Phoenix Educational Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Phoenix Pedagogisk institutt

Utgangen av 2005

Phoenix gjenoppfunnet den måten som arbeider voksne kan oppnå en høyere utdannelse og gjort faglig innovasjon, kvalitet og etterrettelighet dens kjennetegn. Det pioner en lærerik og tjenestemodellen spesielt rettet mot hvordan voksne lærer best og gjorde sine programmer allment tilgjengelig for å arbeide fagfolk som bruker sunn fornuft planlegging og friske nye tilnærminger til akademisk levering.

Instituttet har fått samlet anerkjennelse for god læring vurdering, god utdanning, kvalitet og organisatorisk ytelse.

Phoenix er virkelig en annen type Institute, hvis tid er kommet. Bare spør sine fakulteter, og ansatte som er lidenskapelig opptatt av å lære og tjene 1500 og flere studenter på Institutt og online hele Emirates.

Phoenix Educational Institute Startet i 2005 november for å imøtekomme arbeider voksne som søker høyere utdanning ved å tilby praktisk klasse ganger. Drevet av innovasjon i utdanning, har vi pioner mange av de bekvemmeligheter som profesjonelle studenter nå nyte - kveldskurs, fleksibel planlegging, kontinuerlig innmelding, en student-sentrert miljø, fredag ​​klasser, et velutstyrt bibliotek og datasimuleringer.

Hva du kan forvente når Komme i gang

Hva vil være annerledes hvis du fikk en sertifisering fra Phoenix? Du. Hvis du tror du ønsker å gjøre en endring til det bedre i livet ditt, hva som hindrer deg? Kanskje det er det griner stemmen som forteller deg, "det er for sent." Eller "Hvorfor bry seg?" Eller "Det er ingen tid." Listen er endeløs. Og vi vet at griner stemmen kan være nådeløs.

Du kan selv lurer på hva forskjellen en sertifisering kan gjøre i livet ditt. Denne listen er endeløs også: selvtillit, kunnskap og selvtilfredshet. Hvis du tror du ønsker å gjøre en endring til det bedre, er nå tiden.

På Phoenix, et treningssenter som fokuserer på hver student suksess, sørger vi for at du er i midten av din utdanning. Når du kommer i kontakt med oss, vil du komme til å snakke om disse tvil du måtte ha. En Påmelding Advisor vil lytte til deg og diskutere hvordan du får fra i dag til i morgen. Du får til å snakke om hva som er best for deg, den type læring som fungerer for deg og hvordan du ser for din fremtid.

Enten du ønsker å lære online blant studenter som kan være plassert rett over gaten eller på tvers av verden, eller ønsker å gå til en lokal klasserommet slik at du kan få instruksjon ansikt til ansikt, instruktør vil vite hvem du er. Faktisk, fra den dagen du melder deg, til den dagen du går over scenen for å motta sertifiseringen et team av medarbeidere vil være med deg å forklare det neste trinnet. Inntil det neste trinnet er alt på egen hånd. Og vil du være klar.

Kontakt oss i dag. Vi skal erobre det griner stemmen sammen.

Steder

Dubai

Address
Karama Centre Building
Suite No 115, D Block
Karama

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater