Zeus Consulting

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bygge videre på mange års erfaring i Midtøsten, hjelper Zeus Consulting virksomheter i ulike områder optimalisere ytelsen gjennom tilpasset Governance, Risk og Compliance løsninger. Vi samarbeider med internasjonale beste praksis for å sikre effektiv drift utfallet av virksomheter.

Vi leverer rådgivning og sertifisert opplæring rettet mot forretningsstrategi, prosjekt, kvalitet, risiko og service management, teknologi aktivering og International Standards Compliance og rapportering. Alle kursene er fullt godkjent, levert av Senior Trainers med global erfaring.

Zeus Consulting forblir up-to-date med nye trender, og har et nettverk av eksperter stadig spesialisert og voksende sine ferdigheter til beste kunder med dagens verktøy, teknikker, metoder og teknologi. I tillegg har vi en grønn gren dukker opp fra sin kjerne fokus på å hjelpe bedrifter med bærekraftige initiativer og introdusere innovative måter å kapitalisere på mens kulturelt og miljømessig opprettholde seg selv og jorden.

Zeus Modellen er basert på internasjonalt anerkjente Best Practices som er rettet mot tre områder av bedriften i gang: mennesker, prosesser og teknologi. Ved å innlemme beste praksis innenfor disse områdene, har Zeus forbedret tjenestelevering, produktivitet, og driften av en rekke velrenommerte organisasjoner.

Vi og våre samarbeidspartnere er dyktige i å tilpasse internasjonale rammeverk for forretningsbehov, spesielt i Midtøsten. Vår fagkunnskap og kompetanse i sfiA-, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, og det liker av det sammen med vår mangfoldige erfaring med arabiske Entities og kultur har gjort oss en større markedsandel i Midtøsten i løpet av kort tid .

Vår visjon, misjon og verdier

Visjon

Nytte for bedrifter, til internasjonale beste praksis med kunnskap oversettelse kjøre dem gjennom det 21. århundret innovativt og bærekraftig

Mission

Bygge på våre styrker i styresett, etterlevelse, prosjekt, kvalitet, risiko og service management å være førstevalget for bedrifter for ledelse, strategi, bærekraftig vekst, innovasjon og kunnskap for i morgen. Utvikle en samarbeidskultur mellom klienter og Zeus fagfolk for å maksimere på effektiv coaching og løsningen levering. Hjelpe bedrifter vokse bærekraftig for langvarig realisering av nytte. Justere driften, strategi og mål for industriledere til internasjonale standarder og dyktighet til å positivt påvirke deres virksomhet, kundebase, samfunnet og planeten.

Verdier

Kvalitet - Aldri på akkord med kvalitet Excellence - Arbeide for å opprettholde og være ledere for fremragende Integritet - Opprettholde åpenhet og etisk forhold til alle ansatte, kunder og partnere Grow - Utvid på kunnskapsbase og fremgang gjennom individuell og organisasjonsutvikling Samarbeid - Arbeid med kunder og ikke bare for kundene Bærekraft - Ingen bedrift kan trives hvis den ikke integrere miljø, folk og kapital helt i sin funksjon. Vi skylder våre kunder, publikum, og moder jord.

Steder

Dubai

Zeus Consulting

Address
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 4 4211692