Les den offisielle beskrivelsen

Zabeel Internasjonalt Institutt for ledelse og teknologi Etablert i 1988 er et ledende utdannings-og yrkesopplæringssenter i UAE med ti grener over hele landet. Det er akkreditert av KHDA (Kunnskap og menneskelig utviklingsmyndighet) og Utdanningsdepartementet i Dubai, samt ved Universitetet i Cambridge International Examination Board, Storbritannia; American Institute of Business & Management (AIBM), USA; Prosjektledelsesinstituttet (PMI), USA; IATA / UFTAA, Montreal, Canada; CIPS-NO; ACCA; CIMA etc. Vi tilbyr et bredt utvalg av kurs fra våre åtte akademier, inkludert ingeniørfag, flyselskap, økonomi, språk, IT, logistikk, ledelse og myke ferdigheter. Zabeel-instituttet huser også en fullverdig bedriftsavdeling for å imøtekomme treningsbehovene i bedriftens verden.

Zabeel's Fordeler:

 • Mer enn 26 års erfaring med opplæring av profesjonelle ledere
 • Mottaker av mange kvalitetspriser for opplæring siden 1988
 • Kvalifiserte og sertifiserte trenere
 • Sofistikert laboratorier med high end-maskiner og lisensiert programvare
 • Sertifikater bekreftet av utdanningsdepartementet, UAE
 • Stor ressurs og kursmateriale til referanse
 • Gratis online support for videreutdanning og assistanse
 • Gratis oppfølgings orienteringsseminarer, workshops med plasseringshjelp
 • Konsulentvirksomhet - kompetanse som tilbys på alle områder eller bransjer
 • Spesielle høyt nivå 1-2 dager treningsprogrammer for toppledelse

VISJON:

Forenkling av mennesker og fagfolk på alle nivåer gjennom utdanning med sikte på å fremme kreativ og kritisk tenkning. Vi gir grunnlag for bærekraftig bedriftskurs og selektiv tilnærming til å styrke bedriftens unike styrker og fordeler.

Verdigrunnlag:

Oppdraget til Zabeel-instituttet er å skape et bærekraftig basseng av høykvalitetsprofessorer innen næringsliv, administrasjon, ledelse, engineering og økonomi.

I tillegg lærer den analytisk, klar og kreativ tenkning, som fremmer intellektuell bevissthet, tilpasset kulturell, sosial og faglig utvikling.

Store milepæler:

 • 1988 - Anerkjent av Utdanningsdepartementet, UAE og godkjent attestasjon for kursbevis
 • 1992 - Fremme med "TILDELING FOR BESTE UTBILDINGSINSTITUTET"
 • 2000 - Utvikling og oppstart av Rekrutteringsklubben
 • 2001 - Innføring av lederkurs, skreddersydd for det livfulle bedriftssamfunnet i UAE.
 • 2006 - Global og registrert utdannelsesleverandør, sertifisert av Project Management Institute, USA
 • 2007 - Tilknytning til Academic College of London, Storbritannia, noe som gir mulighet for videre avansert diplom i ulike kurs.
 • 2008 - Autorisert treningssenter av IATA, Montreal, Canada
 • 2009 - Autorisert treningssenter av EC Council, USA
 • 2014 - Åpning av 10. avdeling i UAE i Dubai Media City

grener:

Zabeel har 10 sentre over UAE, som ligger sentralt og godt forbundet med offentlig transport. For mer informasjon om våre steder, klikk her.

Våre klienter

Vi tilbyr opplæring for både enkeltpersoner og bedrifter.

konsern~~POS=TRUNC:

Vi jobber med organisasjoner for å utvikle tilpassede treningsløsninger for å redusere ytelsesgapet. For mer informasjon om bedriftskurs, vennligst klikk her.

Enkeltpersoner personer~~POS=HEADCOMP:

Vi hjelper enkeltpersoner med å få ytterligere kunnskaper og ferdigheter for å øke sin konkurranseevne på arbeidsmarkedet og i karriereutvikling.

Vi velkommen delegater fra alle næringer, inkludert bank, olje, petrokjemisk, farmasøytisk, telekommunikasjon, offentlig sektor, porter, transport, handel, import og eksport og mange andre.

Våre studenter spenner fra resepsjonist til regnskapsførere, administratorer til administrerende direktører og ledere til bedriftsledere. Utdanningsnivået til våre studenter spenner fra matrikulering til utdannet, deretter ingeniør til prosjektledelse, postdoktorer til doktorgradsstudenter og PhD-innehavere. Elevens alder varierer fra 16 til 60 år.

Våre trenere og ansatte:

Kursene leveres av høyt profesjonelle og erfarne trenere. Deres kompetanse gir delegatene overlegen oppdatert opplæring, blandet med praktiske og vanlige casestudier. Zabeel sysselsetter mer enn 100 akademiske og støttepersonale.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Zabeel International Institute of Management and Technology

Hvis du ønsker å starte en karriere i Airlines, Travel & Tour-sektoren, for å forstå rollen som Global Distribution System, er dette en øyeåpner. ... [+]

Hvis du ønsker å starte en karriere i Airlines, Travel & Tour-sektoren, for å forstå rollen som Global Distribution System, er dette en øyeåpner.

Hvem trenger programmet Studenter som ønsker å ha en karriere i reiselivsbransjen Junior reisekonsulenter Flyselskapets personell Turoperatører som regelmessig avtaler med reisebyråer lærings~~POS=TRUNC Lag passende reisearrangementer og bestillinger Beregn og oppgi aktuelle flybillettpriser Fullfør internasjonale reisedokumenter i samsvar med gjeldende IATA-regler og prosedyrer Vær på forkant for 2007 e-ticketing global implementering Svar kundens forespørsler, tilbudspriser og selg reiseproduk... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Zabeel International Institute of Management and Technology

CIPS tilbyr en bransjestandardkvalifisering som viser til arbeidsgivere at du har avanserte ferdigheter i innkjøp og tilbud. Det formaliserer dine eksisterende ferdighete ... [+]

CIPS tilbyr en bransjestandardkvalifisering som viser til arbeidsgivere at du har avanserte ferdigheter i innkjøp og tilbud. Det formaliserer dine eksisterende ferdigheter, og bygger på dem slik at du kan bruke grunnleggende i dette fascinerende yrket til jobber i anskaffelser og tilbud i praktisk talt enhver bedrift eller industri.

Studentene utvikler avanserte ferdigheter i forhandling, og forstår kompleksiteten av kontrakter og andre kommersielle arrangementer. Du lærer hvordan du måler effektiviteten av forsyningskjedene og analyserer deres innflytelse på virksomheten din, og dykker mer dypt inn i kompleksiteten i kjøper / leverandørforhold. Innkjøpsprinsipper brukes i en rekke ulike sammenhenger, for eksempel privat og offentlig sektor, ikke-for-profit og regjering: du vil utforske disse, og lære å administrere de forskjellige.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Zabeel International Institute of Management and Technology

Dette programmet bidrar til å utvikle en grundig forståelse av Human Resource (HR) Management. Du vil lære hvordan du implementerer beste praksis i rekruttering, og hvord ... [+]

Dette programmet bidrar til å utvikle en grundig forståelse av Human Resource Management (HR). Du vil lære hvordan du implementerer beste praksis i rekruttering, og hvordan du utvikler og vedtar effektive HR-retningslinjer og prosedyrer.

Hvem trenger programmet HR-ledere Opplæringsansvarlige og supervisorer Administratorer Manpower Planning Officers Alle ansatte som krever bred forståelse av HR-problemer lærings~~POS=TRUNC Forstå HRs rolle i belønningsstyring Oppdag viktigheten av trening og utvikling og dens imp act på bunnlinjen Utforsk suksessplanleggingsmodeller og oppdag hvordan du sikrer at forretningskritiske roller ikke er i fare Undersøk ... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Zabeel International Institute of Management and Technology

Prosjektledelse Profesjonelt program som tilbys av PMI, som introduserer grunnleggende og strategier for moderne prosjektledelse. ... [+]

Prosjektledelse Profesjonelt program Tilbys av PMI som introduserer grunnleggende og strategier for moderne prosjektledelse.

Hvem trenger programmet

Projektledere, programledere, QAs, forretningsanalytikere, ingeniører, konsulenter og fagfolk fra farmasi, finans, bank og telekom som jobber med live-prosjekter.

lærings~~POS=TRUNC

Man vil lære om Prosjektledelse Rammeverk, Prosjekt livssyklusstyring, Tid, Kostnad, Risiko, Kommunikasjonsledelse, Kvalitetsstyring, Kostnadsstyring involvert i et prosjekt.

Program innhold Modul 1: Prosjektstyringsrammen Modul 2: Prosjektets livssyklus og organisasjon Modul 3: Prosjektstyringsprosesser Modul 4: Prosjekt Integreri... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Zabeel International Institute of Management and Technology

Dette programmet gir deg mulighet til å forbedre kunnskapen din i faglige lederegenskaper, og dermed lede til fremtidige muligheter. ... [+]

Dette programmet gir deg mulighet til å forbedre kunnskapen din i faglige lederegenskaper, og dermed lede til fremtidige muligheter.

Hvem trenger programmet

Bare kandidater med to års erfaring i regnskap (kan sende det senere også) kan forfølge CMA-kvalifikasjon. Dette gjør det ideelt for fagfolk som allerede er aktive i regnskap og folk som er opptatt av en karriereendring.

lærings~~POS=TRUNC Beskriv hvilken rolle budsjettering spiller i den overordnede planleggings- og prestasjonsevalueringsprosessen i en organisasjon Identifiser hvilken rolle budsjettering spiller når det gjelder å formulere kortsiktige mål og planlegge og kontrollere operasjoner for å møte disse målene. Identifiser bruk av følsomhetsanalyse utarbeide et kontantbudsjett Anbefal ytelsesforanstaltninger og en periodisk rapporteringsmetode gitt operasjonelle mål og faktiske resultater Forstå helt om planlegging, budsjettering, prognoser, resultatstyring, kostnadsstyring, strategisk planlegging, faglig kontroll og intern etikk. Program innhold Del 1: Finansiell planlegging ytelse og kontroll ... [-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk