The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om UKCBC

The UK College of Business and Computing (UKCBC) er en høyere utdanning leverandør basert i London. Siden åpningen har vårt mål vært å bidra til å legge faglig verdi til hver elev som studerer hos oss. Våre forelesere har mange års erfaring med å levere høy kvalitet, og hvert kurs er utviklet for å gi studentene de ferdighetene de trenger for å lykkes i sitt valgte yrke. Vi er en adaptiv, innbydende institusjon som bryr seg om våre elevers behov.

107206_pexels-photo-545068.jpeg


Våre kurs

Siden åpningen i 2001 har vi introdusert en rekke kurs i forbindelse med behovene til studenten vår. Vi har jobbet hardt for å undersøke hvilke kurs som har størst innvirkning på våre studenters faglige liv. Ved å samarbeide med ulike partnere, som Bath Spa University, leverer vi kurs som lærer både de praktiske og faglige ferdighetene studentene må trygt inn i arbeidsstyrken. Ved å studere med oss på UKCBC, er du garantert en omfattende karrierefokusert utdanning.


Våre Campus

Vi åpner vår splitter nye Dubai campus tidlig i 2018; De første kursene starter i februar 2018. Vi har også seks campuser over London - Holborn (London), Oxford Street, Wentworth House (Gants Hill, East London), Lords House (Gants Hill, øst London), Cricklewood (nordvest vest London) og Park Royal (vest-London). Hver campus er opprettet for å gi de optimale arbeidsforholdene for studentene.


plassering

Plasseringen av vår splitter nye campus i Dubai ligger i hjertet av Dubai International Academic City. Den 19.000 kvadratmeter campus ligger kun 20 minutters kjøring fra Dubai internasjonale lufthavn og 30 minutter fra byens viktigste nav av aktivitet.


Våre prestasjoner

I tillegg til den kommende Dubai campus har vi nylig åpnet Holborn og Oxford Street (Oxford Street-grenen, UK College of English, er akkreditert av British Council) campusene som dekker sentrale London. Vår Holborn campus er vert for den splitter nye høgskoleoppgraderingskursen (levert i partnerskap med Bath Spa University).

Vi mottok en 93% samlet tilfredshet i 2017 National Student Survey (NSS). Vi har også mottatt en foreløpig pris som en del av den nye regjeringsledede Undervisnings Excellence Framework (TEF). Etter en kvalitetssikringsbyrås gjennomgang oppnådde vi et positivt resultat i kategorien Higher Education Provider (HER).

Som svar på studentenes ønske om toppstudier har vi utviklet to æresoppgraderingsprogrammer med Bath Spa University. Vi har også fortsatt partnerskapet med New City College (tidligere Redbridge College) og kan levere flere Student Finance England (SFE) løsninger for UKCBC studenter.

Steder

Dubai

Address
Dubai International Academic City,
Block 10, Second Floor

345036 Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland