SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HVEM VI ER

SCAFA, Dubai School of Culinary and Finishing Arts er et fullservice kulturteknisk opplæringsinstitutt som tilbyr det komplette spekteret av kulinariske kunstkurs. Vi har heltidsopplæringsprogrammer for studenter som ønsker å bli profesjonelle kokker. Under sakkyndig veiledning fra våre instruktører, Studentene lærer praktiske ferdigheter som blir andre natur.

Med førsteklasses kulinarisk opplæring, lærer SCAFA-studentene de ferdighetene de trenger og mottar internasjonale diplomkvalifikasjoner for å skaffe karrieremuligheter i næringsmiddelindustrien i Dubai, UAE og internasjonalt.

På SCAFA er vårt oppdrag å sikre størst mulig suksess for våre studenter i å starte karrieren som matlagere. Hvert aspekt av SCAFA er kontinuerlig optimalisert for dette målet - fra kaliber av vår heltid og besøksfakultet, innholdet i våre programmer, utstyret våre studenter bygger sin erfaring på, til organisasjonene som tilbyr våre studenter jobber. I hvert av disse er målet vårt styrt av spørsmålet "tjener dette fremtiden for våre studenter?".

For å nå dette målet tar vi en moderne tilnærming til kulinarisk kunst og derfor til vår undervisning. Våre studenter lærer tradisjonelle ferdigheter, men er også bevæpnet med ferdigheter som fremmer kreativitet og muliggjør innovasjon som går utover tradisjonen. Dette er hva vi ser som den store begivenheten i kulinariske verden de siste par tiårene, og dette er fenomenene vi lærer våre studenter å være en del av.

For å kunne levere dette identifiserer og rekrutterer vi fremragende instruktører fra hele verden som deretter kommer til å lære å lære hva vi anser som en av de beste læreplanene det er.

Kursområde fra 3 måneder til 12 måneder i varighet. Gebyrene varierer fra AED 33000 (US $ 9042) til AED 83000 (US $ 22740). SCAFA får studentvisum for sine internasjonale studenter og tilbyr også kostnadseffektiv studentbolig.

Steder

Dubai

Address
SCAFA LIMITED
Unit 6, Promenade Level, Cluster I,
Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Lahore

Address
SCAFA PVT LTD
Ground Floor,
EFU House,
Jail Road,

Lahore, Punjab, Pakistan