Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til MECAT

MECAT er en banebrytende og nyskapende trening akademi som er enestående i sin fremtidsrettet og vitenskapelig tilnærming til trening og bygge kreative, godt avrundet profesjonell. Active Learning utgjør vår modus operandi.

Vårt team av eksperter, trenere, mentorer og trenere deler en filosofi som er forankret i de nyeste pedagogiske tilnærminger, støttet av vitenskapelige funn for å tilby et nytt syn på læring og opplæring.

Vår historie

MECAT er et multinasjonalt pedagogisk organisasjon med kontorer i USA, UAE og Libanon. Vår reise startet i begynnelsen av 1990, opplæring karriere fagfolk innenfor områdene Business, Education, og informatikk. Våre traineer for tiden okkuperer lederstillinger i sine fagfelt, og tilskriver mye av sin suksess til opplæring av høy kvalitet levert av MECAT.

I 2000 MECAT grunnla Modern Universitetet for Business and Science, et av de mest vellykkede libanesiske universiteter i det nye århundret, med en forpliktelse til å modernisere høyere utdanning i Midt-Østen. MECAT var i stand til å styrte mange av de arkaiske og klassiske tilnærminger i utdanning ved å fokusere på praktisk opplæring og fremme kreativitet og innovasjon.

MECAT reise fortsetter med nye kontorer i USA, hvor det er i sentrum av innovasjon, teknologi og kreativitet i Silicon Valley-området i California. Våre nye kontorer i Dubai, UAE på Dubai Knowledge Village bringe de siste fremskritt i verden of Business, Education, sosialt arbeid og forskning til Midtøsten, noe som sikrer at suksess og utvikling ikke være tilfeldig prosesser, men heller velutviklet og klart individuelle og organisatoriske strategier.

VÅR FILOSOFI

MECAT er en banebrytende og nyskapende trening akademi som er enestående i sin fremtidsrettet og vitenskapelig tilnærming til trening. Vi forsøker å bygge en kreativ, vellykket, godt avrundet profesjonell. Aktiv læring utgjør vår modus operandi og våre metoder utnytte den siste i verden av pedagogisk nevrovitenskap og teknologi. MECAT team av eksperter, trenere, mentorer og trenere deler en filosofi som er forankret i moderne pedagogiske tilnærminger til å tilby et nytt syn på læring og opplæring. Vi skiller oss fra konkurrentene ved å være den eneste akademiet ansette læreplaner som integrerer nyskapende oppdagelser innenfor områdene psykologi, nevrovitenskap og utdanning.

Vårt hovedfokus er å utvikle kunnskapsgrunnlaget, forretningssans, og tekniske ferdigheter av våre traineer, i tillegg til tilpassede strategiske planer for hele organisasjoner. Våre kunder skal forvente å motta gullstandarden i trening, slik at de kan møte de daglige utfordringene i en fartsfylt, stadig skiftende arbeidsmiljø gjennom vitenskapelig og praktisk velprøvde løsninger forankret i design-tenkning og vekst tenkemåte.

vår Læreplaner

Våre læreplaner er nøye utformet for å engasjere traineer i aktiv læring, slik at studentene til å være engasjert i materialet, i stedet for passivt å lytte til informasjon om det. Aktiv læring tillater elevene å mestre et sett av tilpasningsdyktige ferdigheter der materialet blir intuitivt. Omvendt undervisning, interaktive forelesninger, og åpen kildekode og proprietær digitale plattformer er bare eksempler på metodene som brukes i vår trening. Kritiske kognitive ferdigheter er innført gjennom metoder som utnytter vitenskapen om å lære å forsterke viktige konsepter. Vi sørger for at våre traineer vokse til å mestre utdanning som vi tilbyr, ved å trene dem på nye kognitive ferdigheter og grunnleggende metoder for å utvikle og bruke sine kunnskaper.

Valgfritt Online / Fjernundervisning Oppmøte

Studentene er også tillatt å melde på MECAT på en online / fjernundervisning basis.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

MECAT

Dette kurset gir deg muligheten til å få omfattende kunnskap og forståelse av prinsipper og praksis av business management. Dette inkluderer et innblikk i drift, human re ... [+]

Om kurset

Dette kurset gir deg muligheten til å få omfattende kunnskap og forståelse av prinsipper og praksis av business management. Dette inkluderer et innblikk i drift, human resource management, regnskap, markedsføring, corporate og økonomistyring og et innblikk i sentrale entreprenørielle ferdigheter.

Målgruppe

Dette kurset anbefales for de som ønsker å videreutvikle sine kunnskaper og forståelse for forretningsdrift og entreprenørskap. Det vil også forbedre eventuelle ansatt karrieremuligheter.

Læringsmål

Kurset vil lære deg hvordan organisasjoner styres, strukturer og mål som er involvert, og hvordan man skal vurdere et selskaps ytelse ved hjelp av nøkkelindikatorer (KPI). Du vil bli mer bevisst på business management stiler og miljømessige faktorer ledelsen bør vurdere. Du vet funksjonen av menneskelige ressurs ledere, driftsledere, prosjektledere og regnskapsførere. Dette kurset vil hjelpe deg å gjenkjenne de personlige kvaliteter av en entreprenør og de viktigste faktorene som en entreprenør bør vurdere å være vellykket.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Dette kurset gir en helhetlig forståelse av hendelsen virksomheten. Deltakerne er lært de grunnleggende aspekter ved organisering av en hendelse. ... [+]

Om kurset

Dette kurset gir en helhetlig forståelse av hendelsen virksomheten. Deltakerne er lært de grunnleggende aspekter ved organisering av en hendelse.

Målgruppe

Dette kurset anbefales til de som søker en jobb i event management og for event ledere som ønsker å forbedre sine ferdigheter og forbedre sin karriere.

Læringsmål

Kurset vil gi deg en rekke ferdigheter for å kunne styre en hendelse. Du vil lære å planlegge, koordinere, implementere og evaluere en hendelse.

Valgfritt Online / Fjernundervisning Oppmøte

Studentene er også lov til å melde deg på dette kurset på en online / fjernundervisning basis.

[-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Når vi reiser, spise ute, eller tilbringe en kveld borte fra hjemmet, vi nyter 'gjestfrihet'. Dette kurset vil hjelpe deg å oppdage ulike aspekter av renhold, mat og drik ... [+]

Om kurset

Når vi reiser, spise ute, eller tilbringe en kveld borte fra hjemmet, vi nyter 'gjestfrihet'. Dette kurset vil hjelpe deg å oppdage ulike aspekter av renhold, mat og drikke og Facilities Management. Det vil gi deg kunnskap om ulike forretnings- og operative funksjoner i bransjen.

Målgruppe

Ledere, veiledere, ledere og alle ansatte i hotell- og serveringsbransjen

Læringsmål

Dette kurset fokuserer på å utvikle faglig kompetanse som effektiv kommunikasjon og kundeservice, informasjonsteknologi, teamarbeid og lederskap. I tillegg, ledelse av et hotell som organisasjon inkludert mat og drikke, drift, strategisk personalledelse, salg og markedsføring i hotellet og serveringsbransjen.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Moms eller “merverdiavgift” er belastet på varer og tjenester kjøpt av flytting selskaper og deres klienter. Mange tror at merverdiavgift gjelder bare i Europa når det fa ... [+]

Om kurset

Moms eller “merverdiavgift” er belastet på varer og tjenester kjøpt av flytting selskaper og deres klienter. Mange tror at merverdiavgift gjelder bare i Europa når det faktisk denne skatten er vanlig over hele verden. Foreløpig har om lag 145 land i verden innført en moms, og OECD har vært kjent for å si at “spredningen av merverdiavgift har vært den viktigste utviklingen i beskatningen over det siste halve århundret”. Fordi moms kan ha en betydelig økonomisk innvirkning på virksomheten din, uansett plassering, eller om du er kunde eller leverandør, er det viktig at ledere i flyttebransjen har en god forståelse av hva moms er for å unngå unødvendige kostnader . Som et resultat, er det obligatorisk for alle land, til alle bransjer har den relative informasjon om mva.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Dette kurset introduserer deltakerne til ulike områder av moteindustrien virksomheten, og gir bevissthet i hvordan de virker, og et innblikk i hvilket område deltakerne k ... [+]

Om kurset

Dette kurset introduserer deltakerne til ulike områder av moteindustrien virksomheten, og gir bevissthet i hvordan de virker, og et innblikk i hvilket område deltakerne kanskje har lyst til å jobbe i. Deltakerne vil ta en kort titt på de viktigste aktørene og deres virksomhet i bransjen.

Målgruppe

Kurset gir god mulighet for ikke-mote fagfolk for å få kunnskap til å starte sin karriere eller virksomhet i moteverdenen.

Læringsmål

Kurset inneholder en historie med motebransjen struktur og hvor det er nå, er en titt på hvordan mote designet og utviklet forskjellige typer forhandlere, kjøp og produksjonsmetoder, markedsføring og PR, og karriere og forretningsmuligheter i bransjen.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Interessenter og kundenes forventninger, sammenhengende verdikjeder, utvikling teknologi og overholdelse av regelverk skal alle klarte å oppnå de beste resultatene. Disse ... [+]

Om kurset

Interessenter og kundenes forventninger, sammenhengende verdikjeder, utvikling teknologi og overholdelse av regelverk skal alle klarte å oppnå de beste resultatene. Disse krever risikostyring, planlegging, kommunikasjon og gjennomføring for alle organisasjoner.

Målgruppe

Dette kurset er gunstig for selskaper som har dedikerte risikostyringsfunksjoner; det vil holde dem oppdatert med alle aspekter av risikostyring praksis. Det er også viktig for organisasjonen uten risikostyringsfunksjoner for å lære praktiske teknikker og verktøy for risikostyring.

Læringsmål

Hovedmålet med dette kurset er å lære å håndtere trusler og maksimere muligheter. Treningen er tilpasset basert på virksomhetens type og organisatoriske behov. Det vil hjelpe deg til å lære nye ferdigheter og praktisere nye teknikker for risikostyring.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Kurset tar sikte på å gi traineene med et sterkt fundament av prinsippene for førskolelærerutdanning. Den kombinerer de viktigste aspektene av tidlig barndom undervisning ... [+]

Om kurset

Kurset tar sikte på å gi traineene med et sterkt fundament av prinsippene for førskolelærerutdanning. Den kombinerer de viktigste aspektene av tidlig barndom undervisning og vektlegger de ulike stadier av læring som støtter utvikling i de tidlige barneårene.

Målgruppe

Dette kurset er svært nyttig for tidlig barndom lærere, kurskoordinatorer, læreplanutviklere, rådgivere i forbindelse med barnehager, noen tilknytning til barneomsorg, og for de som planlegger å åpne en pre-school.

Læringsmål

Dette kurset acquaints traineene med grunnleggende begreper og teorier om tidlig barndom lærer sammen med de praktiske pedagogiske ferdigheter for å bli klar til å møte utfordringene i ulike førskole klasserom i det 21. århundre. Kurset introduserer også traineer til begrepsapparat for å designe og utvikle aktiviteter som vil utstyre unge elever med grunnleggende lesing, skriving, lytting og muntlige ferdigheter. Traineer vil også bli utstyrt med kunnskap og ferdigheter for å fremme regneferdigheter, problemløsning og sosiale ferdigheter i barnehagebarn gjennom blokken lek og matematiske aktiviteter.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Dette er flaggskipet kurs i vår utdanning divisjon som understreker instruksjons planlegging, ulike undervisningsmetoder og strategier. Elever vil bli introdusert til den ... [+]

Om kurset

Dette er flaggskipet kurs i vår utdanning divisjon som understreker instruksjons planlegging, ulike undervisningsmetoder og strategier. Elever vil bli introdusert til den nyeste forskningen og utviklingen i undervisningsmetoder og pedagogiske teknikker som fokuserer på elevenes engasjement og forståelse. Deltakerne vil være i stand til å praktisere teknikker og tilnærminger diskutert og forstå fordeler og begrensninger av hver.

Målgruppe

Lærere og lærere som ønsker å utmerke seg i sine karrierer og få en bedre forståelse av vitenskapen om læring og den nyeste forskning som støtter den verdensomspennende trender i pedagogikk.

Læringsmål ... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MECAT

Vær glad og effektiv på det personlige, sosiale og karriere nivå! Dette kurset gir 65 tips som kan redusere negative tanker og stress og endre din mentalitet når du er un ... [+]

Om kurset

Vær glad og effektiv på det personlige, sosiale og karriere nivå! Dette kurset gir 65 tips som kan redusere negative tanker og stress og endre din mentalitet når du er under press. Nyt lære å takle vanskelige situasjoner, være mer selvsikker, tilgi, og leve lykkelig.

Målgruppe

Enkeltpersoner lengsel etter å leve lykkelig inkludert gründere, ledere, administratorer, studenter, lagledere, eller gruppemedlemmer som er ute etter selv-forbedring.

Læringsmål

Dette kurset guider deg til å utvikle lykke gjennom interessante metoder. Den fokuserer på å redusere stress, mestre vanskelige situasjoner, trivsel, selvtillit, selvfølelse, sinne, og å utvikle en holdning om tilgivelse.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

MECAT is here for you