SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HVEM VI ER

SCAFA, Dubai School of Culinary and Finishing Arts er et fullservice kulturteknisk opplæringsinstitutt som tilbyr det komplette spekteret av kulinariske kunstkurs. Vi har heltidsopplæringsprogrammer for studenter som ønsker å bli profesjonelle kokker. Under sakkyndig veiledning fra våre instruktører, Studentene lærer praktiske ferdigheter som blir andre natur.

Med førsteklasses kulinarisk opplæring, lærer SCAFA-studentene de ferdighetene de trenger og mottar internasjonale diplomkvalifikasjoner for å skaffe karrieremuligheter i næringsmiddelindustrien i Dubai, UAE og internasjonalt.

På SCAFA er vårt oppdrag å sikre størst mulig suksess for våre studenter i å starte karrieren som matlagere. Hvert aspekt av SCAFA er kontinuerlig optimalisert for dette målet - fra kaliber av vår heltid og besøksfakultet, innholdet i våre programmer, utstyret våre studenter bygger sin erfaring på, til organisasjonene som tilbyr våre studenter jobber. I hvert av disse er målet vårt styrt av spørsmålet "tjener dette fremtiden for våre studenter?".

For å nå dette målet tar vi en moderne tilnærming til kulinarisk kunst og derfor til vår undervisning. Våre studenter lærer tradisjonelle ferdigheter, men er også bevæpnet med ferdigheter som fremmer kreativitet og muliggjør innovasjon som går utover tradisjonen. Dette er hva vi ser som den store begivenheten i kulinariske verden de siste par tiårene, og dette er fenomenene vi lærer våre studenter å være en del av.

For å kunne levere dette identifiserer og rekrutterer vi fremragende instruktører fra hele verden som deretter kommer til å lære å lære hva vi anser som en av de beste læreplanene det er.

Kursområde fra 3 måneder til 12 måneder i varighet. Gebyrene varierer fra AED 33000 (US $ 9042) til AED 83000 (US $ 22740). SCAFA får studentvisum for sine internasjonale studenter og tilbyr også kostnadseffektiv studentbolig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Combination Programme

Campus Heltidsstudier 6 måneder July 2019 De forente arabiske emirater Dubai

[+]

Kombinasjonsprogram

Som navnet antyder, er dette programmet en kombinasjon av Professional Kitchen og Professional Finishing Program.

Mens studenter som fullfører det profesjonelle kjøkkenprogrammet, blir akseptert i industrien som kommisjonskokk, når de kombineres med det profesjonelle sluttprogrammet, er studentene bevæpnet med 360 ° avanserte ferdigheter for kjøkkenvirksomhet med en god spisestandard. Studentene har også mulighet til å fullføre begge disse programmene sammen over en periode på 6 måneder.Etter vellykket gjennomføring av programmet vil studentene motta flere eksamensbevis, nivå II, III fra by og guild, London og en attestert sertifisering fra KHDA (Govt. Dubai)... [-]


Hjem Profesjonelt Program

Campus Deltid 3 måneder October 2018 De forente arabiske emirater Dubai

Home Professional Programmet er et 3-måneders program for å hjelpe studenter som holder på heltidsjobber eller ikke kan delta i et heltidsutdanningsprogram, men som elsker håndverket og er ivrige etter å forfølge en kulinarisk karriere. [+]

Home Professional Programmet er et 3-måneders program for å hjelpe studenter som holder på heltidsjobber eller ikke kan delta i et heltidsutdanningsprogram, men som elsker håndverket og er ivrige etter å forfølge en kulinarisk karriere. Hovedtrekkene til programmet er: • Programmet leveres gjennom 40 intensive klasser, 3 ganger i uken om kveldene.

• Det kondenserte programmet er avledet fra det profesjonelle programmet og dekker mange av de samme matlagingsteknikkene som dekkes av profesjonelle full-time programmer.

• Programmet fokuserer på å undervise i alle grunnleggende teknikker for matlaging og mathåndtering, og forbereder studentene til å bli profesjonelle kokker som er egnet for inngangsposisjoner (commis) i ethvert restaurantkjøkken globalt.... [-]


Profesjonelt etterbehandlingsprogram

Campus Heltidsstudier 3 måneder July 2019 De forente arabiske emirater Dubai

The Professional Finishing Program er et 3-måneders program designet for studenter som har fullført sitt Professional Kitchen Program, eller et tilsvarende program fra en annen matskole. [+]

Profesjonelt etterbehandlingsprogram

The Professional Finishing Program er et 3-måneders program designet for studenter som har fullført sitt Professional Kitchen Program, eller et tilsvarende program fra en annen matskole. For søkere som har kvalifisert seg fra en annen skole, skal SCAFA gjennomføre en praktisk evaluering for å vurdere deres kvalifikasjon for profesjonelt etterbehandling.

Etter vellykket gjennomføring av programmet vil studentene få et Nivå III-diplom fra City and Guilds, London og en attestert sertifisering fra KHDA (Govt. Dubai)Hovedtrekkene til programmet er:

• Dette programmet forbereder studentene på de finere aspektene av kulinarisk kunst og forretningen med å kjøre en restaurant.... [-]


Professional Apprentice Course Programme

Campus Heltidsstudier 12 måneder July 2019 De forente arabiske emirater Dubai

[+]

Ingredienser, verktøy og utstyr 12-måneders deling av overnatting (2 til et rom med eget rom for mannlige og kvinnelige studenter) Alle måltider for 12 måneders varighet av programmet

Programmet vil dekke følgende områder:

Kandidatene skal ha en videregående opplæring og må være over 18 år. Alle kandidater vil bli intervjuet (oversjøiske kandidater vil bli intervjuet over SKYPE).

Programavgift: AED 83 000 Kontakt skolen for mer informasjon om betalingsgebyr.

[-]

Professional Kitchen Programme

Campus Heltidsstudier 3 måneder July 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Det profesjonelle kjøkkenprogrammet har en varighet på 3 måneder og er designet for nybegynnere på jakt etter en internasjonal standard, profesjonelt matlagingsprogram. Tjen et Nivå II Diploma fra City og Guilds, London på vellykket gjennomføring av programmet, samt en bekreftet sertifisering fra KHDA (Govt. Av dubai) [+]

Profesjonelt kjøkkenprogram

Det profesjonelle kjøkkenprogrammet har en varighet på 3 måneder og er designet for nybegynnere på jakt etter en internasjonal standard, profesjonelt matlagingsprogram.

Etter vellykket gjennomføring av programmet vil studentene få et Nivå II-diplom fra City and Guilds, London og en attestert sertifisering fra KHDA (Govt. Dubai)

Det profesjonelle kjøkkenprogrammet fokuserer på å undervise i alle grunnleggende teknikker for matlaging og mathåndtering, og forbereder studentene til å bli profesjonelle kokker som er egnet for inngangsposisjoner (commis) i ethvert restaurantkjøkken globalt. Nøkkelfunksjoner i programmet er: • Studentene skal tilbringe omtrent 70% av sin tid på å lære matematiske teknikker (fransk klassisk) med resten av programmet viet til anvendelse av disse tilegnede ferdigheter til verdenskjøkken.... [-]


Professional Pastry Programme

Campus Heltidsstudier 3 måneder July 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Profesjonelt bakverk er 3-måneders baking, bakverk og desserter program som tilbys på SCAFA, Dubais skole for kulinarisk og etterbehandlingskunst. Det er det beste studieprogrammet for studenter som ser etter faglige bakverkskvalifikasjoner og ferdigheter. [+]

Profesjonelt kringleprogram

Profesjonelt bakverk er 3-måneders baking, bakverk og desserter program som tilbys på SCAFA, Dubais skole for kulinarisk og etterbehandlingskunst. Det er det beste studieprogrammet for studenter som ser etter faglige bakverkskvalifikasjoner og ferdigheter.

Etter vellykket gjennomføring av programmet vil studentene få et Nivå II-diplom fra City and Guilds, London og en attestert sertifisering fra KHDA (Govt. Dubai)

Programavgift dekker: - Alt kurs og studiemateriell - Ingredienser, verktøy og utstyr - Uniformer - Eksamenavgift Programgebyr: AED 33.000 Registrering er nå åpen. Klasser, gjennomført i vårt nye, spesialbygde konditori, er strengt begrenset til 12 studenter.... [-]


Videoer

Philosophy and Ethos of SCAFA - Dubai’s School of Culinary and Finishing Arts

Kontakt
Besøksadresse
SCAFA LIMITED
Unit 6, Promenade Level, Cluster I,
Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Dubai, AE
Besøksadresse
SCAFA PVT LTD
Ground Floor,
EFU House,
Jail Road,

Lahore, Punjab, PK