolk.

X - Utland SolutionsX Kvalitet = Development.

Kreativitet - Nye ideer stimulere funn og stimulere til innovasjon som fører til mer effektiv læring.

etisk - Du vil bli behandlet etisk, rettferdig og ærlig.

Lojalitet - Å tilfredsstille kunder er vår holdning og lojalitet, gjør jobben er vår atferd.

Læring - Vi jobber hardt med å finne de beste løsningene for å utvikle livslang faglig erfaring.

Omfavne - Du vil være i et miljø som omfavner og fremmer mangfold blant mennesker og ideer.

innsnevring - Vi jobber på innsnevring gapet mellom opplærings og profesjonell opplæring.

Kunde - Vi sørger alltid for at håndteringen av våre kunder er en levetid partnerskap og ikke bare et formelt forhold.

Excellence - For å være anerkjent kompetansesenter for implementering av Global Solutions i UAE og GCC-landene

Modes av treninger kan vi tilby:

Global Solutions Campus: Vår campus slående beliggenhet i hjertet av Dubai bidrar til 100% suksess av treningsprogram med enkel tilkobling.

Fly-meg-en-Trainer: Per kundens krav, sender vi dyktige trenere til bedriftens steder. Med vår trener på åstedet, du bare trenger et konferanserom.

Lev Virtual Classroom: Vår live Virtual Classroom bringer deg en engasjerende superlativ trening erfaring som lar deg lære og få kunnskap fra komforten av ditt hjem eller kontor. Attraktive treningsøkter, legge til det bekvemmeligheten av ditt sted og tid, minus kostnadene og bryet med å reise.

Steder

Dubai

Address
Office No: 2302, The Prism Towers,
Business Bay,

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater