Horizon International Flight Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Horizon International Flight Academy

Basert på Al Ain International Airport og spesialbygd for flytrening, Horizon International Flight Academy har satt standarden for pilot trening i Midtøsten.

Det hele året solskinn og værforhold i Al Ain tilbyr færre dager tapt på grunn av dårlig vær og terreng har den ekstra fordelen av å presentere mange muligheter for begrensede kraft scenarier, fjellflyging, og ørkenen treningsforhold Vi leverer uovertruffen flytrening, tilbyr helikopterpilot kurs. Våre ansatte og studenter forbli fokusert på å oppnå best mulig resultat, og dermed få best mulig fordeler for arbeid som pilot.

Horizon Flight Academy

OM OSS

Premier Flight Training Organization Midtøstens

Horizon er et førsteklasses flytrening organisasjon som tilbyr innovative, skreddersydde opplæringsløsninger til kommersielle og militære kunder over hele Sør-Asia, Midt-Østen og Nord-Afrika. Med en 5000 kvadratmeter anlegget på Al Ain International Airport, syssels Horizon flytur treningsprogram state-of-the-art utstyr og benytter de beste ressursene for pilot opplæringsformål.

Godkjent av UAE GCAA og EASA

Eksemplifiserer høye standarder for drift og sikkerhetskrav, Horizon opplæringsprogrammer følger European Aviation Safety Agency (EASA), tidligere joint Aviation Authority (JAA) pensum. De kurs for både faste vinger og roterende vinge bære UAE generalLuftfartsTilsynet (GCAA) godkjenning, og i tillegg fast vinge kurs er godkjent av EASA.

Horizon gir kurs til enkeltpersoner og institusjoner over hele bredden av flygebesetninger, fra privatflygersertifikat til Airline Transport Pilot License og flyinstruktør Ratings. Det er akademiet valget til Etihad Airways 'kommersiell pilot treningsprogram, og gir også opplæring i forsvars- og politisektoren. Akademiet har samlet over 70.000 flytimer med mer enn 500 pilot og instruktør kandidater.

En Utvide Footprint

Med eksponensiell vekst spådd for luftfartsindustrien, fortsetter Horizon å utvide sin opplæring kompetanse og kundeportefølje. Med sikte på å være den ledende flytrening organisasjon i Sør-Asia, Midt-Østen og Nord-Afrika, er Horizon flytter inn i Sør-asiatiske markedet, og gir sin opplæring kompetanse til en bredere kundebase.

Horizon har sluttført en joint venture-avtale med Abu Dhabi Aviation (ADA), for å etablere en avansert treningsanlegg i Abu Dhabi dedikert til å hjelpe globale kommersielle og militære kunder. Utvidelsen i full bevegelse simulatortrening fremmer Horizon oppgave å være i forkant av flytrening teknologi og innovativ læring samtidig som den tilbyr fleksible, kostnadseffektive, skreddersydde løsninger til sine kunder opprettholde de høyeste standarder for sikkerhet, kvalitet og effektivitet.

Om Mubadala Development Company

Den Mubadala Development Company mål er å utnytte kompetanse og ressurser til å skape varige finansiell avkastning, bygge opp virksomheter, utvikle klynger av kompetanse, og skape nye næringer. Selskapet har som mål å være en katalysator i å tilrettelegge Abu Dhabi ambisiøse 2030 plan for å forvandle den lokale økonomien.

Mubadala Aerospace er en forretningsenhet Mubadala Development Company bidrar til å etablere Abu Dhabi som en global luftfart hub, en hjørnestein i emiratets økonomisk diversifisering strategi, gjennom langsiktig, kapitalkrevende investeringer. Mubadala Aerospace investerer intelligent i et nettverk av internasjonale bedrifter som leverer ytelse i verdensklasse, innovative produkter, og verdiøkende tjenester til sine kunder, smiing gjensidig fordelaktig samarbeid, og utnytte markedsmuligheter.

Med fokus på en rekke sektorer som MRO, OEM, Aerostructures, og Flight Training, sin portefølje av selskaper inkluderer: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horizon, AMMROC, og Piaggio Aero. Hver av disse selskapene har vist seg kompetanse på sitt felt, og opptrer med en felles bestrebelse for å være best i klassen. Boliger mange av disse verdensklasse fasiliteter er Nibras Al Ain Aerospace Park ligger i Abu Dhabi byen Al Ain. Denne parken er i fellesskap skapt av Mubadala Luftfart og Abu Dhabi lufthavn Company (ADAC).

Ved å investere i lokale talenter, er Mubadala Aerospace utvikle morgendagens ledere skaper et miljø der de kan oppnå sitt potensial. Mubadala Aerospace tilbyr verdensklasse stipender og praksisplasser med høyt profilerte selskaper som tilbyr UAE statsborgere med tilgang til de beste internasjonale programmer.

Mubadala Aerospace er også å investere i forskning og utvikling, skape kunnskapskapital, og fremme en hjemmelaget base av informasjon som kan brukes til å fremme den globale flyindustrien og opprettholde et konkurransefortrinn. Mubadala Aerospace med ledende løsninger klar til bruk innenfor det lokale, regionale og globale luftfartsmarkedet.

Horizon Flight Academy

Vår visjon, misjon og verdier

Visjon

Å være den ledende flytrening organisasjon i Midtøsten, støtte veksten av regionale luftfartsindustrien og levere et bærekraftig finansiell avkastning for våre aksjonærer.

Mission

Ved å levere nyskapende, verdensklasse opplæringsløsninger og stadig voksende og tilpasse vårt tilbud, gir vi en eksepsjonell trening opplevelse for piloter og kostnadseffektiv, verdiøkende løsninger for kundene.

Disiplin

Vi er strenge, systematisk og grundig sikre de høyeste standarder for sikkerhet, kvalitet og effektivitet i alt vi gjør.

Verdensklasse Standards

Vi er forpliktet til å sette en ny kvalitet målestokk for regionen. Vi søker innovative løsninger for å kontinuerlig forbedre vår service.

team Work

Vi forstår styrken av et team. Vi jobber sammen, dele ansvar og suksess for å oppnå vårt felles mål.

Kundefokusert

Vi er fast bestemt på å legge verdi for våre kunder. Vi skaper skreddersydde programmer og "skreddersydde" løsninger som dekker deres individuelle behov.

Drevet

Vi drives til å lykkes, å levere på vårt mandat og utstyre våre interessenter med de ressursene de trenger for å vokse.

Horizon Flight Academy

Steder

Abu Dhabi

Horizon International Flight Academy

Address
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 3 785 5550